Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Cholera!Śmierć!Ty potrafisz czarować i leczyć innych!Pomóż mi no! Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Śmierć powiedział idąc dalej - Poradzicie sobie Po czym Śmierć dodał - Mam focha Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ruff zaczęła się trząść. Jej kopyta zmieniły się w łapy. Pyszczek wydłużył się jak u wilka. Nie miała grzywy a ogon stał się wilczym ogonem. Ruff miała złote oczy. Kolory zostały. To prawda. Ruff była wilkiem. - Popatrz na mnie! - Krzyknęła do Śmierci i obnażyła kły. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Śmierć ty gnoju! Socks podniosła karabin i wycelowała w głowę śmierci (No wiem że nie mogę grozić bronią innym ale tak bym zrobił ;_ - Nie obchodzi mnie to że jesteś panem tej krainy!W tej chwili masz powiedzieć co to miało być albo cię zastrzelę! Nie obchodziło ją to że Ruff zmieniła się w wilka ani to że Victo jej pomógł.Teraz liczyło się tylko to by celować w głowę. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Zostaw go! - Krzyknęła Ruff. Kły miała obnażone. Biegła na Socks. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Uspokójcie się wszyscy. - Powiedziałem cicho z braku sił. - Nie możemy się teraz kłócić. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ruff skoczyła na Socks. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Ruff nie chcę cię zabić! Socks w ostatniej chwili uniknęła ataku Ruff. - Ty lepiej Victo ogarnij to co się tutaj dzieje!Myślę że znasz Ruff dłużej ode mnie! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie mam sił żeby zrobić cokolwiek - Powiedziałem ze strachem - Nie chcecie żeby ten drugi ja się przebudził. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Zajadle rzucała się na każdego. Ugryzła Victa w grzbiet i nacierała na Socks. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Wolę żeby ten twój "Drugi ja" się przebudził.Nie chcę zostać zjedzona przez wilka który przed chwilą był przyjacielem! Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ruff miała taką samą szybkość jak przedtem. Ciągle biegła na Socks. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Śmierć!Pomóż no tutaj bo zaraz Ruff każdego pozabija! Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Skoczyła na klacz i wbiła jej kły w kopyto. Zawyła na znak wygranej. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Upadłem. Nagle energia zaczęła się wydobywać i utworzyła bańkę wokoło Victa. Nagle wstał na dwa tylne kopyta. Zamiast przednich były dziwaczne kopyta. Victo podniósł miecz. Jego oczy płonęły żywym ogniem, szczerząc się powiedział: - Dziękuje za uwolnienie mnie - Zaśmiał się - A teraz się z wami pobawię. Po czym skoczył na Ruff i zrobił to samo co ona przed chwilą. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ruff zawyła z bólu. Ugryzła Victa w szyję i gryzła zajadle. Czarna sierść poczerwieniała a złote oczy błyszczały zajadle. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Śmierć odwrócił się i z całej siły walnął w ziemię. Ziemia się rozstąpiła ukazując gorącą lawę. Na niebie zjawiły chmury czarne jak smoła. Zaczęła się burza z piorunami. Śmierć głosem strasznym niczym najgorszy koszmar. - DOSYĆ TEGO!!!!!!!!! Po czym mocą złapał obie klacze i Victa Wrzasnął do nich - Co wy do jasnej ciasnej wyprawiacie? Chcecie się pozabijać? Po czym spojrzał na Ruffian i powiedział do niej ostro - Co ty chcesz przez to osiągnąć? Następnie spojrzał na Socks i Victa - A wy? Odpowiedzcie!! Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Socks z uśmiechem zaczęła mówić. - Nasz kochany pan Śmierć nie pomógł dla Ruff a gdy się wkurzyła zaatakowała mnie i Victo.Chciałabym jeszcze dodać że Victo ma rozszarpaną szyję. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Coś co przypominało Victa zeskoczyło z Ruff i podcięło łydki każdej obecnej tu osobie. Stanął na głazie i spojrzał na obecnych: - Mogliście się go posłuchać teraz zginiecie. Mwahahahahahah. ----------------- W tym samym czasie w duszy Victa obudziłem się i wstałem. - No w końcu, królu. - Nie tylko nie to. Masz przestać demonie!! - Wiesz że nie chce, i nie spełnię twojej prośby. Chyba że mnie pokonasz. - Wyjął Miecz podobny do Ariel i uwolnił go powiększając do olbrzymich rozmiarów. Niech to - Pomyślał Victo wyjmując prawdziwą Ariel i przemieniając ją. Ruszył na demona. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ruff uśmiechnęła się złowieszczo. - Nic. - Powiedziała po wilczemu, uśmiechnęła się złowieszczo i rzuciła się na Śmierć. - Skoro jesteś wilkiem, to to udowodnij. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Śmierć złapał atakującą Ruffian za szyję i podniósł do góry. Powiedział - Nawet nie próbuj bo zostaniesz przeniesiona do wymiaru nicości. Po czym spojrzał się na Victa. - A ty będziesz tam pierwszy jeśli się nie uspokoisz. Po czym Śmierć puścił Ruffian (Ja się zbieram będę jutro.) Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Socks upadła na ziemię.Zdjęła bandaż którym była owinięta kolba karabinu i owinęła nim ranne kopyto. - Jakbyś nie usłyszał to jest jego "Drugie ja" więc wnioskuję że nad tym nie panuje geniuszu! Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - A co mi to zrobi? - Powiedziała i zaśmiała się. - Powinni cię nazwać pinczerkiem. Kundelek, do nogi. - Krzyknęła śmiejąc się. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - O czy do mnie mówisz - Zaśmiał się, po czym uniósł miecz nad siebie i w stronę grupy poleciała niszcząca fala energii. ------------------------------- Byłem cały we własnej krwi. Miecz był w tej samej formie. Upadłem na kolana podpierając się mieczem. - Widzę że twój instynkt stępił się od ostatniego naszego pojedynku. Rzuciłem się na demona i wypuściłem kolejne fale energii. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Odwróciła się do zmienionego Victa. Jej złote oczy z złością patrzyły na niego. Link do komentarza
Recommended Posts