Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Zgaduj - rzucił rozbawiony Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) - Śmiej się, śmiej. I tak kiedyś zejdziesz a wtedy inaczej pogadamy drogi panie. Poza tym chciałem jeszcze dokończyć to co przeszkodzili mi ludzie. Chciałbym się przemienić. Edytowano Czerwiec 17, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Jednorożec dalej siedział na tobie i nie wyglądało na to, że szybko ma zejść.- Ze wszystkimi się witasz, tylko nie ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - A zasłużyłeś? Z tego co się domyśliłem, to jednej w tej sali nie przeleciałeś. Tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - To było dawno i nie prawda - powiedział tym samym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Kogo? - powiedziałem złym głosem. Jak JĄ to zabije. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - A to niby twoja sprawa? Niedawno obudziłem się cały w bandażach, to ja tu powinienem zadawać pytania. Gadaj! - mówił, ale bez wyrzutów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - No USA zaatakowało. Ci którym kiedyś służyliśmy, no wiesz Barrack Obama, przeze mnie nazywany "Panem Oba Ma" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Acha. No i? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Dostałeś. Daliśmy ci z Ghostem status K.I.A, ale by się upewnić zanieśliśmy cię do Twi, ale się zawiodłem - powiedziałem z całej siły się podnosząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Znajomy jednoróg wlazł ci na głowę.- Spoko. Z tego, co wywnioskowałem, nie ucieszyłeś się na moje wejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - A kto by się ucieszył? - powiedziałem żartobliwie. - Dobra, koniec naszego przywitania, bo już mnie plecy bolą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Capo zszedł z ciebie i mogłeś zobaczyć, że ma na boku mnóstwo bandaży. Przebijała się przez nie plama krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 (edytowany) - Więc... mogę się przemienić? - spytałem się Celesti wstając - Mam już dość ludzkiego ciała, nie chce by inne kuce patrzyły na mnie jak na potwora. Edytowano Czerwiec 17, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Oczywiście. Jednak będziesz wtedy wyglądał jak ofiara ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Jakoś przeżyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Nie rozumiesz? Ludzie używają eliksiru ponyfikacyjnego, aby nikt nie poznał ich sekretu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Jakiego sekretu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Niestety, nie wiem. Jedyni ludzie, którzy byli chętni powiedzieć, zostali trafiani eliksirem ponyfikacyjnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - To zmienia postać rzeczy. Wiadomo gdzie mieści się ich baza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Niedawno opanowali Fillydelphię. Tam teraz stacjonują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - To już wiem gdzie się udam. Mogę przejrzeć dane na temat tamtejszych umocnień ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Oczywiście. Wykorzystali postawiony tam mur dla własnej obrony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Mur? Dobra, będę potrzebować środków nasennych, prowiantu i planu miasta. Popracuje plan ataku na miasto, za twoją zgodą oczywiście. Tak to mogę się tam też cichaczem i wykonać misję po chichu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Lepiej znajdź Elementy. Bez nich jesteśmy zgubieni. - po tych słowach do pomieszczenia weszła Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts