Skocz do zawartości

Wasze opinie oraz sugestie co do działu.

Cahir

Recommended Posts

Co najgorsze zabawy w dziale RD stanęły w miejscu, typu Wonderbolts academy. Eliza powinna się tym zająć. Bo już miesiąc stoi bez ruchu : \

1. Dział RD jest mało popularny, bo tylko kilka osób się angażuje (CD, Eliza, jacob, Phinbella, Torronto, bećka i ja)
2. Tak jak powiedziała wcześniej bećka, wątek czy dział poświęcony Tanku, to może być fajne. Tank? Mało ciekawy?
przecież możemy mu dodać skrzydeł i epickości! To przecież zwierzak RD! Jak może być mało ciekawy?
Jak mówiłam wcześniej, temat poświęcony Tankowi!
3. Lecz nie zgadzam się z tym, że RD ma mniej fanów, bo ma ich wiele! Lecz tylko kilka osób angażuje się w dział.

• 1 year later...

Sugestie co do działu, ta? No więc tak:

Ponoć sporo ludu narzeka na coraz gorsze odcinki. Ponoć ( :rainderp: ) RD najlepszym kucykiem jest. A jak powiedział ktoś mądry: jeżeli weźmiemy gorszy materiał, i dodamy go do materiału lepszego, to efekt końcowy nie będzie miał takiej wysokiej jakości, jak lepszy z wykorzystanych materiałów. 

Blablabla, do sedna: awatar/regent rzuca myśl przewodnią/motyw/kilka losowych słów (np. czystość rasowa/sokowirówka/brzydkie konsekwencje niemycia zębów), a zadaniem userni byłoby wymyślenie fabuły dla odcinka, w którym występowałaby tylko Rainbow Dash (znaczy głównie ona, wiecie, jako główny bohater).

To tyle.

Pozdrawiam.

Ja.

• +1 2

• 1 year later...

Co to było to archiwum ssuperowości? Bo w tym się trochę nie orientuję ;)

Sesję planowałam, ale póki co nie mam pomysłu.

Coś się wymyśli  ;)

Ta, cytując cytowanie siebie... Albo nie. Tak, coś takiego jest lepsze. Takie przekształcenie na Rainbow. Myślałam o podobnym. Choć pomysł z książką bardziej mi się podoba.

• 3 weeks later...

Temat ten jest już długo nieaktywny, ale widzę, że odpowiedzi trzymają (trzymały) poziom, więc mam małą ankietę. Czy chcecie, by temat został w dziale (będzie wymagać to pewnej aktywności), czy uważacie że temat się wyczerpał i raczej nie będzie odpowiedzi?

Ty do każdego tematu z dyskusją będziesz robić ankiety, by dowiedzieć się, czy usunąć czy zostawić? Bo prowadzenie działu na zasadzie "wiwat, niech żyje demokracja" jest mocno bezsensu. Ty jesteś avatarem i ty decydujesz, co zostawić, a co usunąć.
Zasadniczo trudno o wyczerpanie tematu w temacie takim, w jakim umieściłaś ten post. Poza tym, jeśli odpowiedzi mają cały czas poziom i nie są powtarzalne, tworzą jakąś dyskusje, to można taki temat zostawić, nawet jeśli nie jest przez pewien czas aktywny. Chociaż najlepszym w tym wypadku rozwiązaniem jest próba ożywienia takiego tematu.

A, i ogarnij trochę odpowiedzi Rainbow, żeby były trochę zabawniejsze, czy tam ciekawsze, bo póki co, wieje nudą.

• Utwórz nowe...