Nightmare Napisano Wrzesień 10, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Dopiero po półgodzinie wszyscy zaczęli się budzić. Dashie jednak wyleciała przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Kurwa jedna. Podchodzę do Ghosta smutny. - Czyli mój plan nie wypalił. Masz jakieś propozycje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 10, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Odpowiedziało ci chrapanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 - Co za leń - idę szukać czegoś do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 W korytarzu zastałeś Twilight. Trzymała magią dosyć wysoką stertę książek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 - Pomóc? - spytałem się jej. Nudzi mi się strasznie, i muszę po prostu coś zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 - Chętnie - powiedziała, ledwo panując nad chwiejącą się górą książek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Biorę od niej połowę książek w telekinezę. - Gdzie je zanieść, kochanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 - Na górę, obok łóżka - powiedziała i sama ruszyła w wymienione miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 No to idę za nią do wyznaczonego pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Na górze Twi gromadziła całe góry książek. Gdy odłożyłeś je na ziemię, pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Odwzajemniam pocałunek, i dwa lata znajomości Capo chyba odcisnęły się na mnie. Ona mnie chyba chciała mnie tutaj zwabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Twi po pocałunku cię mocno przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Odwzajemniam uścisk. Po chwili szepcze. - To co robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 - Ty zdecyduj - odszepnęła z zamkniętymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - Jedyne czego obecnie pragnę, to być z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Tak staliście przytuleni w sypialni Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - A ty czego pragniesz? - spytałem się wkońcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - Być z tobą na całe moje życie - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - Czyli oficjalnie staliśmy się parą - pocałowałem w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - A tak nie było już dawno? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - Było, tylko chciałem mieć pewność że zatrzymam najpiękniejszą klacz w Equestrii przy sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Twi zachichotała i pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Obejmuje ją i odwzajemniam pocałunek. Jesteśmy sami, i nikt nam nie przeszkadza. Cholera, zbyt dużo czasu przebywania z Capo, gdyż pół znajomości zasypywał mnie zboczonymi tematami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Nie wiedzieć czemu, pewnie przez Capo nagle naszła cię ochota na te "zboczone tematy". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts