KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Fluttershy prawdopodobnie też - odpowiedziałem mu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - O tym słyszałem - powiedział, wciąż bez entuzjazmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - To czemu wciąż jesteś smutny? - spytałem się go wciąż zaciekawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Spojrzał ci prosto w oczy. - Chrysalis - powiedział. - Pół godziny temu byliśmy na jej pogrzebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Spoglądam na niego... ona... nie żyje? - A... ale jak to się... stało? - spytałem się zasmucony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Uciekaliśmy z kompleksu. Wzięła na siebie strażników. Kilku spaliła. Gdy wracała, mała kołki w kopytach. Na ostatnim odcinku dostała w serce - powiedział ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - przykro mi... ale mam nadzieje że Papilon mi pomoże w mojej sprawie - powiedziałem i podszedłem do Papilon. - Przykro mi z powodu śmierci Chrysalis... wiem co teraz czujesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Nie widziałam jej tysiąc lat... A gdy wreszcie ją spotkałam, to tylko na kilka dni... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Wiem że to nie odpowiednia chwila ale... mam plan by to zakończyć ale do tego potrzebuje by mnie zmieniono... w Podmieńca - powiedziałem do niej, starając się by słyszeli przyjaciele o moim planie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Gdyby Chrysalis tu była, pomogłaby ci... Jednak ja tego nie potrafię... - powiedziała ponuro, zeszła z tronu i ruszyła do swoich komnat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Musi być jakiś sposób... moze w książkach w bibliotece znajdę coś co mi pozwoli na zmianę rasy w podmieńca. Zależy mi bo jako kuca PRL mnie nie wysłucha, wysłuchają mnie tylko jako Człowieka który poprowadził ich na przeciw tyrani USA. Posłuchają Allana Al Bashira. Oby coś było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Nic. Cały kraj w żałobie, nawet książki zmieniły kolor na szary. Gobeliny na ścianach zmieniły swój wzór na Chrysalis w szarych barwach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Więc będzie trzeba zagrać tak by mi uwierzyli. Włócznia którą zabito Jezusa jest w głównej bazie PRL, głęboko pod ziemią. Żeby się tam dostać potrzebuje być sobą... no cóż. Później się zastanowię jak to zrobię. Teraz idę do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Motyl w recepcji od razu zaprowadził cię do sali Twi. W nocy przybyły kucyki przetrzymywane w kompleksie, więc na korytarzach zrobiło się bardziej tłoczno. Jednak bez problemu dotarliście do Twi. Klacz spała, a na szafce nocnej stała miska po owsiance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Wchodzę cicho do środka starając się nie narobić hałasu... widać że już po więziennym po... tfu raczej po szpitalnym posiłku. Tak na serio to pomiędzy tymi dwoma jest jedna różnica. Więzienny jest bardziej jadalny(wiem z doświadczenia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Gdy tylko zamknąłeś drzwi, gwar z korytarza ucichł, tak, jakby były dźwiękoszczelne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 To nawet niezły patent... siadam na jakimś krześle i czekam aż się obudzi, czyli se poczekam sporo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Jednak nie. Po paru minutach Twi ziewnęła i usiadła. Uśmiechnęła się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Dzień dobry kochanie - powiedziałem całując ją. - Jak Zdrowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Chyba lepiej - powiedziała, odwzajemniając pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Mówili kiedy cię wypiszą? Czy przeniosą do szpitala w PonyVille? - spytałem się, siadając na łóżku patrząc się w nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Przeniosą do Ponyville, kiedy sytuacja się uspokoi - powiedziała spokojnie. To chyba jedyna nieponura osoba, którą dziś zobaczyłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Lepiej nie psuć jej humoru, nie chce by była bardziej zdołowana. - A twoi rodzice? Informowałaś ich o tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Jeszcze nie. Nie wiem nawet gdzie są. Dostałam od nich wczoraj list, w którym pytali, jak się czuję. Odpisałam, że dobrze i że muszę się z nimi zobaczyć - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Czyli jeszcze nie wiedzą... to chyba dobrze, bo lepiej takie wiadomości osobiście przekazywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts