aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Jeden pokój na popołudnie, proszę - powiedziałem do klaczy - ale tylko na popołudni, w nocy opuszczam hotel (Nadal jesteś na mnie zła, że nazwałem cię "nawiedzona"?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 (yup) - Dobrze. Czyli 30 monet. Oto klucz. - podała ci kluczyk z napisem "piętro 2 pok. 234" na tasiemce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 (Do jasnego siana ile razy mam cię przepraszać? A czekaj... jesteś dziewczyną... sprawa się coraz bardziej komplikuje...) Wziołem klucz powiedziałem "dziękuje" i poszedłem do pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 ( uspokój się i skup na sesji, bo nawiasy są od niej dłuższe.) Pokój miał łazienkę i sypialnię. Ściany były malowane na zielono, a podłoga była wyłożona błękitnymi kafelkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Poszedłem do sypialni, rzuciłem się na łóżko i usnołem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Obudziłeś się późnym wieczorem. Przez okno wpadało światło zachodzącego słońca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Zabrałem torbę, wyszedłem z pokoju, drzwi zamknołem na klucz i zszedłem na dół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Klacz sprzątała już przed zamknięciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Można oddać kluczyk? - spytałem klacz - muszę gdzieś pójść, możliwe że wrócę za kilka dni a nie chciałbym dopłacać za pokój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Oczywiście. Zapłaciłeś z góry wcześniej. - klacz powiesił klucz na haczyku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Wyszedłem z hotelu i poszedłem w stronę kryształowych gór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Czekało cię kilka dni wędrówki, więc najpierw powinieneś zabrać jakiś prowiant. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 (Je*** prowiant, mogę pochodzić kilka dni na głodnego ) Postanowiłem pójść do najbliższego sklepu 24 godz. na dobę i kupić trochę prowiantu oraz wody na kilka dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Kiedy wyszedłeś ze sklepu, twoje juki uginały się od zapasów, a środki były wyraźnie uszczuplone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Jak przyjdę znowu będę musiał wziąść udział w małym konkursiku pijackim - zaśmiałem się w duchu, po czym skierowałem w stronę kryształowych gór i powolnym krokiem powoli zaczołem zbliżać się do gór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Góry były bardzo daleko, więc czekał cię dzień marszu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 No to sobię trochę umile kolejne kilkanaście godzin mojego marszu - pomyślałem i idąc zaczołem rozmyślać nad najróżniejszymi rzeczami, przy okazji jednak pozostając czujnym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Nagle przypomniało ci się to co robiłeś wczoraj i przedwczoraj. Bawiłeś się, kiedy Arctic Wind mogła być torturowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Ja pierdziu, nie powinno się tak olewać klaczy na której ci zależy - szepnołem do siebie cicho - Blood jesteś imbecylem, klacz którą kochasz (pisałem ship) została porwania a ty sie pijesz cydr. No Blood tym razem to chyba trochę przesadzasz. I dlaczego gadam do samego siebie? Nie no, rzeczywiście jestem imbecylem - teraz miałem wyrzuty sumienia, ale i tak uśmiech z twarzy nie znikł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Po kilku godzinach dotarłeś do podnóży gór, ale robiło się ciemno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 (A mnie to gó*** obchodzi, że ciemno ) Spróbowałem sprawdzić czy da się obejść górę tak, żeby mniej wspinania było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Znalazłeś stary tunel kolejowy, lekko zbaczający z twojego kursu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Przypomniałem sobie, że mam skrzydła () i mogę polecieć a nie muszę chodzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Niestety, nagle śnieżyca przykuła cię do ziemi. > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 No to poszedłem tunelem (A ja się tak cieszyłem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts