KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Twilight, nie możesz się teraz przemęczać - powiedziałem z żalem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 - A ty nie możesz popełniać samobójstwa - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 - W takim razie znajdziemy inne wyjście - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 Twi pokiwała głową i się uspokoiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Więc teraz musimy cię wydostać z zamku... nie zostawię cię tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Ech - westchnęła i ponownie spróbowała wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Pomogłem jej wstać i dałem ją na grzbiet. - Zaniosę cię w bezpieczne miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 Twi nie była ciężka, nie dużo czasu zajęło ci wyniesienie jej ze schowka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Postaram się niezauważony wydostać poza zamek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 Na szczęście ci się udało. Po chwili już stałeś przed wrotami zamku o świcie z Twilight na grzbiecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Jeśli są zamknięte to szukam innej drogi, a jeśli otwarte to przechodzę i idę do PonyVille. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Trzeba było jednak trochę pomyśleć. Przez całą dobę nie jadłeś, ani nie spałeś, a teraz masz iść do Ponyville przez te kilka godzin, do tego z Twilight na grzbiecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) Szukam jakiś krzewów lub drzew z owocami które zaspokoją żołądek mój i Twilight. Zrobimy tam obozowisko. Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Za Canterlot był mały lasek, w którym znalazłeś dziką jabłoń i dwa krzaki jagód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Kładę Twi pod jabłonką i zrywam parę jabłek i kilkanaście jagód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Klacz obserwowała cię podczas tej czynności. Ranek już w pełni nastał, ale na niebie zaczęły się zbierać chmury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Zrywam parę liści które posłużą nam jako talerz, potem kładę liście na ziemi i tworze z nich coś ala taca, a następnie daje na nie zerwane owoce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Twilight ustawiła się w pozycji siedzącej i czekała, aż skończysz przygotowywanie posiłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Kiedy talerz będzie gotów to daje na nie zerwane owoce i kiedy będzie gotów to z uśmiechem mówię. - Podano do stołu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 - Smacznego - życzyła i magią podniosła kilka jagód. Powoli zaczęła jeść. Nie minęło dużo czasu nim razem opróżniliście liście z jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) Po skończonym posiłku, kładę się na trawię. - Ciekawe jak sobie mój lud dają radę z amerykanami. Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 - Hmm? - zainteresowała się Twilight, przysuwając bliżej ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 - Bo moi ludzie walczą z Ameryką gdyż, ona zniewala inne kraje potajemnie. Wspomaga dany kraj, a tak naprawdę to przejmują nad nim kontrolę. Niektóre grupy społeczne dowiedziały się o tym i zaczęły walczyć z nimi. W oczach innych krajów są nazywani Terrorystami, także PRL które zostało założone przez mojego brata bliźniaka i mnie. Tylko my odbijamy na wojsku, a inni również na cywilach. Po takowym traktowaniu PRL zostało samo na przeciw USA. Nazwisko zmieniłem by nie przeszkadzało w misji infiltracji USA. Walczyłem dla wroga by pomóc moim w wojnie. W dniu zakończenia treningu zostałem przydzielony do drużyny z Capo, Ghostem i Milly. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Acha... - pokiwała głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Mam pytanie... gdyby się dało... moi ludzie mogli by dostać Azyl w tym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts