KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Musi być jakiś kurwa sposób, ta bariera nie morze być kurwa idealna. Twilight mówiła o jakiś kryształowych jaskiniach, może przez kopalnie mi się uda dostać do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Nagle ktoś stanął na murze. Obok ciebie uderzył promień. Strzeliła w ciebie znajoma fioletowa alicorn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 - BARDZO ŚMIESZNE WIESZ? MUSZĘ POGADAĆ Z CELESTIĄ, TO BARDZO WAŻNE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2013 - To ty?! - wrzasnęła. Brama po chwili się otworzyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Wchodzę do środka jednocześnie uwazając na zasadzkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Twi zeszła do ciebie z muru po schodach.- Skąd ty się tu wziąłeś?! - wrzasnęła i machnęła rogiem na bramę, która się zamknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) - Potrzebuję porozmawiać z Celestią. Mam plan który pomoże nam w wygraniu wojny. I proszę, nie krzycz na mnie. Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Dobra... Księżniczka jest w pałacu... - powiedziała i odetchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Choć. Ty też musisz usłyszeć tą informacje - powiedziałem i poszedłem w stronę pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Twilight poszła za tobą. W salii tronowej leżała na kocach Celestia. Cały bok miała pokryty bandażami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Podchodzę do niej. - Witaj Księżniczko. Jak się czujesz - spytałem się zatroskany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - D-dobrze - odpowiedziała osłabionym głosem i spojrzała na ciebie. Raczej nie była uśmiechnięta, ani też zła. Była strasznie smutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Dobra stary, bądź silny. WYTRZYMAJ TO, POWIEDZ JEJ. - Ja przyszedłem po karę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Nie musisz jej otrzymywać. Nic złego nie zrobiłeś naumyślnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) - Ale nie naumyślnie zaplanowałem atak na Equestrie. Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Jak sam powiedziałeś, nie zrobiłeś tego naumyślnie. Nie jesteś winny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) - Moja głowa mówi mi co innego. Ale mam wiadomość. Ludzie zapewne budują portal do equestri, więc nawet jeśli elementy ich wygnają, to i tak tutaj wrócą. Więc mam plan, znam przepis na coś co mi pozwoli zniszczyć ośrodek w którym jest ten portal, ale niestety będę musiał go włączyć ręcznie. Więc proszę, o wysłanie mnie na ziemię w celu zniszczenia portalu, ale najpierw potrzebuje składników na bombę. Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Nie budują portalu, gdyż nie mają pojęcia o magii. Żadnego nie zbudowali ai nie zbudują, chyba, że w jakiś sposób posiądą magię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Naszą magią jest Fizyka. I wierz mi, USA może mieć plany portalu, muszę je zniszczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Nie mają portalu. Luna tego pilnuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Kamień spadł mi z serca. Poza tym, znalazłem słaby punkt armii ludzi. Zniszczcie im składy Alkoholu, wycofają się w ciągu trzech dni. Po zakończeniu wojny, znikam wam z oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Taaa, a ja jestem potulnym misiem - rozległ się za tobą znajomy głos Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Ignoruje to. - Czekam na rozkazy księżniczko - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Rób jak uważasz - powiedziała Celestia. Za tobą rozległ się odgłos kopyt i po chwili leżałeś na brzuchu na posadzce, przygnieciony czymś ciężkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Dobra. Kto na mnie siedzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts