eragon333 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Nie boj sie Eagle mam wyroznienie saperskie. Umiem rozbroic kazda bombe. Ta wydaje byc nie uzyta. Nic nam nie grozi jezeki nie bedziemy tego dotykac. Kto pociagnie za spust tamtej rzeczy wybuchniemy i zostanie z nas tylko proch. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Eagle dobył swojego G18 z kabury. -Chodźcie tu skur***ny. - powiedział Eagle odbezpieczając pistolet - Zapraszam na zabawę. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Spoko, jednorożku. Tylko jeden niedobitek był. Pewnie była bojka i on został. - skinęłam na zakrwawionego pegaza - I czy mógłbyś łaskawie przestać we mnie celować. - szybko osunęłam głowę i podhaczyłam pegaza - Dziękuje. Przepraszam za małe zamieszanie, ale jakoś nie wyszło mi złamanie jego skrzydeł w porę, a w locie jest jeszcze trudniej. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -Mniejsza o c4 ida bandyci! -Powiedziala Tunder. -Co robimy Wave. Jakies pomysly? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Wszyscy do stajni i czekajcie aż was zawołam ! Powiedziałem i jak najszybciej zabrałem się za robienie pola minowego z c4 uzbrajając go. - Wszyscy czekamy na wybuch. Powiedziałem do wszystkich wchodząc do stajni. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -Stojcie w bezpiecznej odleglosci tu gdzie ja stoje. -Powiedziala Tunder. (Koncze ja na dzis) Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Okey, może i jest jakieś zagrożeni, ale bye kucyki. - powoli odchodziłam od grupki nowych. - Powodzenia. Życzę wam szybkiej śmierci. - powoli odgarnęłam włosy, a chustę włożyłam do skórzanych juk. Sumienie mnie jakoś nie gryzło z ich powodów. Zbyt dużo już zniosłam aby się nim przejmować, ale jeśli bandyci ich dopadną, można by było zrobić mały handel. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Eagle wrócił do stajni oczywiście z Glockiem w pogotowiu. -Za kogo ten ziemniak się uważa, żeby się nie przedstawić i mi rozkazywać. - powiedział Eagle szeptem. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 * a i wave potrafi czytać w myślach tylko sam o tym nie wie * Wave powiedział do nowej - Jeśli będziesz taka to zrobię jeden ruch i po tobie, wybieraj zginąć tu na miejscu lub zostać z nami albo oddamy cię w kopyta bandytów, wybieraj. Powiedziałem celując w nową. - Może ktoś zobaczyć czy bandyci idą ? Powiedziałem kładąc obok siebie lornetkę. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Mam na radarze jakieś dziesięć obiektów zmierzających w naszą stronę! - krzyknęła Pokemona patrząc na ekran laptopa. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Burknęłam jedynie: - Dobra! - krzyknęłam - Tylko choć jeden lub jedna zbliży się do moich rzeczy, nie ręczę za siebie. - odpowiedziałam. Gdy usłyszałam kolejne pytanie. - Po co wywołujecie kolejną panikę. Mówię ostatnio mieli jedną z większych bójek. Sami dobrze wiemy... lub nie wiemy - dodałam spoglądając na grupę - jak u nich wygląda bójka. Dużo tracą mało zyskują. Pewnie teraz liżą rany Nawet jeśli spróbują, jesteśmy w zbyt dobrej pozycji. - wytłumaczyłam - Trochę strategii i logiki, ja was proszę. Spojrzałam na Eagle'a: - Może coś ci się w mojej osobie nie podoba ? - powiedziałam spokojnie do jednorożca. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Pokemona masz zapalnik od c4 wcisnij go kiedy oni wejdą w pole rażenia bomb. Powiedziałem do klaczy podając jej zapalnik. - Tak zprowadzenie bandytów tylko to umiesz widzę, jesteś na ich lini ognia i na mojej. Powiedziałem patrząc na kucyka. *wave ma teraz krwisto czerwone tęczówki oczu* Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -Taa, nie przepadam za ziemniakami, które się uważają za nie wiadomo kogo. - rzucił Eagle - A w dodatku jesteś zwykłą materialistką, skoro tylko twoje rupiecie się dla ciebie liczą, a ja nie przepadam za materialistami i do tej pory nie przedstawiłaś się nikomu z naszej drużyny. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Później sobie to wyjaśnimy, teraz jak widać mamy bandytów. - wspięłam się do najbliższego okna - Skąd miałam pewność że wiecie o co chodzi. Ile razy spotykałam grupki ze stajni. Musiałam dawać im wskazówki czym się rozpala ogień, na tym terenie. Kilka dni później widziałam ich rzeczy i truchła u bandytów, więc nie dziw mi się . A skoro cię tak bardzo uraziło moje brak kultury i zasad dobrego wychowania , jestem Delta. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Czekaj... Dołączyło do nich jeszcze kilku. Bynajmniej zieloni nie są. Czerwoni jak twoje oko. - pokazała ekran, na którym kilkanascie czerwonych kropek zbliżało się do środka. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Więc Delta ja jestem Wave i jestem Elitarnym Snajperem oraz jako jeden z nielicznych miałem przyjemność z wyjścia na zewnątrz stajni, więc znam różne sztuki przetrwania ponieważ do tego mnie wcześniej szkolili. Powiedziałem uspokajając się, ale oczy wave'a nadal miały kolor krwisto czerwony. - Pokemono odpal ładunki jak bandyci będą w polu rażenia bomb. Powiedziałem do pegazicy siedzącej obok laptopa. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -Dobra a ja Eagle. - rzucił pospiesznie Eagle, po czym przygotował się do nadchodzącej walki. Eagle powiedział w myślach. -Jeśli okaże się że będzie potrzeba większej siły ognia, mogę użyć magii. Eagle zwrócił do Pokemony. -Jaką mamy pewność, że idą do nas? Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Środek tarczy to nasza pozycja. Zbliżają się do nas. - wyjrzała przez okno. - Widać ich. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Wave krzycząc - Suprise motherfu*kers ! Opalił ładunki które zabiły większość bandytów. - Czas na prawdziwą strzelaninę, wszyscy teraz do okien i strzelamy ale celnie nie mamy dużo amunicji. Powiedziałem i zabrałem się do ostrzału. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Eagle przełączył tryb ognia na półautomatyczny. -Z takiej odległości nie ma sensu walić full-auto. - pomyślał Eagle. Wycelował w jednego z napastników i oddał strzał, który trafił bandytę w oko. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Przeszłam na drugą strone stajni, gdzie były jednorożce. Nienawidziłam tych magicznych dupków. Celowałam w odsłoniętą szyje. Czasam było to zbyt proste. Kule obijaly sie o framugę okna. Niestety od mojej strony kuce miały sie gdzie schowac. Powaliłam niestety tylko 2. Sytuacja nabrała tępa, gdy przeciwnicy zaczeli podchodzić pod ściany budynku. - Uwaga! Podchodzą powoli do ścian! Link do komentarza
Zapomniany_Kucyk Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Imię: Mówią na nią "Nieznajoma" Rasa: Jednorożec Umiejętności: lewitacja, piekny spiew(wątpię że się tu przyda, ale napiszę.) , potrafi sie teleportowac na krotkie dystanse. Celność: Średnia Szybkość: Duża Lewitacja: Średnia Charakter: Strachliwa, zawsze stanie w obronie przyjaciół i stara się być miła, lecz czasami nie wytrzymuje i wybucha nie miłymi słowami. CM: Jej CM jest nutka, z ledwo widoczną białą chumrką. Symbolizuje to piękny śpiew. Wygląd: Sygnatura... Jakbym kiedyś była potrzebna to pisz. xd Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 ( no dodam cię jutro a ja na dziś kończę tu pisać posty ) - Hehehehehehehehe... Granat leci, uciekaj z tamtąd Delta ! Krzyknąłem i rzucając granat stałem się niewidzialny i zacząłem nożem zabijać bandytów. *jeden defekt niewidzialności przy każdym udeżeniu wave jest widoczny przez pół sekuody* Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Eagle przełączył tryb ognia na automatyczny i zaczął nawalać do bandytów. Nagle jeden z nich postrzelił go bełtem. -Skur****l. - powiedział Eagle - Dobra, j**ć to, najpierw trzeba zabić tych skur****i a potem zajmę się ranami. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 -Patrzcie tam kogos niosa w kajdanach. Kolejnych zlapali i chcieli zabrac do Ponyville. - Powiedziala Tunder. -A tak w ogole ja sie nie przedstawilam Delta. Moje nazwisko to Tunder. Imienia nie pamietam. -Powiedziala Tunder strzelajac do wrogow. -Rzucam granatem! -Tunder rzucila granat, ktory po chwili wybuchnal i zranil polowe bandytow. Link do komentarza
Recommended Posts