Applejuice Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Ufff... Jak już zapewne zauważyliście, nastąpiły duże zmiany w odpowiedziach u AJ! Mam nadzieję, że tym razem jest o wiele lepiej Chciałabym poznać waszą opinię na temat nowych odpowiedzi. Wszelkie komentarze i sugestie są mile widziane! ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 WoW mam ten zaszczyt ze wpisuje sie tutaj jako pierwszy? no to tak. Sadze ze jest spoko bylo spoko i bedzie spoko, czyli jednym slowem ktore wymienilem juz 3 razy SPOKO Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Jestem świeży nie oszukujmy się, jednak czytałem poprzednie odpowiedzi i porównując do nowych mogę powiedzieć że wydają się żywsze Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Zajebiaszcze te odpowiedzi ^^ Warto było czekać. Aż się chce nowe pytania zadawać ^ ^ Great job, Soczuś @Down To źle paczysz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 A mi sie wydaja takie same..... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Eee... jak mam już wymyślone nowe pytania, to mogę napisać nowy post pod swoim starym (postem)? BTW Le Martinez masz super odpowiedzi xD Oby tak dalej! xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmonella Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Odpowiedzi są wspaniałe Uśmiałam się. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Eee... jak mam już wymyślone nowe pytania, to mogę napisać nowy post pod swoim starym (postem)? BTW Le Martinez masz super odpowiedzi xD Oby tak dalej! xD Możesz I dzięki Wam za opinie, to dużo dla mnie znaczy ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Marzec 26, 2012 Autor Share Napisano Marzec 26, 2012 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Haha... najs xD ale wiesz że ja bede to ciągnał xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 FFQ - Spec od trudnych pytań Marti - Jakoś daje radę z trudnymi odpowiedziami Nieno, super się to czyta Marti, oby tak dalej . Aż mam ochotę nabazgrać parę pytań... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 A jak xD Ktoś musi je zadawac nie? Kaczemu/sliverowi sie niechce xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 9, 2012 Share Napisano Kwiecień 9, 2012 Odpowiedzi jak zwykle fajnie się czyta. Tylko mała uwaga z mojej strony podczas czytania: Ooo, Dashie... Znowu ona... Hej, czy naprawdę aż tak widać?! To znaczy, ja ją lubię... Mmmm, naprawdę ją lubię. Pewnie teraz śpi słodko na chmurce... Ciekawe, czy na tej chmurce jest jeszcze miejsce dla drugiego kucyka... *Hik!* A może o mnie śni...? Ech, pewnie nie, nawet mnie nie pamięta! Nie pamięta mojego imienia...! Ten tekst brzmi (patrząc na kolorek) jakby to Martinez odpowiadał za AJ (czyżby również lekko pijany żeś? xD). Tak więc do poprawienia ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 9, 2012 Share Napisano Kwiecień 9, 2012 O, racja, Ecape, to oczywiście tekst AJ. Dzięki ; > Choć z drugiej strony... Pijany Martinez... Hmm... Chyba mam nowy pomysł xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Maj 7, 2012 Autor Share Napisano Maj 7, 2012 Co sądzicie o kolejnym evencie w dziale zapytaj? Ostatnio coś "umrzył" xd. Proponowałabym Babcię Smith, bo mogłaby powiedzieć wiele ciekawych historii, albo Apple Bloom. Chyba, że nie chcecie żadnej takiej nowości A może macie lepsze pomysły? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 lepiej ab lul Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 A ja byłbym za Smitchówną xD, ale AB też jest spoko, a event to dobry pomysł :3. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Event z Brauburnem, według mnie, jak najbardziej wypalił, więc dlaczegóż by nie sprezentować kolejnych Applów? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 To może Big Macintosh ? Może i milczek, ale jak się rozkręci to i historię ciekawą opowie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Czyli jeden głos na AB, jeden na Big Maca i jeden na Babcię Smith... Cóż, nie ułatwiliście mi wyboru xD Event będzie na pewno, może jeszcze w tym tygodniu. Ale zdecydujcie się na jakąś postać ;p Każdą postaram się (lub Soczek) odegrać jak najlepiej, więc kierujcie się tylko tym, który kuc jest dla Was najciekawszą postacią ; > Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Ale to może zmusiłoby Big Mac'a do powiedzenia czegoś więcej nić "Yuuup" i "Nooope". Pomysł z Apple Bloom średnio, bardziej do działu CMC. A może zapytaj Bloomberg? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Jeżeli mnie pamięć nie myli taka zapytajka już istnieje ... Ale pomysł z następną eventową zapytajką nie jest zły. Zważywszy na to, że nie skończyłam poprzedniej .... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczmar Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Czuję się zaszczyconu móc wypowiedzieć się w kwestii nowych odpowiedzi. Jak dla mnie super i chciałbym poznać AJ w prawdziwym życiu (za marzenia nie karzą) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Z Mane6 jeśli chodzi o odpowiedzi, to tylko twoich mi brakuje, kochana Rozumiem, że kopytka pełne roboty, że jabłka się same nie zbiorą i takie tam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Bardzo dziękuję za odpowiedzi, ale jest pewna kwestia. Nie ma odpowiedzi na te pytania: 8.Czym zajmowałaś się na poprzednim zjeździe rodzinnym, znaczy się przed tym, który sama organizowałaś? 9.Czy cenisz sobie przyjaźń ze stworzeniami, które nie są kucykami? 10.Jak podobasz się sobie z głosem Moniki Pikuły? Sądzę, że to przeoczenie, ale jeśli specjalnie pominęłaś te pytania, to nie musisz na nie odpowiadać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts