Jump to content

Odcinek 13: Prawdziwych Przyjaciół Poznaje się w Biegu

Tarreth
 Share

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 3 weeks later...

Uczta dla fanów Applejack oraz Rainbow Dash. Plusy: -Zawody Żelaznego Kucyka -Rywalizacja podczas Gonitwy liści -Twilight zrobiła wszystkich w "konia" i zdobyła 5 miejsce :lolface: *RD zadowolona że daleko rzuciła snopkiem siana/słomy, a nagle "ŁUP" i sama obrywa :D *Naśmiewanie się z Twilight na starcie (mimo że żarty były cienkie, a śmiech RD jest suchy jak wiór) *RD uciekająca przed pszczołami i mijająca AJ HAH Minusy: -Zachowanie Rainbow Dash (była ciągle zbyt pewna siebie, przechwalała się oraz oszukiwała, a tego w niej nie lubię najbardziej) -Nie wiem dlaczego ale zachowanie Pinkie było tu jakieś dziwne. Zwykle i tak gada od rzeczy ale teraz była ona jakaś inna, nietypowa (jeżeli kiedykolwiek była typowa :). Nie wiem, po prostu tak mi się wydaje. Ocena:6/10 Nawet miły odcinek. Zawody oraz wyścig były fajne, ale zachowanie RD denerwuje. Pinkie była dziwna a Twilight, dzięki nauce zdobyła 5 miejsce. Morał: jak chcesz być sportowcem, czytaj książki :D

• 1 year later...
  • 5 years later...

Rainbow Dash i Applejack biegające po lesie w jesiennej aurze, to jest po prostu piękne. Jeden z moich ulubionych odcinków, który sprawia że mam ochotę ruszyć się z domu i pójść na jakąś wyprawę. 

Spoiler

757ab9407a1d6af4195a8acfbb9c4d2b-700.thumb.jpg.45a76fe0591e52dd014ce25d86f70c9d.jpg