Nightmare Napisano Sierpień 30, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2013 Nie budzi się. Twi się nie budzi przez najbliższą godzinkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Ciągle czekam, jeśli do następnej godziny się nie wybudzi, idę do Chrysalis by prawić kazanie o tym że źle robi i ten teges. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2013 Gdy już miałeś się zbierać, Twi poruszyła się i cicho jęknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Podchodzę do niej i siadam przy niej głaszcząc ją po grzywie. - Cii, jestem przy tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2013 Jęki ustały, a Twight z zaciśniętymi zębami spróbowała wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) Powstrzymuje ją. - Nie... powinnaś przez chwile jeszcze poleżeć. Edytowano Sierpień 30, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 Klacz opadła z powrotem na łóżko. Spojrzała na ciebie. - Skąd ty...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) - Przyszedłem sam by przemówić Chrysalis do rozumu, i przypomnieć że nie jest lepsza od mordercy dziurki. Poza tym widziałem obraz jak cię torturowano, i nie mogłem znieść tego widoku więc przyszedłem i po ciebie. Edytowano Sierpień 31, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Chciała wiedzieć, gdzie jesteś i co planujesz... - powiedziała słabym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Wiem - głaskam ją po grzywie. - Ale skoro chce mnie widzieć to nie pozwolę jej tak długo czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Nie - spróbowała krzyknąć, ale nie bardzo jej to wyszło. - Ona cię zabije. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 - I tak wcześniej czy później się spotkamy więc po co zwlekać? Poza tym mam na nią haka, jeśli spróbuje mnie zabić to wyskoczę z Dziurką, i jak dobrze się potoczy, to wygramy bez rozlewu krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Jeśli zaczniesz z nią o Dziurce, to tym bardziej cię zabije. Jego mordercy zostali spaleni żywcem przez jej furię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 - C.. co? Papillon chodziło o to by z nią porozmawiać. Więc albo mnie oszukała, albo ja nie zrozumiałem przekazu. Wiem że to głupie ale ona mści się na Celesti za Dziurkę. Ona go zabiła? Po co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Celestia nie chciała narażać Chrysalis, więc jak najszybciej pragnęła wrócić do pałacu. Niestety, w tym pośpiechu nie mogła zabrać kolejnego pasażera - wyrecytowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Ale co się tam stało? Co się stało że zginął? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Dwa kuce próbowały zabić Chrysalis od tyłu, ale ostrzegł ją Dziurka. Celestia wtedy chwyciła Chrysalis, aby ją uratować. Zaklęcie trafiło Dziurkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Ale... kim były te kuce? i poco im była śmierć Chrysalis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Tego nikt nie wie. Skończyły jako kupka popiołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Ale czemu chce zabić akurat mnie? Co jej takiego zrobiłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Nie mam pojęcia - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Więc c... ona wie że tu jestem. Droga do ciebie poszła mi zbyt łatwo, i zapewne chciała bym wrócił po ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 Twi milczała, patrząc na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Więc... pójdę do niej i zakończę to raz na zawszę. I tak prędzej czy później byśmy się spotkali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 Twilight wstała w trybie natychmiastowym, co zakończyło się jękiem i opadnięciem z powrotem na łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts