Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Z wody obok wynurzyła się Mary. - Efekt ostatniej fali gazu. - powiedziała, jakby czytała ci w myślach. - Jak inaczej ludzie zmusiliby kucyki do... rozmnażania się? Ostatni gaz nie działa na klacze, ale ma katastrofalny wpływ na ogiery. Działa przez pięć godzin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Czekaj, czyli ja przez pięć godzin...? - Spytałem się z niedowierzaniem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Tak - powiedziała spokojnie. - Straciła przytomność po pierwszej godzinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Chwytam się kopytami za głowę... ja... nie chciałem... cholera, ona im tego nie wybaczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Uspokój się, nie panowałeś nad sobą - powiedziała Mary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 (edytowany) - A... a Twi to wie? - spytałem się załamany. Jeśli nie to będzie to gwałt... tak czy siak to jest gwałt, ale różni się świadomością. Edytowano Grudzień 16, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Nie wiedziała, co cię napadło. Nagle po prostu popłynąłeś za nią tu, przykleiłeś do ziemi i... - przerwała i pokazała alicorn leżącą na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Na Allaha. Nie wiem czy w to uwierzy - powiedziałem wciąż załamany. Nie mogę uwierzyć że to się stało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Przecież nigdy wcześniej wam się takie coś nie zdarzyło... Prawda? - zapytała już mniej pewnie. - A zresztą, miejmy nadzieję, że... No wiesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Nie zaszła w ciąże? Właśnie po co ludziom byśmy gwałcili klacze? Nie zaspokojeni czy co? - spytałem się zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Maszyny ludzi potrafią wykryć ciążę w pierwszych minutach od zajścia. Zabrali by ją natychmiast - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Odetchnąłem z ulgą. Dobrze że nie odbiorą mi jej, ale i tak nie jestem do końca pewien co się właśnie stało. Niby wyjaśnione ale nie chce wierzyć że ją zgwałciłem na oczach innych... przy Capo. - Co robią z klaczami które już wydają na świat źrebaki? I co się dzieje z źrebakami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Klacze po porodzie siedzą jeszcze trochę tam, a potem tu wracają. Maluchy? Nie mam bladego pojęcia. I jeszcze jedno: radzę ci na razie z nią nie wychodzić. Pewnie sekundę po wypłynięciu przeskanowaliby ją. Władzę mają tylko na powierzchni - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Spoko. Nie kiedy zauważam że często nurkujesz z narzędziami. Znalazłaś wyjście? - spytałem się z nadzieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Jeszcze nie. Po pierwszej mojej dawce gazu zorientowałam się i ciągle to kopałam. Dopiero... Tydzień? Tak około. Dopiero tyle pracuję nad wyjściem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Jak co mogę pomóc. Przed pojawieniem się tutaj, z moimi ludźmi mieliśmy dużo czasu na kopanie więc jak chcesz to mogę ci pomóc - zaproponowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Lepiej radzę ci pójść na powierzchnię. Sprawdź, czy któryś z twoich kolegów nie wyszedł tam podczas fali gazu - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Jasne - powiedziałem i zrobiłem tak jak kazała. Czyli wychodzę z jaskini i płynę na powierzchnie i patrzę czy ktoś z naszych tam jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Trafiłeś akurat na moment, w którym Ghost rzucał się na człowieka niosącego Fluttershy. Żołnierz odpalił karabin i wiązka elektryczności powaliła pegaza na ziemię. Stalowa brama zamknęła się za człowiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Podbiegam do Ghosta sprawdzając czy nic mu się nie stało... mam nadzieje że nie. - Jesteś cały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Kucyk nie odpowiedział, tylko jęknął. Skórę na klatce piersiowej miał osmaloną, miejscami dymiła. Za to po jego policzkach płynęły łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Jeśli jest apteczka to go opatrzę, a jeśli nie ma to staram się znaleźć coś co pomoże mu w złagodzeniu ran... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 W apteczce była maść na oparzenia. Gdy tylko skończyłeś nakładać, Ghost pociągnął nosem. - Ja... Ja tego... Nie chciałem... - mówił przez łzy. - Nie wiem, co... To było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Wiem... to przez ten gaz. Straciłeś panowanie nad sobą, i samo się stało. Też tak miałem z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Ale... Ile czasu...? - wyjąkał, płacząc. Pewnie, gdyby go teraz zobaczył ktoś z ziemi, nazwałby go królem beksą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts