FlutterSky Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 YAY! Mam tu dla was kilka ikonek z naszymi ukochanymi kucami. Możecie używać tych ikon ile tylko chcecie. Gdyby ktoś potrzebował konkretnej ikonki proszę pisać śmiało! Na dole znajdują się zamówienia przy których można zobaczyć znaczki. Tu umieszczam instrukcję do nich: - zamówienie zostało odrzucone ( raczej nie spotkacie się z tym znaczkiem) - użytkownik oczekuje na zamówiony obrazek - zamówienie zostało zrealizowane Będę bardzo wdzięczna za reputację od Was za ikony. Oczywiście jeśli nie chcecie dać reputki to wiedzcie że mi nie trzeba płacić za ikonki FOLDERY NR1 FOLDERY NR2 ZAMÓWIENIA: Rainbow Wave : Photoshop Mrs.Octavia : Google chrome - Luna z drugiego sezonu WaveX : Counter-strike 1.6 oraz Steam Flaterka : Folder z Raindrops Padocholik : Sniper - Ghost Warrior oraz Mount & Blade Flower-Shy - Folder z Derpy Flower-Shy - Photoshop z Dusty Flower Raindrops - Mozilla Firefox z Raindrops Padocholik - Far Cry 3 Rubinka - Folder z Pinkie Pie z parasolem na głowie Padocholik - -Far Cry 1 -Max Payne 1 i 2 -Hotline Miami -Wargame : European Escalation Raindrops - paint z Twilight Sparkle DoctorFlower - War Thunder arameje - Far Cry 2 z Rainbow Dash Animal - Skype z Screw Loose oraz Gadu Gadu z Gildą Michalinek - Fallout 3 oraz Fallout Tactics: Brootherhood of steel łuna - folder z Vinyl Scratch Melody - folder z Colgate Tyle zamówień! Tyle na głowie! Przepraszam że czekacie tak długo! To wszystko moja wina! Okażcie litość i (błagam) czekajcie cierpliwie. Oh! Na Celestię! Przepraszam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Ja poproszę Photoshopa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterSky Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Ja poproszę Photoshopa! Już się robi! Nowe ikonki Photoshop dla Rainbow Wave Spitfirefox. Stawiam na klasykę Teraz foldery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Sama kiedyś robiłam takie ikonki c: ja proszę Google chrome z Luną z 2 sezonu (grzywa) c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Shadow Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Awesome Nie wiem jak ty to robisz,ale wychodzą ci...nie do opisania.Czekam na dalsze prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Jeśli mogę dwa to poproszę 1. Counter-strike 1.6 2. Steam Z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Superaśne ikonki! Czy mogę prosić o folder z Raindrops? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Do jakiego systemu przeznaczone są te ikony? Strasznie duże są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterSky Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Do jakiego systemu przeznaczone są te ikony? Strasznie duże są. Ikony są duże, bo trzeba je przerobić na format ICO w programie Format Factory . Mógłbym poprosić o ikonki z : -Sniper - Ghost Warrior -Mount & Blade Dzięki z góry Będą najpóźniej jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterSky Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Na samym początku, chcę bardzo przeprosić Mrs.Octavię za to że mimo iż pierwsza prosiła o ikonę to ikony jak nie było tak nie ma. Pojawiły się problemy z utworzeniem owego rysunku i ukarze się on dopiero jutro za co jeszcze raz przepraszam. Ikony, które udało mi się stworzyć. Dla WaveX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flower-Shy Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Mogłabym prosić Photoshop'a z moją Dusty Flower i folder z Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterSky Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Mogłabym prosić Photoshop'a z moją Dusty Flower i folder z Derpy? Nie ma problemu. Powiedz tylko czy to są jej oryginalne kolory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Dzięki za ikonki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flower-Shy Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Nie ma problemu. Powiedz tylko czy to są jej oryginalne kolory? Przepraszam, nie rozumiem. Na palecie kolorów, którą podałam obok są jej kolory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Ja poproszę o Mozille Firefox z Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterSky Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Wreszcie udało mi się skończyć! Mam nowe ikony dla: Mrs.Octavia - Google chrome z Luną z drugiego sezonu Flaterka - Folder z Raindrops Padocholik - Sniper - Ghost Warrior, Mount & Blade Flower-Shy - Folder z Derpy ikonki nie są zbyt wybitne ale jakoś nie miałam ostatnio na nie pomysłu... Przepraszam, nie rozumiem. Na palecie kolorów, którą podałam obok są jej kolory. Przepraszam. Umknęło mi:flutterblush: Na razie umieszczam dla Ciebie tylko folder z Derpy, bo na OC-ka trzeba poczekać dłużej. Ja poproszę o Mozille Firefox z Raindrops Postaram się ją zrobić jak najszybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterSky Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Czy byłabyś w stanie stworzyć jeszcze ikonkę z Far Cry 3 ? Dużo tego trochę zamówiłem , ale mam nadzieję , że nie sprawię kłopotu Nie ma sprawy ale teraz jestem na urlopie więc wszystkie prace będzą póżniej:aj: niestety:fluttershy3: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Jak się wstawia te ikonki? Jeśli jakoś się w tym połapię, to jakąś zamówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Klikasz prawym przyciskiem na ikonkę, którą chcesz zmienić i najeżdżasz myszką na właściwości. Potem klikasz na dostosowanie i tam powinnaś mieć zmień ikonę, wyskakuje okienko z różnymi ikonkami, jest też opcja przeglądaj i wtedy szukasz swojej ikonki i wciskasz poniżej w tym okienku "OK" i zapisuje tą ikonę, którą wybrałaś. Mam nadzieję, że wszystko prosto wytłumaczyłam co i jak. Mogłabym też prosić o ikonkę z Pinkie z parasolem na głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterSky Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Mogłabym też prosić o ikonkę z Pinkie z parasolem na głowie? Jasne! Tylko jaką chcesz ikonkę? Photoshop? GIMP? Minecraft? Coś innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Jasne! Tylko jaką chcesz ikonkę? Photoshop? GIMP? Minecraft? Coś innego? Zwykły folderek, do mojego prywatnego folderu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterSky Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Dla Flower-Shy <3 Dusty Flower - photoshop: Dla Raindrops: Niezbyt ładna wersja. Dodałam, bo wiem że wszyscy musieliście się naczekać na nowe ikony. Wkrótce dodam wersję ulepszoną. Dla Padocholik: Dla Rubinka: WIADOMOŚĆ DO WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW Od teraz wchodzą nowe wersje folderów. Tutaj dodaje na razie dwa. Czekam na dalsze zamówienia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterSky Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Dzięki za far cry 3 A teraz kolejne zamówienia -Far Cry 1 -Max Payne 1 i 2 -Hotline Miami -Wargame : European Escalation Strasznie dużo ci tych zamówień daje , ale mam nadzieję , że dzięki temu nie będzie ci się nudzić Nawet nie wiesz jak ja się cieszę ze tyle tego zamawiasz! Zawsze martwię się gdy nikt tu nie pisze. Ikony będą już wkrótce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 można zamówić ikony do: Deus Ex HR kingdoms of amalur reconing najnowszy Tomb Raider Magica Blades of Time i najnowszy avast ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterSky Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 można zamówić ikony do: Deus Ex HR kingdoms of amalur reconing najnowszy Tomb Raider Magica Blades of Time i najnowszy avast ? No problem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts