Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Oczywiści. Jednak usieliby wypić eliksir ponyfikacyjny. Nie każdy chce poświęcić życie na nowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Westchnąłem ciężko. - Nie wiem czy by się na to zgodzą. Bardziej się spodziewałem pustynny obszar gdzie będą mogli zamieszkać, taki gdzie nikomu nie przyszło by do głowy szukać. Ale jak to będzie jedyna opcja, to postaram się z nimi o tym porozmawiać... jak mi się uda do nich dostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Powinno ci się udać. A pustyyny obszar niedaleko Equestrii to Zebrica, ale tam mieszkają zebry, sam widziałeś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Widziałem. Fajnie jest tak sobie po leżeć na trawie z ukochaną osobą - przybliżyłem się do niej tak by nasz ciała się zetknęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Prawda - uśmiechnęła się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Odwzajemniam uśmiech a potem całuje ją w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Twilight odwzajemniła pocałunek, przytulając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Całuje ją dalej. Nie mam ochoty wracać na ziemie, nie po tym co mnie tutaj spotkało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Twilight przerwała i ciebie mocniej przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Odwzajemniam uścisk. - Kocham cię - szepcze cicho do jej ucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Ja ciebie też - odszepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Uśmiecham się ciepło. Nigdy wcześniej nie byłem tak szczęśliwy, i zrobiłbym wszystko by tak zostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Wyrównany oddech Twi poinformował cię, że klacz zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Też zasypiam. Od doby nie spałem więc przyda mi się trochę snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Obudziłeś się dopiero o północy, Twilight wciąż leżała przy tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Ciągle leże i czekam aż się wybudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Po kilku minutach klacz otworzyła oczy. Jej tęczówki zabłysły w ciemnościach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Dobry wieczór, skarbie - całuje ją w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Dobry wieczór. mimo, że jest odrobinę za ciemno jak na wieczór - powiedziała, ocierając się o ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - W sumie... racja - przytulam ją po czym patrzę w gwiazdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Było to nawet dosyć romantyczne, gdyby nie to, że Twi była ranna, a wy byliście poszukiwani w całej Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Mam to w dupie. Jestem sam na sam z Twilight i to się tylko liczy. Chciałbym by ta chwila trwała wiecznie, by nic jej nie przerwało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Przypomniałeś sobie jak kiedyś nie mogłeś nawet wyznać Twi miłości, gdyż wciąż coś ci przerywało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Sam nie wiem co mi wtedy przeszkadzało, może to że po śmierci Mily byłem zamkniętą osobą i dopiero zmiana ciała dała mi troszkę odwagi, gdyż wcześniej miałem wątpliwości że się zgodzi głównie dlatego że byłem człowiekiem. Ciekawi mnie... czy by mnie pokochała jako człowieka. - Mam takie pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Tak? - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts