Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 W tunelu nie widziałeś własnych kopyt. Od tyłu dobiegło cię pociągowe buczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Żesz kurna mać - krzyknołem i pobiegłem szybciej niż kiedy kolwiek, wspomagając się przy tym skrzydłami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Za tobą pojawiła się plamka światła, oznaczająca zbliżający się pociąg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Spróbowałem podlecieć do sufitu i przycisnąć się do niego w celu uniknięcia zderzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Zobaczyłeś pod sobą przejeżdżający pociąg. Był tak blisko, że mogłeś go dotknąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Wolałem jednak nie ryzykować urwania kopyta i przeczekać pociąg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Po chwili pociąg zniknął na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Na sczęście jestem pegazem - powiedziałem w duchu i popatrzyłem na skrzydła. Ruszyłem dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Po chwili wyszedłeś na świeże nocne powietrze. W górze świecił księżyc i miliardy gwiazd. Przez moment wydawało ci się, że kilka z nich utworzyło znaczek Arctic Wind. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Już po ciebie idę, kochanie - powiedziałem patrząc się na gwiazdy. Poszedłem dalej, ku krainie podmieńców Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Twoje ciało domagało się odpoczynku. Wszystko cię bolało od całonocnego marszu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Zaczołem rozglądać się za miejscem do dobrego do odpoczynku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Wszędzie, gdzie okiem sięgnąć był śnieg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Odgarnołem śnieg z jednego miejsca i położyłem się, zamykając oczy - może o nie jest zbyt komfortowo, ale musi być - powiedziałem do siebie w duchu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Kiedy się obudziłeś, był wieczór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Wstałem żeby coś zjeść i ruszyłem dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Po kolejnych kilku godzinach marszu ujrzałeś Changeę. Ogromne państwo z budynkami z czarnego kryształu, nad którymi górował wielki czarny pałac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 To tak to wygląda - powiedziałem do siebie - Zawsze byłem ciekaw jak królowa Chrysalis się urządziła, i muszę przyznać, że całkiem nieźle to wygląda - rozejrzałem się, czy jest jakiś las lub lasek żeby się ukryć przed podmieńcami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Miasta wydawały się ogromnymi śladami pożogi w wielkim lesie okalającym państwo. (ale poetycko ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 (Tak bardzo, że ani słowa nie zrozumiałem Ale uznaje, że las jest) Wszedłem do lasu zobaczyć ile różnych ciekawych rzeczy tam jest - może jest równie piękny co miasto - pomyślałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Las pełen był zwykłych drzew bez kwiatów i małych, niebieskich, fosforyzujących grzybków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 (Grzybki! A halucyny? Bo jak tak to chętnie zjem ) No, też ładnie - pomyślałem i poszedłem dalej zobaczyć czy są tu jakieś stworzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Nad małą rzeczką wylegiwały się czarne krokodyle, a przez łąkę przebiegł czerwony lis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 No, dziwne stwory, nie powiem - pomyślałem. Podszedłem do czarnego krokodyla - raz się żyje - przełknołem ślinę. Chciałem sprawdzić czy mnie zjedzą, czy może są łagodne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Jaszczur nic nie zrobił. Ziewnął, ukazując rzędy ostrych zębów i odwrócił się od ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts