Neiter Napisano Marzec 21, 2012 Autor Share Napisano Marzec 21, 2012 Zmutowane czapko drzewo z Gestapo :o War(n)men time Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Może hiszpański inkwizytor ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 ooo warmen jest? Stwierdzam samuraja lego bo wojna i legołącze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Proszę bardzo, oto Warmen farmer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Kop, kop. Ok, piszemy. Dla Warmena to raczej tylko jakiś elitarny Space Marine z zakonu Celestii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 @Porter, o tym samym pomyślałem. A może Barman. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Odkopujemy! Tak więc wychodzi, że Warmen jest samurajskim inkwizytorem Lego z motyką zamiast katany. Na następny cel wyznaczę... siebie, żeby jakoś zrestartować temat. Szybkość aktualizacji zależy tylko od waszej aktywności, pamiętajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Może coś w stylu Ludwika XVI? [attachment=97] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Twój avatar świetnie opisuje Twój wygląd. (bo za bardzo Cię nie znam ) Więc... Twój avatar, ale zamiast Rarity, Ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Jakieś gustowne wdzianko. Może garniak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 A wiec Krol Steampunkowej Francji w smokingu. Heh, wyszlo lepiej, niz sie spodziewalem. Nastepnym celem bedzie... Kaczy! Oj, tutaj macie pole do popisu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Żółta kaczuszka, chciałem coś bardziej shipowego, ale niestety nic nie widziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Oczywiście kaczor Duffy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Opalona kaczuszka w marynarskim stroju. A teraz: Solaris! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Trochę odkopię.. Hmm.. Solaris.. Tylko autobus mi się kojarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Kojarzy się tylko z Lyrą, więc może seledynową lirę do zestawu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 A z Rosją się wam nie kojarzy? To tak, żeby rozkręcić znowu temat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Z Rosją to mi się kojarzy łajka, ewentualnie Gagarin Z Solarisem hmm.. To jeszcze ten film taki z Jeremym Davies'em.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Z Solarisem kojarzy mi się tylko Lyra i słońce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Ja proponuję styl "ruski astronauta z filmu Solaris": Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 A więc ruski astronauta z lirą. Będzie mógł recytować Puszkina Marsjanom przy dźwiękach liry... A następnego weźmiemy pod lupę naszego proroka, ThatIsSoSada! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Hmm.. Trochę mi się skojarzyło z Pinkameną Dianą Pie, bo sama przemiana Pinkie była dosyć smutna i tak jakoś wyszło, że kojarzę TISSa z Pinkameną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 ThisIsSoSad... hmmm... może szwedzki kanapkowy tort? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Hyyyy!!! Ja wiem!!! MIĘSNY JEŻ!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts