Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - A co? Wolałeś abym zrobiła to? - pocałowała cię w polik i z uśmiechem czekała, aż ruszysz sie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 //Pocałował...rozumiem shipping, ale nie rób z tego historii typu "Follow me to the Gay Bathhouse" Cmok mnie sparaliżował. Pierwszy raz ktokolwiek mnie pocałował poza mamą na dobranoc. Dotyk warg Pinkie na moim licu może być porównywalny z Wielkim Wybuchem, po którym rozczepiły się Elementy Harmonii i powstała Equestria. Powiedziałem tylko jedno słowo: "Wow...." Po 2 minutach sparaliżowania poczochrałem i tak już skręconą grzywę Pinkie i kontynuowaliśmy nasza wycieczkę po Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - To głuptasku pierwsza jest biblioteka, która jest właśnie tu - powiedziała podekscytowana pokazując kopytkiem na duże, wydrążone drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Biblioteka nie była budynkiem, a bardziej drzewem. Została ona wydrążona w wielkim baobabie. Poza typowymi drzewiastymi przypisami to posiadała ona okna, gustowne drzwi, 2 balkony (najwyżej położony miał postawiony na nim teleskop, to bardziej uważam, że jest to bardziej obserwatorium niż biblioteka) i z jednej gałęzi zwisał niegroźnie wyglądający ul pełen pszczół. Stałem jak wryty. "Pamiętam jak ojciec zbudował mi dom na drzewie, a tu widzę dom w drzewie. Coś niesamowitego" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Chcesz wejść do środka czy idziemy dalej? - zapytała skacząc jak szalona dookoła ciebie. Jej ogon raz po raz uderzał cię w twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Szczerze przyznam, że interesowało mnie wnętrze tego budynku. -"Jasne! Możemy wejść i się przywitać" - Powiedziałem przez różowe kłaki w ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Oki doki loki! - krzyknęła kicając w stronę drzwi. Gdy już byliście przy nich różowa klaczka otworzyła je i razem weszliście do środka. Twoim oczą ukazały się ksiażki... wiele, wiele książek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 "O księżniczko Luno!" - rzekłem w wielkim zdumieniu. "Takiej ilości książek nie widziałem od kiedy opuściłem Hoofon. Wróć. Nigdy nie widziałem takiej ilości książek w swoim życiu" Od razu przypomniały mi się dni w których pomagałem mamie w jej bibliotece. Kiedy to siedziałem za ladą i pomagałem klientom w wyborze książek, którzy czasami dawali mi lodowe cuksy jak byłem mały. Pamięć o matce, a dawniej o ojcu sprawiła, że jedna łezka spłynęła po moim licu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Pinkie tylko zachichotała. - Już chwilka! - dało się usłyszeć z góry. Po chwili zeszła do was lawendowa klacz. Była ona jednorożcem z odrobinę ciemniejszą granatową grzywą, z paskami, które były odcieniami tego samego koloru. - Witaj Pinkie - powiedziała z uśmiechem przyglądajac się tobie. - Widzę, że przyprowadziłaś nowego przyjaciela - powiedziała podchodząc do ciebie. - Jestem Twilight Sparkle, a to moja biblioteka - wyciągnęła kopytko w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 -"Miło mi poznać jestem Kitsune Yuki i jestem podróżnikiem. Oprócz Pinkie byłby tu też z nami mój kompan Kiti, ale zasnął jak byliśmy w sklepie."-Rozejrzałem się ponownie po wnętrzu Biblioteki i przyuważyłem małe legowisko, za małe na kuca.- "Po tym łóżeczku wnioskuję, że też masz jakiegoś pupila" //OK wracam do czytania widzimi się za jakieś kilka godzin =3 Żegnaj waść. Z bogiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Właściwie to mój asysten w nim śpi. Jest młodym smokiem - powiedziała z uśmiechem. - A twój pupil kim jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 "Moim przyjacielem, bardziej niż pupilem, jest mały śnieżny lis dzięki któremu tak naprawdę poznałem kim je......" - Zawiesiłem się na chwile - "Poczekaj no....powiedziałaś, że twoim asystentem jest SMOK!" -"JA PI!@#$%^@#$@#$#@%@ #@$@#$@# #@$@ @#$@#$ @#$ TU JEST SMOK! UCIEKAAAAĆ!" Uciekłem się do ucieczki, ale ucieczkę przerwały mi zamknięte drzwi. Tak w nie przywaliłem, że za oknem było widać spadające liście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Pinkie tylko zachichotała po czym chwyciła cię za ogon i przyciągnęła cię. - Uspokój się głuptasku bo cię... - zastanowiła się. - pocałuje - zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 -" Jak ja mam się uspokoić jak tu jest SMOK!. Ja...boję się smoków ;_;" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Pinkie pocałowała cię w usta. - Ostrzegałam cię - uśmiechnęła się radośnie, a na jej buzi pokazał się lekki rumieniec. - Spike jest miły i właściwie tchórzliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 "Ale wciąż jest SMOKIEM!" - Zaczyna biegać w kółko jak idiota (ale pocałunek był miły =3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Pinkie wskoczyła na ciebie i tam leżała. - Głuptasku... On nie jest większy niż my... - powiedział z uśmiechem nadal na tobie leżąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 "To co jest taki duży jak my?".....*szigidigiszigidigi* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Ponownie cię pocałowała. - Nie głuptasie. Jest taki jak twój lisek - powiedziała uśmiechnięta z jeszcze większym rumieńcem. - Mówi, chodzi, jest... kucykiem w smoczej skórze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 W końcu się uspokoiłem. "OK. To powinno być w p-p-p-porządku" Wstałem z podłogi i pokłoniłem się Twilight "Przepraszam za mój atak paniki. Po prostu podczas jednej przygody zostałem zaatakowany przez hordę smoków, a że dopiero zaczynałem podróż to trauma została" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Nie ma sprawy - powiedziała uśmiechać się. - Pinkie już chyba ma na ciebie sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Zarumieniłem się tylko. Pożegnałem się z Twilight dziękując za miłą gościnę i zapytałem Pinkie czy coś jeszcze może mi pokazać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Może Kącik Kostki Cukru?! - zapytała podekscytowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -"Czy my tam się właśnie nie spotkaliśmy?" - zapytałem lekko skołowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Pinkie się zamyśliła. - Ano tak - powiedziała z uśmiechem. - To może do butiku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts