Nightmare Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - Jak się teleportować by się na kogoś nie władować?! - krzyknęła Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - Można prosić o trochę światła. Nie chce się wyjebać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Po chwili pomieszczenie rozświetliło światło z rogu Rarity. Cała grupa, którą zostawiłeś w Changei leżała skotłowana na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Kopyto mi drga, muszę dać czemuś upust... inaczej wybiegnę i zacznę. Za chwilę zacznę wariować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Twiight przytuliła cię mocno, widząc, że wariujesz. grupa powoli zbierała się z podłogi. Laura trzymała na grzbiecie skrzynkę wysadzaną klejnotami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Odwzajemniam uścisk, lecz po paru minutach zauważam skrzynkę. - Co to za skrzynka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - Gdzieś trzeba Elementy Harmonii trzymać, no nie? - sapnęła Laura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - Aha... I sądzicie że to pomoże nam pokonać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - Raczej tak, ale nie sądzę, by Pinkie mogła ustać z nim w miejscu - powiedziała Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - Więc na Elementy nie mamy co liczyć, chyba że znajdziemy drugie ogniwo które spowoduje iskrę w krysztale Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - To raczej jest niemożliwe. Pinkie jest najweselszym kucykiem w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - Najweselszą osobą jaką znam jest... - zagryzam wargi gdyż ciężko wychodzi mi to z gardła. - C... c... ccc... Capo. Mo... może warto spróbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - Jaja se robisz?! Ten kretyn?! - wrzasnęła Dash, ale po chwili zamilkła, rozumiejąc co powiedziała. Usłyszałeś odgłos trzaskanych drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Patrze się na nią. - Jeśli to ta o której myślę to mamy przejebane... musimy zaryzykować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 - Umm... Nikt tu nie wszedł... - powiedziała Rarity. Spomiędzy was zniknęła jedna osoba. Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 - Nikt nie wszedł, ale wyszedł. Capo zniknął - powiedziałem po czym też wychodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Nie widziałeś nigdzie przyjaciela. Za to przez okno zauważyłeś setki Podmieńców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Jeśli dobrze pojmuje, to ten dureń wybiegł na podmieńców. Co za imbecyl. Dalej szukam go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Nigdzie go nie było. Wszędzie na zewnątrz tylko Podmieńce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Jednak miałem racje. On jest debilem, idę przekazać tą radosną wieść innym. Kiedy tam będę to mówię. - Rainbow... chyba miałaś racje. Ten Kretyn jak go ujęłaś zapewne wybiegł na zewnątrz i bóg wie co teraz robi. Poza tym muszę się dostać do stodoły na akrach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - No to musimy poczekać, aż Podmieńce odlecą - powiedziała Twilight, siadając na jednym z wielu kartonów z książkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - A Capo? Nie możemy go zostawić. Poza tym Chrysalis z jakiegoś kurwa powodu mnie ściga, i po cholerę to nie wiem. Ale zapewnię jej podczas spotkania niezłe tango - uśmiechnąłem się złowrogo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - Capo pewnie im uciekł, bo nie słyszeliśmy żadnych odgłosów zwycięstwa na górze - powiedziała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - Obyś miała racje - powiedziałem i usiadłem koło niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Po kilku minutach rozległ się odgłos Podmieńczych skrzydeł, które jeszcze szybciej zamilkły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts