Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Kilka godzin później byliście przed bramami Canterlot. Twilight użyła magii i brama się otworzyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Wchodzę i idę od razu do Celesti przedstawić jej mój plan zakończenia wojny. Mam nadzieje że się zgodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Celestia spała, więc strażnicy zakazywali wstępu do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 (edytowany) - Może wy też pójdźcie spać. To wam dobrze zrobi. Twilight, mogę cię prosić na słówko? - muszę jej w końcu to powiedzieć, bo nie wytrzymam Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Wybacz, może później. Muszę iść zapytać Cadence, jak się czuje Pinkie - powiedziała i przeszła przez bramę. Reszta Mane6 rozeszła się do komnat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Idę do ogrodów. Muszę pomyśleć jak to wszystko rozegrać. Ja naprawdę ją kurwa kocham. Tak samo jak Ghostowi spodobała się Fluttershy. Nigdy wtedy nie widziałem u niego takiej furi, nawet jak Capo zwędził mu ostatni budyń z przed nosa w szkolę, a takiej bitki się nie zapomina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 W ogrodach było pełno różnych roślin, i tych pospolitych, i tych egzotycznych. Na niebie królował już księżyc w pełni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Znajduje sobie jakąś ławkę, i siadam na niej. Trzeba pomyśleć jak się za to zabrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Znalazłeś małą ławkę z drewna pomalowanego na biało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Siadam na niej. To się dzieje zbyt szybko. Raz walczę z PRL w Iraku, a chwile później jestem w tej krainie. Do tego jeszcze ta sprawa z Twilight. Tak strasznie podobna do Mily, że nie dziwie się że się zakochałem. Może Mily nie umarła tylko tutaj trafiła pod postacią Twi? Nie, to głupie. Ale możliwe. Najbardziej boje się jak na to inni zareagują. Kucyk i człowiek? U nas to czysta Zoofilia, a tu? Chyba się zdarza. Ale wiem jedno. W końcu muszę wyznać jej te trzy słowa. Inaczej mój mózg mnie wykończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Światła w oknach zamku powoli gasły, a ze stacji ruszył pociąg do Crystal Empire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Ciekawe co teraz porabia Ghost. Pewnie siedzi sobie w barze i pije w najlepsze. Szkoda mi go trochę. Stracić rodzinę w ataku bombowym PRL. Ciężko to zniósł, ale kto by zniósł coś takiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Nic się nie działo, a ciszy nocnej nie przerywał żaden dźwięk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 (edytowany) Wstaję i idę do mojej ko... kurwa, gdzie ja śpię? W takim razie idę na poszukiwania mojego pokoju. Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Na twój widok strażnik powiedział po prostu:- Drugie drzwi na lewo.I tak się skończyło szukanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 No to idę do mojej komnaty. Mam nadzieje że wizyta u pana Oba Ma pójdzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Komnata miała wszystko z drewna, urządzona na kolor zielony. Po prostu normalny pokój maniaka zieleni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Kładę rzeczy pod szafką i idę spać. Przyda mi się trochę snu, zwłaszcza że planuje powiedzieć coś Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Następnego dnia obudziłeś się o świcie. Na stacji rozległ się dźwięk przyjeżdżającego pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Wstaję i zaczynam się rozglądać po pokoju. Nigdy wcześniej tak nie spałem. No chyba że na sianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 W kącie stała ogromna zielona skrzynia. Poza tym, pokój był mały. Zwykły, standardowy, zielony pokój.(nie mam pomysłu na opisy długie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 < Ja też > Wstaję i wyruszam na poszukiwania toalety. Muszę się wykompać, bo baaardzo dawno nie kąpałem się. Ale nawet facet który się rzadko poci, zaczyn w końcu śmierdzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Łazienka była na niebiesko. Wszystko było małe, ale jakoś mogłeś się wcisnąć do prysznica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Biorę prysznic, uprzednio zaznaczając że używam teraz toalety, zdejmuje ubranie i zaczynam się myć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Po kilku minutach wprost lśniłeś czystością, czego nie można powiedzieć o twoim ubraniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts