PumpkinWave Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 - Huehuehue... - sparodiował śmiech antagonisty. - Stare sztuczki nadal na mnie nie działają, wyobraź sobie Mo...Celestio. - Widać było, że granie księżniczce na nerwach sprawia mu radość. - Ale dosyć żartów, nie jestem jakimś tam Discordem. - spoważniał. - Może i mógłbym się z nim zamienić miejscami, ale nie płaczę po nocach z powodu braku tej możliwości... i on został zamieniony w kamień. Ja nie. Ja zostałem jedynie pozbawiony mocy. Na szczęście już je odzyskałem, co prawda zajęło mi to dużo czasu... ale jestem. W pełnej krasie. - Powiedział, po czym ruchem ręki przełamał barierę. - Już niedługo Equestria pogrąży się... w krwi. - powiedział z psychopatycznym uśmiechem, po czym aktywował róg i zniknął. Została po nim karteczka, na której było nabazgrane jakieś niemożliwe do odczytania zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 (koniec sesji? nie wiem, gdzie on jest, więc nie mogę opisać otoczenia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 (Reakcja księżniczek, ich kroki, co się dzieje, ja w międzyczasie muszę obmyślić dokładny plan działania mojego "Demona". Skupianie się wokół mojej postaci to moja rola, ty kieruj resztą świata.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 (to jest właśnie problem z trzecią osobą. Ja mam przedstawić świat dookoła ciebie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 (No dobra, skoro nalegasz, let's rock) Pojawiłem się w ciemnym korytarzu. Kilka zielonych kokonów upewniło mnie, że jestem w podziemnej części Changei. Powoli ruszyłem korytarzem przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 (to trochę nagina zasady, ale niech ci będzie) Niedaleko z przodu stali dwaj strażnicy-Podmieńce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - Chcę się zobaczyć z Królową. - powiedziałem beznamiętnie, patrząc na changelingi z góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Strażnicy spojrzeli na niego i poszli korytarzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Milcząc, poszedłem za strażnikami. Zastanawiałem się, który z planów zniszczenia Equestrii wprowadzić w życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Po kilku minutach marszu doszliście do schodów prowadzących w górę. Były pięknie rzeźbione, wykonane z czarnego drewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - Ładnie się tu urządziliście... - powiedziałem uśmiechając się. - W każdym razie, Królowa jest na górze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Changea jest na górze. Wylądowałeś kilkadziesiąt mil od pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - Ehh, muszę się w tym jeszcze wprawić. - powiedziałem, po czym koncentrując się, znów użyłem magii, aby się teleportować. Miałem nadzieję choć trochę zbliżyć się do pałacu. Im szybciej zacznę działać, tym dotkliwiej Equestria oberwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Tym razem wylądowałeś tuż przed drzwiami. Jednak ci strażnicy nie mieli zamiaru cię wpuścić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - Powiedzcie mi, jaki miałbym zysk w zabiciu Królowej? Ja, choć nieznany, jednak czołowy wróg Equestrii. Powiem ci jaki mam cel: Sprawić aby Equestria upadła. To, w jaki sposób upadnie, jest mi dosyć obojętny. Powinniście się nawet cieszyć, ponieważ dam wam zemstę i Equestrię. - powiedział dawny Deep. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Dobra, ale mamy cię na oku. - otworzyli drzwi i stanęli po twoich bokach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Ruszyłem powoli w stronę sali tronowej, mając już ułożony plan. (Co ty na zwycięstwo Changelingów?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Sala tronowa była ogromnym pomieszczeniem z sufitem umieszczonym wysoko. Przed tronem stał wielki, okrągły kamień, a na tronie siedziała Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - Królowo. - przyklęknąłem, chcąc ukazać znajomość manier. - Przybyłem tu, wiedząc iż to do Ciebie najlepiej się zwrócić. - Powoli wstał. -Moja oferta jest prosta. Ty dasz mi możliwość spełnienia mojego celu, ja dam ci możliwość dopełnienia zemsty i zyskanie pożywienia dla całej Changei. - powiedział z kamienną twarzą, patrząc oko w oko Królowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Hmm... Kusząca oferta, jednak muszę się nad tym zastanowić. Osobnikiem godnym zaufania, to ty nie jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - Nie ty pierwsza tak uważasz, i nie ostatnia. Jestem... jedyny w swoim rodzaju. Dosłownie. - powiedziałem, rozkładając ręce i zatrzepotałem palcami. - Ale możesz mi wierzyć, w tej sprawie jestem godzien zaufania. Moim jedynym celem w życiu jest zmiażdżyć Equestrię pod butem... czyimkolwiek właściwie. Ale to twój lud wydał mi się do tego najodpowiedniejszy. Najbardziej tego potrzebujecie i będziecie z tego czerpać największe korzyści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Przyjdź jutro, do tego czasu się zastanowię i omówię sprawę z doradcami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Czy jest gdzieś tutaj miejsce gdzie mógłbym przenocować? - zapytałem się. - Bo widzisz Królowo, w związku z tym że jestem banitą i wynaturzeniem, nie mam się gdzie podziać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Możesz spać w jednym z pokoi gościnnych w pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Dziękuję, z przyjemnością skorzystam z tej łaskawej oferty. - Powiedział, po czym ukłonił się i wyszedł z sali tronowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts