Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Po rzuceniu się na łóżko, od razu zasnąłeś. Następnego dnia obudził cię ból głowy, tzw. kac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 (Jak bym kurna nie wiedział co jest po wypiciu zbyt dużej ilości alkocholu w następny dzień) Ja piernicze moja głowa - wyszeptałem do siebie i zrobiłem poranną serie ćwiczeń co chwila łapiąc się za głowę z powodu jej bólu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 (czyta się te ficki) Nagle usłyszałeś bicie zegara. Pełna dwunastka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Do jasnej cholery! - krzyknołem. Od razu skarciłem się w myślach za krzyczenie. Zatkałem uszy kopytami. Pomyślałem, że to może trochę pomoże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Pomyślałeś o Arctic i o postanowieniu, że wyruszysz bardzo wcześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 No to z wczesnego ratowania dupa, za to może będzie popołudniowe ratowanie - pomyślałem. Po skończeniu się ogronych męczarni (czyli jak tylko zegar przestał bić) pościeliłem łóżko i wyszedłem z pokoju, uprzednio wszystko co moje zabierając i kąpiąc się, myjąc zęby itd. zamknołem drzwi na klucz i zszedłem na dół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Klacz w recepcji wzięła należną kwotę i dała ci gratisowe tabletki od bólu głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Dziękuje uprzejmie miłej pani - podziękowałem recepcjonistce - Do widzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Po wyjściu uderzył cię kolejny ból. Tym razem od gwaru panującego na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Szybko wiziołem jedną tabletkę na ból głowy i ją połknołem, stałem czekając na efekty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Po kilku chwilach ból zelżał i stał się tylko nieprzyjemnym pulsowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Dobra, to teraz którędy do Changei bo troche się chyba nie orientuje. Dobrze było by mieć przeewodnika, albo chociaż mapę z którą bez problemu dostałbym się na miejsce. - pomyślałem i ruszyłem w stronę najbliższej biblioteki w celu dowiedzenia się paru rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Przypomniała ci się książka z biblioteki. Było tam opisane dokładne położenie Changei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Jak do biblioteki doszedłem spytałem o tą właśnie książkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Bibliotekarka podała ci taką samą książkę. Changea leży na północny wschód od kryształowych gór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 No to następna wycieczka pociągiem, tym razem do kryształowego królestwa. Blood, tym razem kup bilet - wyszeptałem do siebie, po czym udałem się na stacje kolejową (Dobranoc, muszę jutro wstać rano żeby być wyspanym na zajęcia z perkusji, bo o 9:45 mam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Tym razem miałeś szczęście. Pociąg miał przyjechać za 10 minut. (branoc) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Szybko poszedłem kupić bilet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Udało ci się go kupić () za 6 monet. Po chwili na stację zajechał pociąg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 No to wszedłem do pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Nic ciekawego się nie działo, więc prawie całą podróż przespałeś. Ledwie się obudziłeś, usłyszałeś "Crystal Empire!". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 (To po co był mi bilet?) Wyszedłem z pociągu i poszedłem w poszukiwaniu hotelu na popołudnie - zrobię nocne ratowanie - pomyślałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 (przespałeś pewnie konduktora ^^) Najlepszy był chyba hotel "Sugar". Niewielki kryształowy dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 (Straciłem 6 monet... buuuuuuuhuhuhuuuu) Wchodzę do środka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Za ladą stała kryształowa klacz o białej sierści i jasnozielonej grzywie. - W czym mogę pomóc? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts