Adm1RED Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Socks Chaser powiem ci na ucho dobrze? Nikt nie może się dowiedzieć. Powiedziałem nadal mając przerażenie w oczach przez to że śmierć wskazał na niego i Ruffian Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Śmierć się uśmiechnął - I tak usłyszę...A wskazałem was gdyż pałętaliście się w nocy na terenie miasta. Za każdym razem kiedy tutaj pojawi się jakiś kuc to te stwory ożywają. Rozumiesz? Po czym Śmierć wyjął ostrzałkę i chustę. Najpierw wytarł kosę po czym zaczął ją ostrzyć z charakterystycznym dźwiękiem ostrzenia. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Wiesz...chyba raczej wolę tego nie wiedzieć.A ta klacz która była ranna jak się nazywa?Najlepiej to powiedzcie mi kto jak ma na imię! Socks Chaser wzięła do kopytek karabin SCAR-L z przyczepionym celownikiem który równie dobrze mógłby robić za celownik do karabinu snajperskiego.Na karabinie były wydrapane litery "SC" i różne rysunki przedstawiające pociski i Cutie Mark - Serduszko ze skrzydełkami.Zaczęła go uważnie oglądać tak jakby każda rysa która nie została zrobiona przez właściciela mogła w jednej chwili zniszczyć całą broń. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Dobrze jak chcesz... Hej Fajny Karabin. Czy to SCAR-L? A i ta ranna to Ruffian. Zapytałem nadal uśmiechając się. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Dzięki.Mam też FN FAL ale nie lubię używać dwóch broni.Już SCAR-L sporo waży a jeszcze do tego ten FN FAL... Socks na chwilę umilkła jakby chciała się nad czymś zastanowić.Po chwili uśmiechając się zaczęła mówić do WaveXa. - Myślę że mogę ci zaufać.Może chcesz ten karabin? Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Śmierć przestał ostrzyć kosę i sprawdził ostrość kopytem. Z jego kopyta poleciała krew więc jest ostra. Po czym Śmierć schował kosę i powiedział - Dobra klacze i ogiery. Zbieramy się. Po czym Śmierć dodał - I nie rozdzielać się bo ukarzę każdego który odejdzie za daleko grupy. Po czym Śmierć zaczął iść w stronę czarnej bramy przed nimi. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Popatrzyła na nie z radością. - Dzięki - Rzuciła w kierunku Śmierci. - Musimy jeszcze coś wyjaśnić. - Powiedziała zmieniając ton. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Dobrze mogę wziąć ten karabin a zresztą FN-FAL to moja ulubiona broń. Powiedziałem z uśmiechem słuchając klaczy. - Więc już idziemy... I miła jest ta klacz. Powiedziałem sobie w myślach. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Socks ruszyła za śmiercią.Nie wiedziała dokładnie o co tutaj chodzi ale jednego była pewna: jeśli chce tutaj przeżyć musi trzymać się z nowo poznanymi przyjaciółmi.Gdy zbliżyła się do śmierci zapytała: - Czemu się tutaj znaleźliśmy?Jest jakiś cel tej hmmmm....podróży? Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Śmierć uśmiechnął i zmienił swój wygląd na kucykowy. Po czym powiedział do klaczy - Nikt tego nie wie droga Socks. Nikt... Taki wygląd Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Więc po co ja do cholery tutaj jestem?!Czemu oni są razem ze mną w tej twojej "krainie"?!Czemu nas tutaj przeniosłeś? Socks stanęła a z jej oczu zaczęły lecieć łzy. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Śmierć zatrzymał i ostro powiedział do Socks - Słuchaj wszystkiego się dowiecie w swoim czasie a teraz musimy iść. Po czym Śmierć szedł dalej Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Hej Socks nie smuć się ja też nie wiem po co tu jestem ale jest zabawa kiedy jest z czym powalczyć. Powiedziałem uśmiechając się do klaczy. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Socks rozejrzała się.Oprócz WaveXa,Ruffian i reszty nie było nikogo.Po przemyśleniu wszystkiego doszła do wniosku że jedynym sposobem by się stąd wydostać jest podążanie za "Śmiercią" czy jak go tam nazywają.Zarzuciła karabin na grzbiet i podeszła do WaveXa.Wolała trzymać się jak najdalej od śmierci. - Niezła zabawa...mieć odgryzione przez jakieś potwory kopytka,ryzykować życiem podczas walki z jakimś stworem...no po prostu super zabawa! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Nie o to mi chodziło... Mi chodziło powilczyć z kolegą z koleżanką tak dla zabawy. Powiedziałem z przerażeniem. *a to ja mam FN'ke bo nie ogarniam * Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Powiedziałeś "z CZYMŚ" a nie "z KIMŚ" a to moim zdaniem wielka różnica. Socks Chaser zwróciła uwagę na FN FAL który był w posiadaniu WaveXa. - Wiesz jak się tym posługiwać? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Wiem jak się tym posługiwać, brałem lekcje strzelania u byłego snajpera. Powiedziałem patrząc na ziemię. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Socks rozglądała się dookoła jakby obawiała się że nagle coś wyskoczy z krzaków i porwie ją,WaveXa lub Ruff.Karabin był załadowany i gotowy do strzału. - To miejsce mi się nie podoba.wydaje mi się że w tych krzakach siedzi coś co ma ochotę na obiad z kucyka... Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Narazie... Jesteśmy bezpieczni... Powiedziałem patrząc nadal w coś co przypominało ziemię. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Nagle Victo obudził się z letargu spowodowanym utratą mocy w walce z wilkołakami. - Moja głowa - Zatoczyłem się lekko - Gdzie jesteśmy? - Spytałem. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ruff dogoniła Śmierć. - Hola. Stop! Mieliśmy sobie coś wyjaśnić. - Powiedziała. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Pomoże ktoś powiedziałem szeptem. Albo byśmy mogli się zatrzymać na chwilkę. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Stała przed Śmiercią ze zaciętą miną. Można było wywnioskować, że nie od puści. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Wave patrzył na to zamieszanie między Ruffian a Śmiercią. - Ja ci pomogę Victo. W czym ci pomóc? Powiedziałem podchodząc do Victa. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Wystarczy że będę mógł się oprzeć o ciebie. Nie te same lato co kiedyś - Stęknąłem. Link do komentarza
Recommended Posts