Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Lekko się uśmiechnąłem po czym wyjąłem z kabury zwykły pistolet TT-33 i postanowiłem wyjść na środek obozu i wystrzelać każdego kogo zobaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Dwie osoby poszły w twoje ślady, byli jednak uzbrojeni w Nagaty wz. 1895. Pozostali osłaniali was, niemalże niemym ostrzałem, pozbywając się coraz większej ilości wartowników. Zauważyłeś, że jeden z nich był uzbrojony w Gewehr 43 (nie określiłeś dokładnej daty, więc daję ten, bo lubię) z celownikiem optycznym ZF 4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Spróbowałem strzelić mu w głowę. Może nie przepadałem za tym półautomatycznym cacuszkiem, ale na teraz mi się przyda... i to bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Twój cel upadł, po twoim celnym strzale. Ktoś z twojego oddziału podbiegł do niego, wziął półautomat i rzucił w twoją stronę. - Nie ma za co! - powiedział, po czym podszedł do innego ciała, podnosząc pistolet maszynowy MP 3008. Sprawdził stan magazynka w broni, po czym wziął jeszcze dwa z ciała żołnierza. Następnie zaczął iść przez obóz, strzelając krótkimi seriami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Pochwyciłem broń i momentalnie sprawdziłem stan i ilość naboi w magazynku. Żołnierzowi posłałem tylko lekki uśmieszek i skinięcie głową, a następnie ruszyłem do ciała, aby sprawdzić, czy osoba ta nie miała jeszcze zapasowych magazynków. Z jednym magazynkiem daleko nie zajdę, a zawsze jest to jakiś plus jeśli chodzi o przeżycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts