Flippyn Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Czy wie ktoś gdzie mieszka Scootaloo, albo coś o jej rodzicach bo w żadnym odcinku tego nie zauważyłem? Albo coś o rodzicach Apple Bloom. Przepraszam, jeśli powtórzyłem wątek. //Pozwoliłem sobie wprowadzić tagi ~Fragin Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Więc tak - potwierdzono, że Apple Bloom jest sierotą - jej rodzice nie żyją. Natomiast co do Scootaloo, to nie wiadomo. Wiemy, że jedyną bliższą osobą jest Rainbow Dash (od niedawna przybrana siostra), więcej nie wiadomo. Link do komentarza
Flippyn Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Skąd wiesz że Apple Bloom to sierota Applejack to jej siostra więc ich rodzice nie żyją? W którym to było odcinku? Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Służę uprzejmie. Odcinek Apple Family Reunion. W którymśtam momencie, kiedy Granny Smith mówi, że nie wszyscy będą mogli przybyć za rok, na niebie widać dwie spadające gwiazdy. W internetach podniósł się krzyk, że to symbolizuje zmarłych rodziców AJ, BM(W) i AB, zaś twórcy na bodaj twitterze to potwierdzili. Link do komentarza
Flippyn Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Zraniła mnie ta wieść, ale jestem ci wdzięczny za wytłumaczenie świdrującego mnie od wewnątrz tematu. Ps. Ciekawe co im się stało? Link do komentarza
Ares Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Z tego co kiedyś słyszałem to Scootaloo również nie ma rodziny. Lecz nie jest to potwierdzone. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Czyli że co.? Scootaloo jest sierotą. Zostaje więc pytanie gdzie mieszka. W sierocińcu dla źrebiąt.? Link do komentarza
Ares Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Czyli że co.? Scootaloo jest sierotą. Zostaje więc pytanie gdzie mieszka. W sierocińcu dla źrebiąt.? Krąży kilka teorii na ten temat jedni twierdzą że w domku na drzewie a inni że u rodziny zastępczej. Możliwe że dowiemy się czegoś w 4 sezonie. Link do komentarza
Flippyn Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Mam nadzieje że to wytłumaczą( rodziców Apple Bloom i Scootaloo) Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Tak w prawdzie jestem ciekawa od kogo dostała swoją "hulajnogę" (chyba to hulajnoga napędzana przez skrzydełka), może od swoich zastępczych rodziców. Link do komentarza
Flippyn Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Jeśli dobrze zrozumiałem jeden odcinek to skuter na skrzydełka jest dlatego że jeszcze nie umie latać. Propo tego od kogo go dostała to nie mam zielonego pojęcia. Link do komentarza
Kikuo Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 AppleBloom to siostra AppleJack a nie sierota gandzia !!! A Scootaloo , ma tylko przybraną siostrę RD. Link do komentarza
Ares Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 AppleBloom to siostra AppleJack a nie sierota gandzia !!! A Scootalo ' date=' ma tylko przybraną siostrę RD.[/quote'] Słuchaj kolego Applebloom jest siostrą Applejack która jak potwierdzono nie ma rodziców, więc Applebloom również nie ma rodziców. Link do komentarza
Applejuice Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 AppleBloom to siostra AppleJack a nie sierota gandzia !!! A Scootalo , ma tylko przybraną siostrę RD. Yyy, nie. Sierota to określenie na dziecko, które nie ma rodziców. Co z tego, że Apple Bloom ma siostrę Applejack? To nie oznacza, że nie jest sierotą. Rainbow Dash to przybrana siostra Scootaloo... One nie są rodziną. Rainbow Dash TRAKTUJE Scootaloo jako swoją młodszą siostrę, a dla Scootaloo Rainbow jest bohaterką. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 AppleBloom to siostra AppleJack a nie sierota gandzia !!! A Scootalo ' date=' ma tylko przybraną siostrę RD.[/quote'] Jest dokładnie tak, jak napisali kamraci powyżej. Sierota jest wtedy, gdy dziecko nie ma rodziców. AB ma rodziców? Nie, bo wcześniej wyjaśniłem, że zmarli. Amen. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Skoro mamy w tym temacie rozważać domek Scoot, to może ona go nie ma? Może wychowała się na ulicy ? Link do komentarza
JaZwiezda Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Skoro mamy w tym temacie rozważać domek Scoot, to może ona go nie ma? Może wychowała się na ulicy ? Albo się wychowała albo przybyła do Ponyville sama np. uciekła z domu, podczas wycieczki wsiadła nie do tego pociągu co trzeba. W każdym bądź razie albo dowiemy się w 4 sezonie albo to pytanie będzie nurtować bronych i pegasis przez najbliższe 1000 lat. Osobiście stawiam na motyw z ucieczką z domu. Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ja natomiast, myślę że rodzina jakoś zginęła, jednak nagła śmierć CAŁEJ rodziny, jest mocno podejrzana i mało wiarygodna raczej, bo śmierć tylko rodziców jest bardzo możliwa. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Twórcy coś knują. Czuje że w sezonie 4 poznamy prawdę. Nie dziwi was to że o rodzinie każdego kucyka z CMC była mowa tylko nie o Scootaloo. Link do komentarza
Flippyn Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Tu masz rację, Scootalo po prostu bierze się jakby znikąd o Sweetie Belle i Apple Bloom musieliśmy się dowiedzieć no bo w końcu to siostry mane6, ale o Scoot wiemy nawet mniej niż o Derp. Link do komentarza
Vieg Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Mnie bardzo długo nurtowało to pytanie, więc przeczytałem fica "Too many secret orgins of Scootalo". Od tamtej pory już nie chcę wiedzieć A co do rodziców AJ, to ktoś gdzieś pisał, że 4 sezon wyjaśni. Ale to nie jest potwierdzone f'kors. Link do komentarza
Ares Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Tak oto przypadkiem znalezione. http://browse.deviantart.com/art/Scootaloos-Family-297118121 Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Jaką mamy pewność, że te nazwiska są prawdziwe i że to na prawdę o nich chodzi? Link do komentarza
Ares Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Otóż nie mamy pewności, to jest tylko fanowski Art i nie musi on byc prawdą. Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Szkoda. Ciekawi mnie czy wyjasnią to w sezonie 4. Link do komentarza
Recommended Posts