Anathiela Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Prace bardzo ładne, podobają mi się. Ja nigdy nie miałem talentu do rysowania Mam prośbę, mogłabyś narysować mi Chrysalis ? Nigdy jej nie rysowałam, ale mogę spróbować czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Tak więc wklejam rysunki dla Mr. Octavia Dla Littlebart: Lepsza jakość dobrego OC Vile Raven: I moje dwa OC Clover i Lilka A tu mój link do galerii Dev. http://anathiela.deviantart.com/gallery/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Śliczny elfik! I tak Chrys...Jakaż on przeurocza~! Reszta też prześliczna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Śliczny elfik! I tak Chrys...Jakaż on przeurocza~! Reszta też prześliczna :3 Do końca wciąż jestem nie zadowolona z tego elfa, w ogóle ludzie wychodzą mi gorzej niż same kucyki lub inne zwierzęta. Choć nie jest aż tak źle. Dzięki Turoń za krytykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 I jak nikt się nie interesuje, szczególnie osoby, którym rysowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Jaki śliczny elfik :awesome: Chociaż nie wiem dokładnie kto to i tak mi się podoba >3< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 A nikt tak z mojej głowy, łatwiej mi rysować zwierzęta niż ludzi w tym się troszku zaniedbałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 To tak jak i ja, od zawsze tylko stworki i zwierzaczki a ludzie byli dla mnie..zbyt nudni do rysowania xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Dlatego staram się rysować nie tylko zwierzęta, ale i ludzi. Dlatego zaczęłam rysować antro czy jak tam się to nazywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 Wciąż robię requesty. Naprawdę zaczyna mi się nudzić.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Narysuj kucyka truskawkę z marchewkowym psem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 Taaa... to by była wena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Tak więc z nudów narysowałam myszką w Paint kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 no nie kolejna osoba co myszką tak ślicznie się posługuuje! zazdroszcze! Mnie najwyżej stać na coś TAKIEGO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Wcale to nie jest takie proste, kucyka rysowałam w nocy. Miała problem w nogami, ale jestem zadowolona, teraz mogę na gimpie wypróbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Poproszę moją OC, jak by co to ona ma normalne, kucykowe poroporcje a nie takie jak na rysunku w załączniku, po prostu nie umiem rysować PS Ma na imię Sunny Day PPS Dodałam drugi załącznik bo wydaje mi się że na pierwszym nie bardzo widać jaki ma znaczek PPPS Tak, ona ma usta Przepraszam Raindrops narysowałam twoje OC, i zawieruszyło mi się z innymi rysunkami, postaram się jak najszybciej je włożyć na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Nie będę oceniał tutaj digitalu, jeżeli można tak nazwać paintowski rysunek a zapewne można, tylko przejdę do sedna i ocenię ostatnie pracę zrobione na zamówienie. Moim skromynm zdaniem, rysunki są bardzo ładne masz do tego wyobraźnie i mają dużo szczegółow, a ja lubię jak coś ma masę szczegołów bo jest co analizować w rysunku i czym się ekscytować. Rysunki są bezbłędne, osobiście dla mnie są bombowe, lecz staraj się nie wyjeżdzać za linię i chyba mocniej trochę dokolorywuj, aby nie widać było białych prześwitów, wtedy będzie to jeszcze lepiej wyglądać i nabierzę kontrastu. Tak więc Anathielo, jeszcze raz Ci dziękuje za tą piękna Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Ja tam rysuje różnie, lubię eksperymenty, dlatego jest zawsze coś nowego. I dalej dwa nowe rysunki. OC Raindrops i Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Dlaczego ja tak nie umiem ? Chmmmm ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Aww,śliczna ta Lunka ^^ OC Raindrops też niczego sobie~ Najbardziej podoba mi się ta siedząca jest taka urocza To takie fajne,że zwykle robisz kilka wersji OC'ów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Tak jakoś wychodzi, lubię różnorodność i wolę rysować dla kogoś niż dla siebie. Dziękuję za komentarze choć kilku osobom podobają się moje rysunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Muszę Ci przyznać, że świetnie rysujesz :cGfSS: Rysunek za rysunek? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Nie ma sprawy a co chcesz bym Tobie narysowała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Ja bym prosił moją OC'kę, chyba ją znasz Możesz ją uchwycić w dowolny sposób, ważne, żebyś ukazała, ją w swoim stylu Zdjęcie stare jak świat Może niedługo zrobię temat, i wrzucę nowe :bVs8a: A co Ty byś chciała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Clover rysowana myszką, tylko myszką w Gimp. Może narysuj moja Clover. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts