Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 (ile userów tu jest, gdy piszę xD) Mary w ciszy machnęła kopytkiem byś poszedł za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 < Mamy najdłuższą sesje w dziale +18 XD > Delikatnie bez budzenia Twi, i idę za Marą oczekując czego może chcieć... mam nadzieje że to coś ważnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 (fakt i chyba najmniej dopasowaną do działu xP do tego jedyna sesja z clopami) Mary zanurkowała i pokazała ci coś na dnie. Był to obluzowany kawał metalu z dziurami po śrubach na rogach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 ( Jeśli chodzi o Clopy, to u nas są, tylko że za cenzurowane ) Podpływam do tej kraty upewniając że mam powietrze w płucach na tak długo bym mógł wykonać jej wszystkie polecenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 (bez cenzury, to ja pisać nie potrafię) Mary udawała, że podnosi metal, ale nie miała siły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 ( ja też nie potrafię... ) Podpływam do niej i podnoszę kratę najsilniej jak potrafię... trzeba współpracować by przeżyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 (Sorry, że się trącam, ale to nie jedyna sesja z clopami, która była, ale wasza sesja jest o wiele lepsza. Tylko tyle chciałem powiedzieć.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Metal najpierw drgnął, a następnie się uniósł. Spod niego wyleciało kilka bąbelków powietrza. Poniżej był długi tunel, raczej nie było szansy na przepłynięcie go bez utonięcia. Propo tego, zaczęły cię już piec płuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 (edytowany) < Dzięki za słowa, Plague > Wypływam na powietrze kratę kładąc na dnie z boku i wynurzam się by zabrać powietrze... Edytowano Grudzień 16, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Gdy tylko się wynurzyłeś, zobaczyłeś sytuację na powierzchni. Nie było ponad połowy klaczy, wszyscy byli rozkojarzeni i dyskutowali. Jakaś klacz dała komuś z liścia, co w kuczym wykonaniu musiało być silniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 (Szkoda, że nie mogę się dołączyć do was.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 (Sorki, ale to nie sesja multiplayer) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 ( no niestety, jak uda się to może będzie kontynuacja Xp i może będzie wtedy multiplayer ) Wychodzę na brzeg i sprawdzam czy wzięli Rainbow, bo bym się śmiał gdyby wzięli ją, zanim nie zdążyła by wpierdolić temu komuś kto ją zgwałcił... jeśli się temu komuś udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Ogon Dash wystawał spod stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Podchodzę do stołu. - Rainbow? Co ty tam jeszcze robisz? - spytałem się. Wiem że się chowa, ale już to się skończyło więc powinna już walić kopytami o beton a nie kitrać się pod stołem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 W boku RD tkwiły ze trzy strzykawki, a sama klacz mocno spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Ok... to ja nie przeszkadzam tylko delikatnie wyjmuje te strzykawki i je wyrzucam w miejsce gdzie nikt by się na nie nie nadział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 (jestem!) Po kilku minutach otworzyła się żelazna brama i wjechała przez nią ciężarówka. Wysypała grupę klaczy, ale innych niż były i wyjechała. Zauważyłeś, że ogierów jest dokładnie o jednego więcej od klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 O kurwa... sprawdzam w kogo celują bo zapewne już kogoś ucelowali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Wszystko wydarzyło się strasznie szybko. W jednej chwili Twi wyskoczyła z jeziora i przewróciła cię. W ścianie za wami utkwiła kula. Twi zdążyła się do ciebie uśmiechnąć, nim w jej boku utkwiła strzykawka. Alicorn osunęła się na podłogę, a w ścianie otworzyły się drzwi. Żołnierz FEAR szedł w waszą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Wstaje diametralnie i staje naprzeciw żołnierzowi FEAR... jeśli kogoś ma wziąść to najpierw musi stanąć na mej drodze. - Chcesz kogoś wziąść? CO powiesz na Przywódce PRL? Śmiało, bierz mnie - powiedziałem zachęcając do walki i szykując tarczę ochronną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Żołnierz nie zwrócił na ciebie uwagi, tylko podszedł do Twi i ją podniósł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Strzelam w niego pociskiem ogłuszającym następnie go atakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Pocisk nic mu nie zrobił. Żołnierz jedną ręką trzymał Twilight, a drugą uderzył cię tak, że poleciałeś aż na ścianę. Miałeś gwiazdki przed oczami, ale zachowałeś przytomność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 (edytowany) Biegnę i atakuje go puki nie uratuje Twilight, nie oddam jej tak łatwo. Za pomocą telekinezy wyciągam mu broń palną i strzelam mu w łeb z bliska. Edytowano Grudzień 16, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts