Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Strażnicy zaprowadzili go do niewielkiej komnaty z łóżkiem, szafą i łazienką. Meble były zielone, a na ziemi został rozłożony dywan o barwie niebieskiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Położyłem się na nieco za małym łóżku, czekając aż Królowa raczy odpowiedzieć. W międzyczasie zacząłęm wspominać swoją przeszłość, to jak stałem się wrogiem Equestrii, dlaczego teraz chce ją zniszczyć... i tylko utwierdzałem się w swoim celu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Powoli na zewnątrz robiło się ciemno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Postanowiłem się nieco zdrzemnąć, choć prawdę mówiąc miałem na to tyle ochoty, ile znajdzie się wody na pustyni. Wspomnienia rozbudziły mnie niemal do maksimum, dając mi więcej sił i samozaparcia w moich poczynaniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Nic się nie działo. Na zewnątrz, w mieście było słychać jakieś okrzyki i wiwaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Wyjrzałem przez okno, zaciekawiony tym, co się tam dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Najwyraźniej był jakiś festyn. Kilka Podmieńców ustawiło się na chmurkowym pasie startowym. Poleciały i zaczęły wykonywać różne sztuczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Zacząłem obserwować, choć niezbyt interesowały mnie sporty, może zdarzy się coś ciekawego. Poza tym i tak potrzebowałem czegoś, aby zająć swoje myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Przypominało to trochę Equestriańskie Wonderbolts, tylko że szaty Podmieńców były zielone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 (Kit z tym że po "mutacji" nie mam wspomnień kuca, i nie wiem co to Wonderbolts) Patrzyłem zaciekawiony na akrobacje Changelingów. Niektóre zapierały dech w piersi nawet mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 (może duszek widział ich ^^) Ulice zostały rozświetlone przez lampy uliczne, świecące się na zielono. Kilka Podmieńców puściło błękitne fajerwerki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Podziwiałem piękno stolicy, piękno, które nie każdy może dojrzeć. Pomimo iż powstałem, nie dość że kilkanaście godzin temu i to z połączenia dwóch dusz, to to miejsce z czymś mi się kojarzyło. - Tak... będzie sporo do wyjaśnienia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Wszystkie Podmieńce zaczęły wiwatować, gdy jeden z latających wykonał pętlę połączoną z beczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Będąc nieco znudzony, postanowiłem wyjść i rozejrzeć się po mieście. Jeśli Królowa będzie chciała ze mną porozmawiać, raczej mnie znajdzie. Wyróżniam się w tłumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Podmieńce puściły ostatnie fajerwerki i rozleciały się do domów. Drzwi w twojej komnacie były zamknięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Lekko wkurzony usiadłem pod drzwiami, bawiąc się magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Na zewnątrz zapanowała ciemność, rozświetlana jedynie lampami ulicznymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Wstałem, jeszcze raz próbując otworzyć drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Były zamknięte na głucho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Ehh... no nic, trzeba spać na podłodze... - dodałem sobie w myślach jeszcze kilka mniej przyzwoitych zwrotów, adresowanych do całego świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 (przecież ma łóżko. jest zamknięty w komnacie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 (przecież wychodził z komnaty -_-, no ale nic skoro tak...) Położyłem się na łóżku, powoli zasypiając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 (nie mógł wyjść bo było zamknięte -_-) Kiedy się obudziłeś, do pokoju wpadały promienie księżyca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 (nie ogarniam już, never mind) Zacząłem nasłuchiwać, aby dowiedzieć się, co mnie obudziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Niby nic się nie działo. Z korytarza dobiegły głosy. Jeden był Chrysalis, inne Podmieńców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts