SolarIsEpic Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Ok może być ten gość który próbował nam strzelić strzałą w łeb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Thermal wzruszył ramionami. Mi tam pasuje. Odwrócił się do MT. MT, my też nie byliśmy najprzyjaźniej nastawieni. Zapomniałeś o tych płomieniach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Eeeeeeee. Stare dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Ruby dołączyła do grupy. -Kto się czubi ten się lubi- uśmiechnęła się szeroko do kucyków. -Tylko powinniśmy się posilić i napić przed akcją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Czerwiec 21, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Shadow podeszła do jakiegoś kuca, ten po chwili rozmowy pogalopował korytarzem, po minucie wrócił z tym samym ogierem, który miał zostać Ich przewodnikiem. Red skłonił się witając wszystkich, najwyraźniej posłaniec, który po niego pobiegł wszystko mu wyjaśnił, gdyż ten od razu powiedział: - To gdzie mam Was zaprowadzić szlachetni goście?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Nie jeździj tu fazeliną po tym jak chciałeś nas zabić...i ja się może zamknę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 MT, całkowicie cię popieram. Uspokój się i pomyśl, że my też nie byliśmy najgrzeczniejsi. Odwrócił się do Red'a. Z chęcią zobaczyłbym odrobinę propagandy najeźdźców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - A dokładnie?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 -Wreszcie zróbmy coś, wieje nudą- powiedziała Ruby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 NMM prowadzi audiencje? Z chęcią bym ją obejrzał na żywo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Powid w to żart Thermal albo będe zmuszony walnąć cię w twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Dlaczego? Nie mogę zaspokoić ciekawości? I powiedz szczerze - czy ciebie też nie ciekawi, jak ona wygląda? Nie wiem jak ty, ale mnie na razie złapano podczas tamtego występu, więc nie jestem poszukiwany. To jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Człowieku! Ona jest wielka potężna i potrafi kontrolować księżyc! Szypciej nas wygna, albo uwięzi, albo nas uwięzi w miejscu w które nas wygna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 -Szczerze odradzam kontaktu z tą poczwarą. Mogę Was wyprowadzić z podziemi, lecz nie udam się do tego pałacu, po to aby spotkać się z tą, która pochłonęła naszą drogą księżniczkę Lunę. Pamiętajcie, że nie możecie liczyć na dobro od tego koszmaru, w niej nie ma dobra.- Powiedział Red grobowym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Bogini, ja chcę ją tylko zobaczyć. Nie zamierzam z nią rozmawiać ani nic podobnego. Wystarczy mi, jak ją zobaczę. A na pewno od czasu do czasu pokazuje się mieszkańcom, tego jestem pewien. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Dajcie mu jej zdjęcie albo rysunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Na twarzy Ruby pojawiła się ponura mina. - Oszalałeś? Mamy odnaleźć zaklęcie i wracać do chatki Zecory!- Krzyknęła nie zadowolona- Jak chcesz idź sobie sam ja wolę iść do archiwum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) - Ech i na co były te wszystkie rozmowy? Do archiwum jeśli nawet tam jakoś wejdziesz, to jest olbrzymia szansa, że już żywa nie wyjdziesz, natomiast co do Nightmare Moon to czasami pokazuje się, aby ogłosić kogo skazano, na co i ewentualnie jakie wprowadza nowe prawa terroru. Jeśli chcesz ją zobaczyć wyraźnie to musisz nieźle zajść za skórę władzy, a jeśli z daleka to poczekaj chwilę na głównym placu, prawie codziennie jest ok 5 minutowe przemówienie, kogo należy zabić, torturować, bądź wywieźć do ZOMów. Jednak ostatnio władczyni nie ma czasu i chęci tak sobie strzępić języka, więc albo nie ma tego wiecu, albo prowadzi go jakiś wojskowy z Changei. - Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez kapi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Nie wiem jak wy, ale ja sobie pójdę na to przemówienie. Może znajdę jeszcze jeden powód, by jak najszybciej chcieć ją odczarować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) -Więc po co my w ogóle szliśmy? Jak mamy zdobyć coś co w ogóle trudno zdobyć?- Powiedziała to z irytowana. Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Ruby, to się nazywa wyzwanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - To mi wyzwanie, nie chcę umierać mam dopiero 16lat.- Zrobiła wielkie oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Przyrzekam ci, że jeśli ktoś będzie miał umrzeć, to pierwszy w kolejce jestem ja, a i tanio mojej skóry nie wezmą. Ale jakby co, to bądź przygotowana do szybkiej ucieczki. Dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Jeżeli chodzi o ucieczkę to latać szybko potrafię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Tak jak mówiłem mogę Was wyprowadzić z podziemi, ale dalej nie wychodzę, a już na pewno nie na kolejne z tych przemówień.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts