KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - Chyba odleciały... idę sprawdzić - powiedziałem po czym wychodzę z piwnicy by sprawdzić czy te latające poczwary poleciały sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Ponyville było wolne od tych maszkar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Zchodzę na dół i mówię. - Brzydale poszły sobie. Można bezpiecznie wyjść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Po chwili cała grupa wyszła na powierzchnię. Po napadzie nie było śladu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - Dobra, dla bezpieczeństwa wezmę swój sprzęt z stodoły. Do Canterlot brałem jedynie pistolet, więc w skrzyni powinien zostać karabin z 10 magazynkami i sześć granatów w tym dwa oślepiające a cztery odłamkowe. Zaraz przyjdę - powiedziałem i idę po swoje rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Dotarła do ciebie straszliwa wiadomość: jako kucyk nie możesz unieść całej swojej broni! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Kurwa ja pierdole, zasrana jego mać. Próbuje za pomocą telekinezy przenieść TYLKO broń, amunicje i granaty. Resztę wrócę później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Mogłeś na raz trzymać maksymalnie trzy granaty, a i to tej liczby potrzebowałeś maksymalnego skupienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Dobra, będę przenosił wszystkie swoje rzeczy bym miał je pod ręką, gdyż stodoła jest zbyt łatwa do znalezienia. Muszę znaleźć miejsce gdzie mogę się zadekować jednocześnie nie narażając się na ostrzał. Kiedy będę przy grupie to się spytam... - Stodoła już mi raczej nie posłuży jako dom, muszę znaleźć inne miejsce bo tam mogą mnie znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - Hmm... Może w podziemiach biblioteki? Tam nas nie znajdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - Dobry pomysł. Jeśli pozwolisz to przeniosę tam swój sprzęt bym na nagły wypadek miał go pod ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - Jasne - odparła Twi i jednym ruchem podniosła twój karabin wraz z nabojami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Więc robię parę rundek do akrów by przenieść swoje rzeczy do piwnicy biblioteki, ciekawe ile mi to zajmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Zajęło ci to równo pół godziny. Po tym czasie twój ekwipunek leżał na podłodze w piwnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Układam to by były porządnie ułożone i łatwo dostępne jak nadejdzie nagły atak robali tej dziurawej jędzy czeczeńskiej. Miło z strony Twilight że się zgodziła, choć czuję że się trochę narzuciłem. Będę musiał jej jakoś podziękować, i chyba już wiem jak. Zrobię dla niej kolację niespodziankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Reszta grupy poszła pozbierać jakieś przydatne rzeczy z domów reszty Mane6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - Więc mam czas - powiedziałem po czym w ramach podziękowania za przygarnięcie mnie zamierzam zrobić kolacje... Arabska sałatka Tabbouleh, specjał mojej mamy który znam na pamięć i jest wprost wyborny. Sprawdzam czy są. 300g kaszy kuskus 1 kg pomidorów 1 kg ogórków ½ szkl oliwy sok z 2 limonek 1 mały ząbek czosnku pęczek natki pietruszki duża garść liści świeżej mięty sól, pieprz świeżo mielony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Nie miałeś kuskusa, ani oliwy... Klapa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Zaraz, mam jeszcze tą kasę od Applejack za pracę na farmię. Idę po nią na dół i zaczynam ją liczyć. Może będzie stać mnie na te dwie rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Tylko... Skąd miałeś wytrzasnąć kuskus, kiedy zapewne Ponyville nawet nie wie, co to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 (edytowany) Współcześnie kuskus częściej produkuje się z mąki pszennej, wody i dodatków które polepszają smak. Prócz oliwy muszę kupić jeszcze te rzeczy. Sprawdzam ile mam pieniędzy. Wciąż mam szansę że w sklepie może być kuskus z ziarna. Edytowano Wrzesień 6, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Równe dwie godziny później miałeś gromadzone wszystkie składniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 (edytowany) Więc jeśli udało mi się znaleźć kaszę Kuskus to omijam punkt z jej tworzeniem, jak nie to z składników na kasze robię kuskus. Pomidory parzę w gorącej wodzie i obieram ze skórek, kroję w kostkę i wrzucam do dużej miski. Ogórki myje i nie obierając ze skórki ścieram na tarce, dokładam do pomidorów, przyprawiam pieprzem i dość dużo solę by warzywa zaczęły puszczać sok. Listki natki i pietruszki siekam, czosnek przeciskam przez praskę i dodaje do miski razem z oliwą i sokiem z limonek. Mieszam wszystko i odstawiam na chwilę by zebrało się więcej soku. Do warzyw wsypuje suchą kaszę kuskus, mieszam wszystko dokładnie i odstawiam co najmniej na 2 godziny do lodówki by smaki przegryzły się a kuskus napęczniał. Powinna wyglądać tak Edytowano Wrzesień 6, 2013 przez peros81 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 (mmmm... ) Koło północy wszystko było gotowe. Do biblioteki wróciła grupa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 < Polecam, to prawdziwy przepis na tą sałatkę. I powiem że bardzo chciałbym ją zjeść bo kolega mówił że to niebo w gębie > Podchodzę do nich i powiedziałem z dumą. - Twilight, w ramach podziękowania za przyjęcie mnie w gościnę, postanowiłem zrobić kolacje. Przepis mojej mamy na Arabską sałatkę Tabbouleh. Gwarantuję że będziecie zachwyceni tą sałatką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts