Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Dobrze... Lubię pomagać. Powiedziałem robie pod nosem ostatnie 2 słowa. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Oparłem się o młodszego kucyka. - Miałeś dziewczynę za życia? - Zapytałem po chwili. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Miałem... Ale kiedy podmieńcy ją zabrali próbowałem ją uratować... Było za późno... Ona też była wampirem i też była przyjazna jak ja... Powiedziałem smutniejąc. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Usiadła przed Śmiercią. Czekała. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Socks obserwowała całą sytuację.Nie wiedziała co powiedzieć ani jak ma zareagować na to że Ruffian chce sobie "coś wyjaśnić" ze śmiercią.Po dłuższej chwili zrobiła to co jako pierwsze "wpadło jej do głowy"... - Ruffian!O co ci chodzi?!Musisz sobie to "wyjaśniać" akurat teraz? Zaczęła celować w kopyta Śmierci.Jeśli Śmierć będzie chciał zaatakować Ruffian to daleko nie zajdzie. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Tak, muszę! - Powiedziała z obrażoną miną. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Ciekawe co powiesz gdy odetnie ci głowę tą kosą!Przez ciebie wszyscy zginiemy! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - To straszne bracie - Powiedziałem do Wava'a. - Moja narzeczona została zabita przez demona, na moich oczach. Tak samo jak i moi przyjaciele. Nic nie mogłem zrobić. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Stała z rozgniewaną miną przed Socs Chaser. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Czego ode mnie chcesz?! Socks zdenerwowana patrzyła w oczy Ruffian.Miała ochotę jej przywalić. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Victo... współczuję ci że straciłeś najważniejszą klacz w swoim życiu. Powiedziałem i zacząłem płakać lecz to było ledwo widoczne przez mój płaszcz. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Niczego. To ty się mnie ciągle czepiasz! - Krzyknęła. Chętnie by ją kopnęła. - A więc zmierzmy się. - Powiedziała z złowieszczym uśmieszkiem. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -Ja się czepiam?Chciałam tylko żeby Śmierć nic ci nie zrobił!Byłam nawet gotowa strzelić do niego! Socks była zła na Ruff.Wbiła lufę karabinu w ziemię po czym dodała: - Nie zamierzam z nikim się mierzyć!Jesteśmy grupą i powinniśmy sobie pomagać a nie się nawzajem lać po mordach! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem -Powiedziałem ze smutkiem w głosie - Fakt tęsknie za nimi, ale muszę żyć dalej. Czemu oni się tak kłócą? Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Śmierć wrzasnął - Dosyć tego!! Nie chce tu żadnych kłótni!! Po czym Śmierć spojrzał na Ruffian bardzo złym spojrzeniem - Cały czas są z tobą kłopoty młoda damo. O co ci chodzi? Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Ze mną? Ze mną? - Zaczęła płakać. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Victo... To była jedyna wampirzyca która nie skrzywdziłaby normalnego kucyka. Ja nie tknąłbym kucyka który mi nic nie zrobi. Ona rozumiała mnie i ja ją. Powiedziałem ukrywając swój smutek. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - A może zainteresowalibyście się tym co się tutaj dzieje? Powiedziała do Victo i WaveXa. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Śmierć wrzasnął - Tak z tobą! Po czym Śmierć zaczął iść dalej. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 " Co ja narobiłam?" pomyślała i jeszcze bardziej płakała. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Wiem i rozumiem cie. Niestety musisz się jakoś wziąć w garść bo w końcu skończysz tak jak ja. Moja narzeczona miała na imię Cynthia. Pamiętam jak zobaczyłem ją pierwszy raz. Piekła ciasto i nie za specjalnie jej to wychodziło. Była cała w cieście. Gdybyś ją zobaczył - Na chwile przerwałem - Tego samego dnia skradłem jej buziaka. Była czerwona jak malina. Chciał bym by wróciła ale niestety tego się nie da zrobić. Radzę ci żebyś się pozbierał bo będziesz cierpiał długie lata w innym przypadku. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Ehhhhh...chodźcie już... Socks stanęła przy Ruffian. - Ruffian...ja też chcę się stąd wydostać ale jeśli będziesz się tak zachowywała to w końcu zabije cię jakiś potwór lub nawet jeden z członków drużyny na przykład wkurzony "Pan Śmierć". Po kilku sekundach dodała: - Nie martw się.Dasz radę. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie mogę. - Powiedziała ciężko dysząc. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Czego nie możesz? Szybko chwyciła karabin. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie mo... - Powiedziała i upadła na ziemię. Link do komentarza
Recommended Posts