KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Wchodzę za nim. - Udało mi się powiedzieć Twilight co czuję. I okazało się że to odwzajemnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Brawo - ucieszył się Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Tylko proszę, nie mów Capo. Znów zacznie tą swoją gatkę kiedy się znią prześpie, a wiesz że to mnie u nim wkurwia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Masz mnie za idiotę? - Ghost się skrzywił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Nie. Z Capo i mnie, ty jesteś najrozsądniejszy. Powiemy mu w swoim czasie. Tylko musisz wiedzieć że Chrysalis atakuje Equestrie z powodu Dziurki który poświęcił się żeby ją uratować. Chrysalis kiedyś była dobra, i obwinia Sesecje... Lecestie... nosz kurwa Celestie, o to że pozwoliła mu zginąć. Ja chcę jakoś pokojowo to zakończyć, tylko twilight nie da mi z nią porozmawiać, bo skończe tak samo jak podczas okresu Luny, czyli zostanę tapetą na pięć metrów ściany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Echem? - odchrząknął Ghost i oczami pokazywał na coś za tobą. Nie wyglądał na pewnego siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) - I stoi za mną i to wszystko słyszała? Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Ghost pokręcił przecząco głową. Wyglądał na spanikowanego. Na ciebie opadł wysoki cień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Powoli i z przerażeniem patrze się na to co jest za mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Za tobą stała Luna z kamienną twarzą. Przez okno wpadało światło księżyca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Padam na kolana i szybko mówie. - Wybacz... Wybacz... Wybacz... Wybacz... Wybacz... Wybacz... Wybacz... Wybacz... Wybacz... - nie ma co ale ja przed nią mam respekt. - Zrobie cokolwiek co karzesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - W tym momencie Chrysalis tu zmierza wraz z częścią swego wojska. Lepiej skryjcie się w podziemiach - powiedziała Luna, nie zwracając na ciebie uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Dobrze. Jeszcze raz przepraszam - powiedziałem i poszedłem po resztę w budynku i następnie idziemy do podziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Wszyscy ukryliście się w piwnicy zawalonej starymi książkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Czekam na to co nastąpi siadam koło Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Na górze nagle nastąpiło bzyczenie, jakby przelatywał nad wami wielki rój pszczół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Zaczyna się, a instynkt żołnierza każe mi wyjść i walczyć. Kopyto mi się trzęsie, korci by wyjść i upuścić im krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Twi ciebie mocno przytuliła. W ciemnościach widziałeś tylko jej oczy błyszczące w ciemnościach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) Odwzajemniam przytulenie. Jeszcze parę sekund i nie wytrzymam, dosłownie wezmę Gazrurkę i wybiegnę by te latające dziury napieprzać po głowach, ale to by było nie mądre. Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Po chwili rozległ się odgłos kopyt, jakby setki kucyków wylądowało na ziemi i zaczęło po niej chodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Zaczyna się. Oby powierniczki zdążyły z pomocą, bo długo nie wyrobimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Nagle w piwnicy huknęło i coś wylądowało na podłodze. - Złaź ze mnie! - Zabierz te kopyto! - Fluttershy? - Ghost? - Cicho gołąbki, zabieraj ze mnie ten tyłek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - Fluttershy... jak się tutaj dostałaś? Gdzie reszta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - Wszyscy tu są mądralo!- krzyknął głos Dash w ciemności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - No no, widzę waz wszystkich... jest tak jasno że widzę was wszystkich - odpowiadam ironicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts