MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Eagle wrócił do stajni oczywiście z Glockiem w pogotowiu. -Za kogo ten ziemniak się uważa, żeby się nie przedstawić i mi rozkazywać. - powiedział Eagle szeptem. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 * a i wave potrafi czytać w myślach tylko sam o tym nie wie * Wave powiedział do nowej - Jeśli będziesz taka to zrobię jeden ruch i po tobie, wybieraj zginąć tu na miejscu lub zostać z nami albo oddamy cię w kopyta bandytów, wybieraj. Powiedziałem celując w nową. - Może ktoś zobaczyć czy bandyci idą ? Powiedziałem kładąc obok siebie lornetkę. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Mam na radarze jakieś dziesięć obiektów zmierzających w naszą stronę! - krzyknęła Pokemona patrząc na ekran laptopa. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Burknęłam jedynie: - Dobra! - krzyknęłam - Tylko choć jeden lub jedna zbliży się do moich rzeczy, nie ręczę za siebie. - odpowiedziałam. Gdy usłyszałam kolejne pytanie. - Po co wywołujecie kolejną panikę. Mówię ostatnio mieli jedną z większych bójek. Sami dobrze wiemy... lub nie wiemy - dodałam spoglądając na grupę - jak u nich wygląda bójka. Dużo tracą mało zyskują. Pewnie teraz liżą rany Nawet jeśli spróbują, jesteśmy w zbyt dobrej pozycji. - wytłumaczyłam - Trochę strategii i logiki, ja was proszę. Spojrzałam na Eagle'a: - Może coś ci się w mojej osobie nie podoba ? - powiedziałam spokojnie do jednorożca. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Pokemona masz zapalnik od c4 wcisnij go kiedy oni wejdą w pole rażenia bomb. Powiedziałem do klaczy podając jej zapalnik. - Tak zprowadzenie bandytów tylko to umiesz widzę, jesteś na ich lini ognia i na mojej. Powiedziałem patrząc na kucyka. *wave ma teraz krwisto czerwone tęczówki oczu* Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -Taa, nie przepadam za ziemniakami, które się uważają za nie wiadomo kogo. - rzucił Eagle - A w dodatku jesteś zwykłą materialistką, skoro tylko twoje rupiecie się dla ciebie liczą, a ja nie przepadam za materialistami i do tej pory nie przedstawiłaś się nikomu z naszej drużyny. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Później sobie to wyjaśnimy, teraz jak widać mamy bandytów. - wspięłam się do najbliższego okna - Skąd miałam pewność że wiecie o co chodzi. Ile razy spotykałam grupki ze stajni. Musiałam dawać im wskazówki czym się rozpala ogień, na tym terenie. Kilka dni później widziałam ich rzeczy i truchła u bandytów, więc nie dziw mi się . A skoro cię tak bardzo uraziło moje brak kultury i zasad dobrego wychowania , jestem Delta. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Czekaj... Dołączyło do nich jeszcze kilku. Bynajmniej zieloni nie są. Czerwoni jak twoje oko. - pokazała ekran, na którym kilkanascie czerwonych kropek zbliżało się do środka. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Więc Delta ja jestem Wave i jestem Elitarnym Snajperem oraz jako jeden z nielicznych miałem przyjemność z wyjścia na zewnątrz stajni, więc znam różne sztuki przetrwania ponieważ do tego mnie wcześniej szkolili. Powiedziałem uspokajając się, ale oczy wave'a nadal miały kolor krwisto czerwony. - Pokemono odpal ładunki jak bandyci będą w polu rażenia bomb. Powiedziałem do pegazicy siedzącej obok laptopa. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -Dobra a ja Eagle. - rzucił pospiesznie Eagle, po czym przygotował się do nadchodzącej walki. Eagle powiedział w myślach. -Jeśli okaże się że będzie potrzeba większej siły ognia, mogę użyć magii. Eagle zwrócił do Pokemony. -Jaką mamy pewność, że idą do nas? Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Środek tarczy to nasza pozycja. Zbliżają się do nas. - wyjrzała przez okno. - Widać ich. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Wave krzycząc - Suprise motherfu*kers ! Opalił ładunki które zabiły większość bandytów. - Czas na prawdziwą strzelaninę, wszyscy teraz do okien i strzelamy ale celnie nie mamy dużo amunicji. Powiedziałem i zabrałem się do ostrzału. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Eagle przełączył tryb ognia na półautomatyczny. -Z takiej odległości nie ma sensu walić full-auto. - pomyślał Eagle. Wycelował w jednego z napastników i oddał strzał, który trafił bandytę w oko. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Przeszłam na drugą strone stajni, gdzie były jednorożce. Nienawidziłam tych magicznych dupków. Celowałam w odsłoniętą szyje. Czasam było to zbyt proste. Kule obijaly sie o framugę okna. Niestety od mojej strony kuce miały sie gdzie schowac. Powaliłam niestety tylko 2. Sytuacja nabrała tępa, gdy przeciwnicy zaczeli podchodzić pod ściany budynku. - Uwaga! Podchodzą powoli do ścian! Link do komentarza
Zapomniany_Kucyk Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Imię: Mówią na nią "Nieznajoma" Rasa: Jednorożec Umiejętności: lewitacja, piekny spiew(wątpię że się tu przyda, ale napiszę.) , potrafi sie teleportowac na krotkie dystanse. Celność: Średnia Szybkość: Duża Lewitacja: Średnia Charakter: Strachliwa, zawsze stanie w obronie przyjaciół i stara się być miła, lecz czasami nie wytrzymuje i wybucha nie miłymi słowami. CM: Jej CM jest nutka, z ledwo widoczną białą chumrką. Symbolizuje to piękny śpiew. Wygląd: Sygnatura... Jakbym kiedyś była potrzebna to pisz. xd Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 ( no dodam cię jutro a ja na dziś kończę tu pisać posty ) - Hehehehehehehehe... Granat leci, uciekaj z tamtąd Delta ! Krzyknąłem i rzucając granat stałem się niewidzialny i zacząłem nożem zabijać bandytów. *jeden defekt niewidzialności przy każdym udeżeniu wave jest widoczny przez pół sekuody* Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Eagle przełączył tryb ognia na automatyczny i zaczął nawalać do bandytów. Nagle jeden z nich postrzelił go bełtem. -Skur****l. - powiedział Eagle - Dobra, j**ć to, najpierw trzeba zabić tych skur****i a potem zajmę się ranami. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 -Patrzcie tam kogos niosa w kajdanach. Kolejnych zlapali i chcieli zabrac do Ponyville. - Powiedziala Tunder. -A tak w ogole ja sie nie przedstawilam Delta. Moje nazwisko to Tunder. Imienia nie pamietam. -Powiedziala Tunder strzelajac do wrogow. -Rzucam granatem! -Tunder rzucila granat, ktory po chwili wybuchnal i zranil polowe bandytow. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Widzę ją! Jest nieprzytomna. Powiedziałem znów znikając i pojawiając się w stajni. - Teraz trochę uważajcie nie możemy jej zranić ! Krzyknąłem. ( nie będzie mnie do 15.50 ) Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 - Jedna zielona kropka na radarze! Pomiędzy czerwonymi! - krzyknęła Pokemona i wyrzuciła coś w stronę bandytów. Mały, zdalnie sterowany nietoperz zaczął latać, ogłuszając przeciwników dźwiękiem. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Co tu sie kur*a dzieje? - Wstałem obudzony strzelaniną i wybuchami. Ja pier*ole, bandyci, mówiłem że ten kut*s Śmierć nas wpędzi w bagno. Wziąłem swojego alien blastera i przycelowałem. Prosto w 10, trafienie krytyczne powaliło bandytę na ziemię rozpuszczając czaszkę i rozwalając mózg na drobne kawałki, on osunął się bezwładnie w posoce krwi. - Eagle, widzę żeś ranny, łap na razie stimpacka, potem cię wyleczę bardziej specjalistycznie. A zresztą, widzę że dołączyła do nas jakaś cizia, wyczułem ją przez sen, ale miała neutralne zamiary to olałem sprawę. Jestem Greg, specjalista od leczenia i broni energetycznej. No cóż nie pora na kulturalną ogładę, trzeba zakur*ić tych śmieci. - Odrzekłem, strzelając do następnego bandziora, tym razem dostał w nogę, jeszcze żył, to bardzo dobrze się składa. -Zostawcie mi ze dwóch żywych, chcę ich 'zbadać' - powiedziałem z uśmieszkiem. Uch, będzie jak za starych dobrych czasów w Fabryce Tę... nieważne, wolę nie zrażać ich jeszcze bardziej do siebie. - dokończyłem w myślach. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 -Pokemona skad masz zdalnie sterowanego nietoperza? -Spytala sie Tunder Pokemony. -Konczy mi sie amunicja -Pomyslala i zaklnela w duchu. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 -Masz paczkę amunicji, będzie pasować do twojego H&K - powiedziałem i dałem małą paczkę naboi niebieskogrzywej klaczy. Już nie dużo ich zostało, a łupów będzie sporo, zedrzemy z nich te lekkie skórzane pancerze i sprzedamy w jakiejś mieścinie. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 -Ale gdzie znajdziesz mieścinę? -Powiedziała do Grega Tunder. -Jakieś normalne miasto jest około 10 mil z tąd. I dzięki za amunicje Greg. -Powiedziała klacz. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Strzelałam do pojawiających się sporadycznie kucyków. - Dają już sobie chyba spokój - odparłam - albo szykują coś dużego. - zauważyłam że w tej grupie znajdował się jeden ziemny kuc. Nawet się ucieszyłam że jest jeden z naszych, ale po jego zachowaniu, raczej się z nim nie dogadam - W sumie nie dołączyłam. Wasz przywódca, czy jak mu tam, chyba Wave miał bardzo przekonujące argumenty. Chociaż nie wiem czy kulka w łeb byłaby lepsza... - burknęłam. Chciałam coś odpowiedzieć na temat nazwania mnie cizią, ale jedynie zacisnęłam zęby. Link do komentarza
Recommended Posts