inka2001 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Nie powiem obiecuję. - Odparła i znów pokonała bieganiem potwora. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Ruff dzięki że mogę ci zaufać. Powiedziałem wykopując jednego wilkołaka przez okno. Link do komentarza
Nessie Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Moonlight obserwowała zdarzenie z pewnej wysokości, nie wiedziała jak walczyć z tymi stworami, nigdy ich nie widziała. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Moonlight ! Krzyknołem po czym zacząłem biegać by mnie wilkołaki nie dorwały a przez to że krwawiłem z jednego skrzydła to wszystkie rzucały się na mnie. Link do komentarza
Nessie Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 wylądowała niedaleko WaveXa- nigdy nie walczyłam z czymś takim Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Jeden z wilkołaków rzucił Wave'em o ścianę. Wave wstał trzęsąc się z braku sił, Na Wave'a znów rzucił się wilkołak *wokół mnie jest ich 5* a Wave znowu użył kłów. Ale znów je schował kiedy bestia padła. *ja kłów używam kiedy jestem w sytuacji bez wyjścia* Link do komentarza
Nessie Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Otoczyła płomieniem jednego z napastników, ten zaczął się palić. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Kopnęłam jednego z nich kiedy jeden wyrzucił mnie w powietrze. Próbowałam wstać ale miałam złamaną nogę. Krew tryskała na wszystkie strony a ja zemdlałam. Link do komentarza
Nessie Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Podbiegła do Ruff- Ale się porobiło- szepnęła do siebie Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Miałam już tego po dziurki w nosie. Straciłam dużo krwi i zrobiło mi się nie dobrze. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Wave podbiegł do Ruffian - Tam myślę że jedyne co ją może uratować to zostanie wampirem lub ja stracę tak siły że zapadnę w śpiączkę z której nie dałyby się mnie wybudzić i Ruff zostanie normalna. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Leżałam i kwiczałam. Ból był nie do zniesienia. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Co mam zrobić!? Zacząłem panikować - Śmierci nie ma a ja mogę ją albo zmienić w wampira albo oddać jej swoją energię i ją uleczyć a ja będę w śpiączce. Co ja mam zrobić!? Wave nadal panikował. Link do komentarza
Nessie Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -może tak, Wave uspokój Ruff, Victo chroń ich jak długo zdołasz,a ja poszukam naszego przewodnika!- krzyknęła i wzleciała w powietrze Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Przekażę jej trochę mojej energii żeby wszystko widziała dobrze i zatrzymało krwawienie. Powiedziałem i zacząłem promienieć aurą czerwoną a Ruffian niebieską, kiedy zakończyłem Ruffian miała się trochę lepiej ale i tak miała złamaną nogę. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Śmierć przestał walczyć z wilkołakami gdyż pojawił się jakiś olbrzymi wilkołak o złotych kłach i diamentowych zębach. Śmierć krzyknął całą mocą. - DOSYĆ!!!!!!!! Po czym wszystkie stwory stanęły i przestały walczyć. Wokół było cicho. Śmierć powiedział w umysłach grupy - Wszyscy schowajcie się za mną. Ale już! Po czym wszyscy się za niego schowaliście. Śmierć podszedł do wielkiego wilkołaka. On powiedział do niego - Kim ty żeś jest czarny panie by rozkazywać moim żołnierzom? Śmierć stał się większy. Powiedział tonem niszczącym każdy umysł - Jam jest Skarch władca krainy umarłych i twój. Wilkołak zaśmiał się - Nie wiem skąd znasz nasz język panie, ale na pewno nie jesteś Skarch. On jest wyglądem naszej rasy. Śmierć powiedział ostro - A chcesz to sprawdzić piesku. Wilkołak naburmuszył się - Nie pogarszaj swej sytuacja karle. Po czym Wilkołak z całej swojej siły walnął Śmierć o ścianę. Śmierć zmienił się w wielkiego białego wilkołaka o niebieskich pazurach i platynowych zębach. Rzucił się na Wilkołaka. Walczyli parę minut. Wszędzie widać było krew. Po chwili wilkołak zaczął piskać na znak przegranej. Śmierć powiedział - A teraz nas wypuścisz Mora inaczej zniszczę cię. Wilkołak kiwnął głową po czym wszystkie wilkołaki zmieniły się w kucyki i nastał dzień. Wielki wilkołak wstał i zmienił się w normalnego alicorna. Spojrzał się tylko na Śmierć po czym odszedł. Wszystkie kucyki za nim poszły i ulica zrobiła się pusta. Śmierć odwrócił się do grupy i powiedział - A teraz idziemy stąd. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Ruff patrzyła na zmasakrowane kopyto. - Nie wytrzymam. - Powiedziała i zaczęła wić się z bólu. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Ehhhh -.-.Od razu chcę was poinformować o tym że do poniedziałku będę mógł na tym forum siedzieć od przynajmniej 20 -.-.To pierwsza taka zabawa w której uczestniczę to nie zdziwcie się że będę się spóźniał z pisaniem i ogólnie będzie mi trudno się w to bawić.Mam nadzieję że szybko wszystko ogarnę ^^. Wygląd: Ja -.- Imię:Socks Chaser Wiek:20 lat Płeć (O_o):Klacz Rasa:Pegaz Historia:Tak jak u bećki czyli nic niezwykłego.Urodziła się w Ponyville.Ledwo skończyła gimnazjum i liceum(Nie wiem czy w Equestrii są jakieś odpowiedniki XD).Gdy miała 18 lat znalazła pracę jako listonosz. (Zacna historia prawda ^^?) Charakter:Miła i sympatyczna ale dość nieufna.Najpierw coś robi a dopiero potem myśli o konsekwencjach (Chociaż gdy jest się w dziwnej krainie z grupką kucyków z których jeden wygląda jak wcielenie szatana to raczej powinno się najpierw myśleć a dopiero potem robić.).Chociaż wie że powinna wierzyć swoim towarzyszom to woli mieć do nich ograniczone zaufanie...w takim świecie raczej nie powinno się ufać każdemu. CM:Serduszko ze skrzydełkami Panie śmierć!Niech pan zrobi mi jakiś wstęp który jest że tak powiem "przyjazny" dla początkujących ;_;.I jeśli mogę o to prosić to niech nie będzie taki że ratuję całą drużynę (Nie lubię zgrywać bohatera.No chyba że to jakieś konieczne jest). Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 //Ciekawa postać. Wstęp zrobię dla niej najodpowiedniejszy. I nie "Panie Śmierć" bo to jest pseudonim artystyczny tylko Jacob -------- Śmierć podszedł do Ruffian. Ukląkł koło niej po czym powiedział - Ah...będzie trzeba użyć czaru którego już używałem. Pamiętasz Ruff. On jest bolesny więc będziesz musiała wytrzymać. Nagle zaa rogu wyszła klacz. Śmierć powiedział - Socks Chaser dlaczego tak późno? Po czym Śmierć zaczął czarować. Wokół kopyta Ruffian pojawił się czarny obłok. Obłok gryzł i szczypał kopyto Ruffian. To było bardzo bolesne. Śmierć wrzasnął do Socks - Mogłabyś ją potrzymać? Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Socks Chaser szybko spojrzała na grupę kucyków.Na myśl o zbliżeniu się do kucyka który miał czerwone jak krew oczy przeszedły ją dreszcze (WaveX).Jej wzrok zatrzymał się na kucyku ze zmasakrowanym kopytem.Po kilku sekundach przypomniała sobie pytanie (A może rozkaz?) jednego z kucyków.Szybko podleciała do rannej klaczy po czym przytrzymała trzęsące się kopyto.W myślach ciągle słyszała "Trzeba amputować". - Jak to "późno"?!Przecież nawet cię nie znam!Kim w ogóle jesteście i co się tutaj stało?! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Pomóc przy trzymaniu Ruffian? A i ja jestem Wave. Powiedziałem z uśmiechem na pyszczku. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Śmierć skończył i usiadł z wycieńczenia gdyż ten czar jest bardzo bolesny, ale też wyczerpujący. Kopyto Ruffian było całe i bez ran. Śmierć powiedział - Znasz mnie dobrze Socks Chaser. A poza tym spodziewałem się ciebie w tawernie. A tutaj zaatakowały ich wilkołaki Śmierć wskazał Ruffian i WaveXa. - ...i jesteś w mojej krainie. W krainie Śmierci. A dokładniej w Mieście Grozy. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - O co chodzi Śmierć ? Zapytałem z przerażeniem w Oczach. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - C-co ci się stało z oczami? Socks Chaser spojrzała na WaveXa.Nie spodziewała się że ten kucyk może być aż tak miły.Przez chwilę się uśmiechała.Wygląda na to że wszyscy członkowie grupy są przyjaźnie nastawieni. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Śmierć spojrzał na WaveXa - Ale co masz na myśli WaveXie? Link do komentarza
Recommended Posts