KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Nie wiem - powiedziałem. I co ja mu powiem? Że gwałcił Shy przez jebane pięć godzin? Zabiłby się na miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Ogier spojrzał na ciebie jeszcze raz i wgapił się pusto w sufit. Znowu był on zamiast szkła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Nie obwiniaj się, nie miałeś kontroli... - powiedziałem chcąc go uspokoić. Obwiniam się o to, ale to nie oznacza że on powinien. Ja ostatni wszedłem w to pole bo chciałem jeszcze uratować paru, ale skończyło się to gwałtem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Ghost nie odpowiedział, tylko wypuścił jeszcze kilka łez. - Zabrali ją... - wyjęczał. (ryczeć mi się chce ;_; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Zaczynam go głaskać by się uspokoił. - Spokojnie, będzie dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Ghost odtrącił twoje kopytko i odwrócił się do ciebie tyłem. Usłyszałeś jego szloch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Przykro mi... - powiedziałem i idę gdzie kolwiek. Do Twi, do konta, gdzie tylko mogę by sobie usiąść i siedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Twi wciąż była nieprzytomna. Dowiedziałeś się od Mary, że znalazła Capo. Chyba jako jedyny nie uległ gazowi i schował się w koszu po jabłkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Niech se tam siedzi. Idę się zdrzemnąć bo przez to nieświadome gwałcenie czuje się senny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Gdy się obudziłeś, Twi tuliła cię przez sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Westchnąłem. Wciąż jest mi przykro że to zrobiłem, nawet nie świadomie. Leże chwilę oczekując aż się nie wybudzi... co innego mam do roboty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Po paru minutach klacz ziewnęła i otworzyła oczy. Spojrzała na ciebie ze strachem. Tak, jakbyś miał za chwilę znowu to zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Wiem co teraz myślisz... - wychodzę z jej objęć i cofam się od niej. - Masz prawo do tego, ja się nie obrażę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Co... Co to było? - zapytała tylko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Ten... gaz... coś mi zrobił. Jedyne co pamiętam jak wskakiwałem do wody, a kiedy odzyskałem świadomość, już było po - powiedziałem cofając się dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 - Teraz przynajmniej wiemy... Że trzeba tego unikać - powiedziała i przysunęła się do ciebie. Jej ruchy były sztywne, jakby jej ciało buntowało się przeciwko woli. W końcu wtuliła się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Cały się trzęsę, jak bym miał przeczucie jak by ten stan miał teraz wrócić i ją ponownie zgwałcić. Po minucie, odwzajemniam, lecz przytulam się do niej mocno i zaczynam... płakać. Jak tu nie płakać jak się wie co się zrobiło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Twi jeszcze mocniej cię przytuliła. Po chwili pocałowała w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Niepewnie odwzajemniam. Wciąż jednak płakałem, by po jakimś czasie przestać. Uspokaja mnie to iż wie że to było wbrew mej winy, ale teraz najtrudniejsze. Odrywam usta od niej i mówię. - Dla twojego bezpieczeństwa, może by było gdybyś na razie stąd nie wychodziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Twi tylko pokiwała głową. Następnie położyła się u twojego boku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Też się kładę i zaczynam ją tulić. Na pewno nie chcę by wychodziła, ponieważ by ją od razu zabrali... jeśli jest zapłodniona oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Po kilku minutach jej oddech się wyrównał, co było znakiem, że znowu zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Głaszcze ją delikatnie, by mogła sobie spokojnie zasnąć. Nie mam nic do roboty więc mogę sobie z nią poleżeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Po paru minutach do groty wpłynęła Mary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Spoglądam na nią... Ciekawe co będzie robić, jeśli będzie kopać to proponuje jej swoją pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts