Nikern Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Dziękuję wszystkim pegasis za życzenia, choć przyznam że nie wiedziałem że dziś jest dzień mężczyzny.... Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Hontōniarigatōgozaimashita on'nanoko (Dzięki bardzo dziewczyny) to takie miłe, jetem naprawdę zaskoczony pozytywnie reakcją aż chyba uronię łezkę :sadsmiile: dla wszystkich pań :fluttershy5:w podziękowaniu PS Zapomniałem że dzisaj jest dzień mężczyzny chba jak większość Mszczyczyn ah gdybym tylko jeszcze miał dziewczynę było by cudownie Link do komentarza
Replincio Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Naprawdę wielkie dzięki za życzenia kochane dziewczyny Link do komentarza
Wrzodzio Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Wielkie dzięki dla żeńskiej części fandomu. Link do komentarza
Czarny Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Omg czuję się taki, taki doceniony! Szczęście ze mnie normalnie nienormalnie promieniuje... Dziękuję/Dziękujemy! Socjalistycznych świąt ciąg dalszy... Link do komentarza
Fionka Von Cat Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Wszystkiego najlepszego ! Link do komentarza
SpringA Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Najlepsze życzenia dla wszystkich Bronies! :cydr: Link do komentarza
Ravin Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Dziękuję za wszystkie życzenia Szkoda, że to święto nie jest popularne w Polsce. Nikt z moich znajomych spoza tego forum nawet nie wiedział Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Spóźnione dziękuję dziękuję bardzo. Dziękuję moim rodzicom, współpracownikom, dźwiękowcom, reżyserowi, kamerzyście, czerwonemu dywan... chwila to nie Oscary? Tak czy siak dziękuję bardzo No dobra... gdzie moje obiecane Ferrarity? Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Dzień Mężczyzny... o tym święcie dowiedziałem się zaledwie parę dni temu... i za rok pewnie znów o nim zapomnę xD Ale i tak dzięki Wam wszystkiem za życzenia, to bardzo miłe z waszej strony, że pamiętałyście! Link do komentarza
Recommended Posts