KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Dostać się do Białego Domu, i przekonać prezydenta, że z wami można żyć w zgodzie. Tylko chyba mi nie uwieży bez dowodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Spokojnie, będę się zachowywać naturalnie - powiedziała RD na luzie, ale AJ spojrzała na nią zaniepokojona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Emm. Rainbow, czy ty chcesz się udać zemną do przywódcy USA, tego samego kraju co zaatakował i zniszczył Equestrie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Jasne. Pokażę mu, gdzie smoki zimują! - uderzyła kopytem o kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) - Tym pogorszysz sprawę. Z Obamą trzeba na spokojnie pogadać. Bez obrazy, ale ty od razu byś przeszła do rękoczynów. Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - No i co z tego? Przecież w końcu by odpuścił. - rzuciła ze spokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Powiedz. Pobiła byś Celestie? Bo to jest to samo, i pobiciem nie załatwisz pokoju, tylko załatwisz zrzucenie na Equestrie z sto bomb atomowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Dobra, dobra... To ty to załatw swoim sposobem - powiedziała, kładąc się na chmurze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Tutaj trzeba retoryki. Umiejętności przekonywania, pokazać prezydentowi plusy sojuszu z wami. W ludzkiej historii, dwaj władcy się spotykali na neutralnym terenie, ale to tutaj raczej nie wyjdzie. Więc... Twi, masz jakieś pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Najlepiej najpierw przedstawić korzyści i warunki rozejmu, a także pokazać, że jesteśmy pokojowo nastawieni. Później zaproponować pomoc. - zaczęła krążyć, myśląc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Więc, musimy się podzielić planem z Księżniczką. Znając ludzi, jak nie dokonają popraw w wojnie do tygodnia, to użyją bomb atomowych. A wtedy zginą miliony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Acha. A co potem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Jak nam się uda ustanowić pokuj, to możecie spróbować wyleczyć nasz świat, jak. Jeśli wam się uda, to ludzie będą waszymi dłużnikami. A wierzcie mi, sojusz z ludzmi jest opłacalny, przykładowo przez Siły zbrojne czy Gospodarkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Ani to, ani to nie ejst nam potrzebne, przecież żyjemy tu od pokoleń - powiedziała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Wiem. Chodzi mi o to że jak pomożecie ludziom, to oni się kiedyś sowicie odwdzięczą. Wystarczy że powiecie jak. Tylko najpierw cza spotkać się z Obamą, i pogadać z nim na spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Na spokojnie? - powiedziała ze zwątpieniem, spoglądając znacząco na Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 (edytowany) - Obama jest wyrozumiały, nie to co Generał Shepherd i jego wojska. On pomaga w potrzebie, a jak każe generałowi przestać, to on przestaje. Jeśli Obama się do was przekona, to wojna wygrana. I sam nie wiem czy wziąłbym Rainbow. Bez obrazy oczywiście. Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - A to czemu niby? - zapytała podejrzliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Nie to że... no bo... kurwa, nie wiem co powiedzieć. Po prostu, chce to załatwić sam, ok? Bo nie wiem jak "Faceci W Czerni" zaareagują na gadające kucyki chodzące po Białym Domu. U nas to zjawisko jest dziwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Tak jak u nas ludzie łażący, gdzie im się podoba - rzuciła RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Dobra, przekonałaś mnie. Kto chce iść do przywódcy ludzi, razem zemną, ręk... kopyto w górę. No demokracja musi być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Wszyscy natychmiast podnieśli kopyta oprócz Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Heh no dobra. Po powrocie do Canterlotu szykujemy się emocjonalnie do wizyty u pana Oba Ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Jasne - RD uśmiechnęła się i przyspieszyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Jak odpoczęliście to możemy już ruszać - powiedziałem i przygotowałem się do dalszej drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts