Cahir Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 (edited) A co! Też sobie palnę taki temat. ^.^ ... ... ... I na tą chwile to chyba wszystko. xd Edited April 27, 2013 by Cuddly doggy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadudałe Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Hmm... Jak wiadomo RD jest 20% fajniejsza niż inne kuce... Ale wśród ludzi też jest sporo wymiataczy. Może by zrobić jakiś temacik w stylu: "Kto mógłby zasłużyć na Oficjalną Pieczątkę Zajedwabistości od samej RD" ? Umieszczalibyśmy zdjęcia, gify, filmiki z ludźmi dokonującymi jakichś chorych wyczynów ( któż z nas nie chciał kiedyś skoczyć na snowboardzie z helikoptera prosto na spadającą lawinę... czy cokolwiek równie szalonego ) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=TWfph3iNC-k Tu macie przykładowo gościa uprawiającego 'base jumping' ( chyba tak to się nazywa, ale ja tam wolę mówić na to "wiewióra" przez specyficznie wyglądający strój ). BOŻE JEDYNY jak ja bym chciał tak polecieć. Śmiertelność jest wysoka, ale... wrażenia muszą być niezapomniane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSzczygiel1992 Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 @up ruska wersja jestem hardcorem by sie nadala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elizabetta Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Cuż Avanidiusie pomysł jest bardzo ciekawy i gdybym ja była Avatarem wcieliłabym go w życie,ale że nim nie jestem musimy poczekać na jego opinię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahir Posted February 20, 2012 Author Share Posted February 20, 2012 Hmm... Pomysł niezły. ^^ Znaczy się, ludzie by wpakowywali filmiki, a ja (lub Eliza) byśmy wybierali te ,,najlepsze" i nagradzali pieczątką, tak? xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadudałe Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 To już kwestia uzgodnienia. Moglibyśmy pakować filmiki, a ty/eliz na zasadzie edycji dowalalibyście pieczątkę. Ale to chyba nie jest takie potrzebne ( tylko by przedłużało posty niepotrzebnie ). Pieczątka mogłaby być w pierwszym poście, a w każdym następnym wpisywano by *OFICJALNIE UZNANO ZA 120% FAJNIEJSZE*. Albo coś takiego Jednak zastanawiam się, czy nie dałoby się tego zrobić jeszcze w formie komentarzy. Zezwolić ludziom na rozmowę luźniejszą, by lepiej łapali temat... a nie tylko mechanicznie filmiki wrzucali . Niech też między sobą oceniają czy coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahir Posted February 20, 2012 Author Share Posted February 20, 2012 Dobra, to temat się robi, a jak to wyjdzie to się zobaczy. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemuur Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Hmmm... Może zabawa "100 powodów dlaczego RD jest o 20% fajniejsza od innych"? Chyba wiadomo na czym by polegała . -test test ~ Avan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoiler Cat Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 No dobra... Pomysłów typowo dla działu (jeszcze) nie mam, ale za to małą sugestię... Zakończcie Event z Fanami Daring Doo... To jest dział RD, a nie epizodycznej postaci, która na dodatek była bohaterem książki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigresss Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Hmmm... To może by stworzyc galerię Rainbow Dash bo zauważyłam że nie ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadudałe Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Hmmm... To może by stworzyc galerię Rainbow Dash bo zauważyłam że nie ma? Dzięki za sugestię, ale już mamy . Nazwa mogła być troszkę myląca: http://mlppolska.pl/Watek-Memy-z-Rainbow-Dash--31 "Memy z Rainbow Dash" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigresss Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Dzięki za sugestię, ale już mamy . Nazwa mogła być troszkę myląca: http://mlppolska.pl/Watek-Memy-z-Rainbow-Dash--31 "Memy z Rainbow Dash" O faktycznie XD Nie zwróciłam wcześniej uwagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Cóż, dział jak każdy inny - bardzo ciekawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arctic Cat Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Może warto dać nowy obrazek? No chyba, ze tylko mi się tak wyświetla..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elizabetta Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Tak, tak, wiem w najbliższym czasie postaram się to załatwić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arjen Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Nowy obrazek jest w porządku, przejrzysty i ładny. Chociaż ja i tak bym chciał na nim Rainbow w zbroi z trzeciego sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Sądzę, że powinno być więcej postów dyskusyjnych. Oceniania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'estaca Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 1. Uwaażam że powinno być więcej ciekawych zabaw-konkursów, pierwszy pomysł przykładem. 2. Popatrzmy na dział FT tam jest pełno zabaw, dyskusji itp. itd. Wiem że RD nie ma aż tylu fanów, lecz fajnie czasem dodać coś nowego, ponieważ gdyby nie kilka aktywnych osób ten dział byłby martwy 3. Więcej wątków typu: znajdź 4 różnice, to tylko przykład oczywiście 4. Można zaryzykować i zrobić wątki o Tanku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuddly Doggy Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Sądzę' date=' że powinno być więcej postów dyskusyjnych. Oceniania.[/quote'] Cóż... aktywność w dyskusjach w duużej mierze zależy od użytkowników ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuddly Doggy Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Wcześniej był bardziej żywy' date=' a teraz tylko ktoś czasem pisze coś w zabawach.[/quote'] Cóż... po pierwsze: zabaw było kiedyś mniej, po drugie ożywał gdy tworzyła się nowa ciekawa dyskusja (i nadal tak jest), tyle że bardzo często dyskusje obumierają bo temat się wyczerpie czy coś. Po za tym... cóż codziennie ktoś pisze coś w zabawach i to nie jest tylko jedna osoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'estaca Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Zastanawia mnie, kiedy będzie kontynuacja pamiętnika Rainbow.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Może jakąś zabawę-multisesję? u Pinkie się pojawiła i jest popularna, więc to może zwiększyć aktywność i tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuddly Doggy Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Może jakąś zabawę-multisesję? u Pinkie się pojawiła i jest popularna' date=' więc to może zwiększyć aktywność i tu. [/quote'] Czy ja wiem, po pierwsze prowadzenie sesji na poziomie nie jest takie proste, po drugie trzeba mieć na nią pomysł. Konkurs jest taki niepotrzebny, jeśli ktoś ma jakiś pomysł to proszę bardzo może się nimi podzielić tutaj czy samemu go zrealizować. Pomysły wymyślane na siłę nie będą zbyt efektywne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RashackPL Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Pomysł na najbardziej hardcorowy czyn jest fajny Fajnie by było jakby sama RD go skomentowała Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts