inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Nie o to chodzi... - Powiedziała i usiadła w rogu. Wyglądała jak zbity pies. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Spogląda na Socks. Jej chyba chodziło o mnie i Wave. Zaśmiała się. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wiem krótkie ale nwm co napisać xD Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Siedziała w rogu. Skuliła się cicho. " Wszyscy są w parach. Ja jej nie mam." Pomyślała. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Aj tam!Chciała powiedzieć że wy chyba się w sobie kochacie a że ja uważam że tak nie jest to powiedziałam że równie dobrze mogła powiedzieć że ja cię kocham i by wyszło na to samo.A ty Ruffian nie musisz się od razu kulić! Socks nie chciała jechać do tego "Nowego Yorku" ale wszystko lepsze od łażenia po piekle. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Spojrzała na Socks. Ależ oczywiście, że tak nie jest. Uśmiechnęła się po czym na jej pyszczku ukazały lekko widoczne rumieńce. Socks, Wave *powiedziała*Co sądzicie o tej nowej?*spytała* Ja z chęcią bym ją skrzywdziła*powiedziała tak by tylko Socks i Wave usłyszeli* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wave usiadł przed Orange i Socks. - Nudyyy!Pogadamy o czymś? Powiedziałem do Socks i Orange.Wave nie wiedział sam co myśleć o tych którzy bez przerwy albo się kłucili albo obrażali ale w tym momęcie to było nie ważne. - Co do tej nowej to wpakowałbym cały magazynek w głowę tej Sussan. Powiedziałem tak by Orange i Socks usłyszały. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Jest głupia i agresywna.I nie ma prawa tknąć moich przyjaciół. Socks ciągle się uśmiechała.Cieszyła się że może wreszcie odpocząć chociaż wolała ruszyć dalej a nie tracić czas na jakiś "Nowy York". - I chyba już wiem na co wydam moje życzenie.Chcę się przenieść w czasie do 2053!Oczywiście po powrocie do domu. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 " Jestem, słaba! " pomyślała i przełknęła ślinę. - Muszę. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Spojrzała na Socks z przerażeniem. Socks ty wiesz co zrobiłaś!*krzyknęła Popatrzyła z dużym strachem w oczach. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Och, nie wierzę... - Wyszeptała do siebie Dearme. Ze złością wsiadła do samochodu. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - *facehoof* Socks czy wiesz co ty narobiłas?Zakłucisz czasoprzestrzeń tym życzeniem. Powiedziałem z przerażeniem patrząc na Socks. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Dopóki nie będę koniecznie chciała by to życzenie się spełniło to wszystko będzie dobrze.Na Celestię po co się tak bać?A co mogło by się stać? Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Śmierć wypił całą butelkę i kiwnął głową do kierowcy. Powiedział - Jedź bo nigdy nie dojedziemy. Po czym samochód ruszył. Śmierć powiedział do Susan - Popilnuj ich a ja idę się napić. Po czym Śmierć zaczął chlupać drugą butelkę. Powiedział do Ruff - Chcesz Coca Coli Ruff? Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - o nie. - Powiedziała z przestrachem w oczach. " Niemożliwe" pomyślała. Skuliła się jeszcze bardziej. - Nie mogę. - Powiedziała patrząc na Śmierć. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Patrzyła cały czas na Socks a przez myśl przechodziło wiele pytań. Socks ty jeżeli tam się przeniesiesz ja zniknę i będzie to tak jak byś my nigdy się poznali. *powiedziała* Słuchaj wiem, że chcesz być w moich czasach ale wybacz ty musisz zostać w swoich. Bo tak to nie będzie jak teraz. Ale nie martw się spotkasz jeszcze wielu zaufanych przyjaciół w swoich czasach. Mówiła do Socks z przerażeniem jak i z kłamliwym spokojem tak jak by nic miało by się nie wydarzyć. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Po prostu zniszczyłaby czasoprzestrzeń i by zniszczyła przyszłość. Powiedziałem znów się uśmiechając. - Dobra zmieńmy temat bo zaczną się sprzeczki.O czym chciałybyście pogadać? Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Skulona patrzyła ze smakiem na napoje. Myśli nie pozwalały jej jednak nic wypić. Doskonale pamiętała wyścig. Ten przegrany wyścig z granatami i areoskrzydłami. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Stop. Koniec picia, myślenia i przesadnej miłości...eee...dobra to może zostać. Nastawiamy zabawę. ---------------- Nagle na limuzynę wskoczył jakiś potwór. Śmierć przestał pić wino i wyrzucił butelkę za okno. Powiedział - Teraz nikt się nie rusza. Nagle za oknem ukazało się wielkie oko. Śmierć zachwiał się. Nagle nastąpiło wstrząśnięcie i brak grawitacji. Śmierć powiedział - O, o Nagle uderzyliśmy z dużą siłą w ziemię. Śmierć powiedział - No to mamy problem. W naszą stronę biegł wielki wilkołak. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Popatrzyła na wilkołaka tak jak by na zwykłego psa. Rly? Z takimi burkami radzimy sobie w wojsku.*Zaśmiała się* I po chwili była gotowa by odeprzeć atak wilkołaka. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Haha kolejny do rozstrzelania! Powiedziałem i przygotowałem karabin i wycelowałem w wilkołaka.Oczy Wave'a zaświeciły się na czerwono i strzelił w oczy wilkołaka. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ruff skoczyła za drzwi. Przez chwile tłukła wilkołaka kopytkiem. Wyrzucił ją w powietrze. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Podeszła do wilkołaka po czym wykonała serię kilku ciosów. Uderzyła go w splot słoneczny (jeśli ma:P) po czym skontrowała kopem w brzuch i po chwili wykręciła mu łapę. I powiedziała. Leżeć burek. Nikogo nie zaatakujesz na mojej warcie. *powiedziała* Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Socks widząc jak wilkołak wyrzuca Ruffian w powietrze natychmiast wyleciała z samochodu.W ostatniej chwili złapała Ruff. - Nikt dzisiaj nie zginie! Socks co chwilę ostrzeliwywała wilkołaka.Gdy tylko miała czas zniżała lot by odstawić Ruff. - A zwłaszcza dobra przyjaciółka! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Do budy! Krzyknął i rzucił się na wilkołaka zadając mu poważne obrażenia i przy tym wszystkim oczy Wave'a świeciały na czerwono. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Gdy wilkołak leżał unieruchomiony i pobity. Wave przytrzymaj go zabij co chcesz, ja muszę z Socks pogadać. Po czym przekazała wilkołaka Wave. I po chwili podeszła do Socks. Socks słuchaj nie możesz wypowiedzieć tego życzenia. Gdyż wtedy jak ty przejdziesz do moich czasów. Zniknie wioska Black Water w której się urodziłam znikną AeroSkrzydła zniknę ja. Więc lepiej bardzo dobrze to przemyśl. Po czym spojrzała na Wave by zobaczyć jak radzi sobie z wilkołakiem. ~~~~~~~~~~~~~~~~ Z/w idę do kąpieli Link do komentarza
Recommended Posts