Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Niestety, pielęgniarka zakazała ci wstępu do sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Czemu nie mogę wejść? - spytałem się zły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Niestety, ale nie możemy pana wpuścić. Te rany są poważne, więc tylko legitymowani lekarze mogą przebywać w obecności pacjenta - wyrecytowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Gdyby nie to że jestem człowiekiem który zabija tylko idiotów którzy go zaczepią, to by ta kobieta dostała z półobrotu w twarz, ale ma szczęście. Idę do poczekalni i czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Dopiero wieczorem, czyli po dwóch godzinach Twilight wyszła. Miała na sobie świeże bandaże i chodziła już normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Wstaję i podchodzę do niej. - I jak? Co powiedział Doktor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Mam się nie przemęczać i unikać uciskania zranionych części ciała - powiedziała, ocierając się głową o twoją szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Więc zabierzemy cię do biblioteki byś mogła odpocząć - powiedziałem z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Uśmiechnęła się i ruszyła w stronę domu-drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Idę z nią do tego drzewa zastanawiając się jak idzie reszcie powierniczek z zbieraniem wsparcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 W środku zastałeś Zecorę i już przytomnych kolegów. Wszyscy pili herbatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Zapomniałem że dom Twilight przerobiliśmy na Obóz Opieki Czerwonego Krzyża. - Dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Gdzie ty byłeś?! - wrzasnął Capo, przewracając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Ciebie też miło widzieć, Capo. Możesz zejść czy mam ci pomóc w tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Kuc zlazł, ale dalej miał minę pod tytułem "Gadaj, albo cię zmielę w maszynce do mięsa". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Poszedłem z powierniczkami zbierać wsparcię dla Equestri w Niewoli. Udało nam się Smoki zebry i diamentowe psy przekonać, a potem poszliśmy do Changei. Tam udało nam się skontaktować z Papillon, ale Twilight która wzięła wcześniej na siebie Podmieńce byśmy mogli przejść do zamku gdzie strażnicy nie grzeszyli inteligencją, została schwytana i zaciągnięta do Canterlot, ja poszedłem jej na pomoc a reszta zapewne udała się do Gryfów po pomoc. Znalazłem ją, wyciągnąłem z Canterlot i przeniosłem na plecach do Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Jednorożec zagwizdał z uznaniem. - Co ci najdłużej zajęło? - zaczął się dopytywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Chyba... - i co mu powiem? Że spędziłem noc z Twilight i tylko spaliśmy? Jego zboczony mózg odrazu zareaguje a nikt nie ma bardziej zboczonego mózgu niż Capo. Odrazu zacznie się wypytywać a rzeczy typu "Uprawialiście Seks?" "Jak było?" "Twilight, dobry był?" a odemnie dostał by tylko mocnego sierpowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - No gadaj, co? - znowu prawie ciebie przewrócił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Dobra, skłamie. - Rozmowa... najwięcej rozmawialiśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Capo wyglądał na niezadowolonego tą odpowiedzią, ale wrócił do swojej herbaty i więcej nie pytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) Odetchnąłem z ulgą. - A u was? Co ciekawego się działo pod naszą nieobecność? - jak Capo przeleciał pinki i zecore to ja się powiesze. Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Nico. Nudy. Tylko siedzenie tutaj... - rzucił Capo i padł na podłogę, jakby to zrobił z nudów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Dobra. Ghost, możesz na słówko? - spytałem się kolegi który jako jedyny mnie rozumiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Nom? - powiedział i wszedł do drugiego pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts