Tarreth Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=70zIlgjHrUI&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 w tym odcinku , najfajniejsza była scena jak RD i AJ śmiały się z TS na starcie !!!! i tekst " mięśnie gałek " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talar Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Uczta dla fanów Applejack oraz Rainbow Dash. Plusy: -Zawody Żelaznego Kucyka -Rywalizacja podczas Gonitwy liści -Twilight zrobiła wszystkich w "konia" i zdobyła 5 miejsce *RD zadowolona że daleko rzuciła snopkiem siana/słomy, a nagle "ŁUP" i sama obrywa *Naśmiewanie się z Twilight na starcie (mimo że żarty były cienkie, a śmiech RD jest suchy jak wiór) *RD uciekająca przed pszczołami i mijająca AJ HAH Minusy: -Zachowanie Rainbow Dash (była ciągle zbyt pewna siebie, przechwalała się oraz oszukiwała, a tego w niej nie lubię najbardziej) -Nie wiem dlaczego ale zachowanie Pinkie było tu jakieś dziwne. Zwykle i tak gada od rzeczy ale teraz była ona jakaś inna, nietypowa (jeżeli kiedykolwiek była typowa . Nie wiem, po prostu tak mi się wydaje. Ocena:6/10 Nawet miły odcinek. Zawody oraz wyścig były fajne, ale zachowanie RD denerwuje. Pinkie była dziwna a Twilight, dzięki nauce zdobyła 5 miejsce. Morał: jak chcesz być sportowcem, czytaj książki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Wan Kenobi Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Jeden z lepszych odcinków jak dla mnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Świetny odcinek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlutterBlue Melody Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Ten odcinek był superowy ! Okazało się, że RD i AJ były ostatnie a Twilight była przed nimi. W dodatku pierwsza kłótnia Applejack z Dashie. Ciekawe, ciekawe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salto Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Rainbow Dash i Applejack biegające po lesie w jesiennej aurze, to jest po prostu piękne. Jeden z moich ulubionych odcinków, który sprawia że mam ochotę ruszyć się z domu i pójść na jakąś wyprawę. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts