~Tamara~ Napisano Wrzesień 30, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2013 W każdym programie (prócz painta ) można to zrobić Ja robię w SAI'u, wystarczy dać kolorki na górną warstwę z opcją multiply. Kolejny art: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Wiem że się da ale ja np pracuje na Photoshopie i za nic nie mogę do tego dojść ;_; A SAI jest za trudny dla mnie ;_; Umiesz rysować wilki...tak ładnie i proporcjonalnie....?Tak bardzo nie utalentowana ja i utalentowana Ty ;______: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Ten Soldier wygląda genialnie! Wszystkie rysunki są według mnie bardzo dobrze wykonane i w miarę czasu widać jak duże postępy robisz. Jako że jestem fanem Tf2 to te prace baardzo przypadły mi do gustu Everyone of you deserves a medal! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 1, 2013 Autor Share Napisano Październik 1, 2013 Solda mogę narysować drugi raz, bo teraz nieco lepiej mi to wychodzi. Dziękuje że Ci się podobają, a oto kolejny, dopiero teraz skończony: ~Dr.Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Wspaniały art! Pozostałe zresztą też cieszą oko. Jedyne minimalne zastrzeżnie jest takie, iż psina wydaje się być wręcz zagłodzona (bardzo mocne wcięcie), jednak na sam odbiór wizualny to nie wpływa. Jak już pisałem - cieszy oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Jeśli idzie o wilczki, bardzo dobrze jest rysować na początku ze zdjęć: nie mówię o takim typowym przerysowywaniu, ale o patrzeniu na jakieś zdjęcie, na którym się wzorujesz. Ja wiem, że w takich społecznościach jak DeviantArt tępi się to jak nic innego, ale jest to największa głupota, która została uznana tam tak łatwo. Rysujesz im niesamowite pyszczki, ale anatomia drugiego pozostawia wiele do życzenia. A kucyki? Cudo ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 2, 2013 Autor Share Napisano Październik 2, 2013 Jeśli idzie o wilczki, bardzo dobrze jest rysować na początku ze zdjęć: nie mówię o takim typowym przerysowywaniu, ale o patrzeniu na jakieś zdjęcie, na którym się wzorujesz. Ja wiem, że w takich społecznościach jak DeviantArt tępi się to jak nic innego, ale jest to największa głupota, która została uznana tam tak łatwo. Rysujesz im niesamowite pyszczki, ale anatomia drugiego pozostawia wiele do życzenia. A kucyki? Cudo ;___; A ja nie rysuje wilków tylko takie mutanty wychudzone :_: nie wiem jak innym, ale mi się to podoba Dziękuje że kucyki ci się podobają! ~Dr.Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Rysunki jak zawsze ładne. Mi nigdy nie wychodziło realistyczne rysowanie wilków. Kucyki mi się bardzo podobają, ale szkoda ze mają takie oczy.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 *Pada na kolana i prosi o nauczanie* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 2, 2013 Autor Share Napisano Październik 2, 2013 To raczej ja powinnam padać przed wami, i was prosić. ~Dr.Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Taaa... Jasne. Mów co chcesz. I tak będziesz ładnie rysować... Zaraz, skoro twoje umiejętności są takie, to jakie będą za np. 10 lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 2, 2013 Autor Share Napisano Październik 2, 2013 Taaa... Jasne. Mów co chcesz. I tak będziesz ładnie rysować... Zaraz, skoro twoje umiejętności są takie, to jakie będą za np. 10 lat? Odezwała się, ta co właśnie do niej bym padała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Cichnij tam i słuchaj jak cię chwalę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Czuje się taka beznadziejna przy was,kocham te cieniowanie i refleksy ;_; Ile będziesz brała za korepetycję z digitali za 10 lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 3, 2013 Autor Share Napisano Październik 3, 2013 Dobra, dobra - Chciałam coś narysować, ale zawsze mi ktoś przerywał, to pograj w tf'a, to pospamuj mi aska (czego szczególnie nie lubię...), to pozmywaj naczynia, to wbij na skype, no LUDZIE! CO WAM? Pograłam w TF'a i przypomniał mi się Christian Brutal Sniper, jest tak epicki że miałam zamiar go narysować. A to że ja kocham, uwielbiam, jestem psychopatką to już inna sprawa, tak się tych dwoje spotkało i wyjdzie z tego bardzo krwawy i nie poprawny obrazek, którego przez regulamin tutaj nie wrzucę (ewentualnie w spoilerach, jeśli można), ale szkicem was zapcham. Nie bądźcie ostrzy, to jeden z moich pierwszych ludzi i w ogóle wcześniej nic nie rysowałam, a to powstaje o pierwszej w nocy... Szczękę muszę mu poszerzyć i myślę że nie będzie tak tragicznie... ~Dr.Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Mi bardziej przypomina jakąś postać z filmu. Christian ma chyba blizny na policzkach. Ale i tak ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) Jednak Christian nie ma blizn. Ale i tak dziękuje! I have no idea, what i'm doing! Szkic, takie sobie bazgroły Herr Doktora. Tutaj OC Didi - odświeżóna po latach... Jeśli chcecie oślepnąć, macie dla porównania wersję sprzed 3, jak nie 4 lat. ~Dr.Tamara Edytowano Październik 17, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Za ile bierzesz commish`y wilków? ;A; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 Commisiony? ._. Octi chce ode mnie komisza? *q* TGFBDSCGFDSCNTEFSDCRTFCXNTGFBDSCGFDSCNTEFSDCRTFCXNTGFBDSCGFDSCNTEFSDCRTFCXNTGFBDSCGFDSCNTEFSDCRTFCXN Cennik mam na profilu na devie, ale proszę: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Tak tanio ._. Tak tanio? Tak tanio! ;A; Tak tanio!? Tak tanio!!!!1 Już wiem co zrobić z moim punktowym hajsem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 T...tanio? Myślałam że to nawet za drogo, bo nikt nigdy nic nie chciał ._. A co byś chciała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) Okeee,teraz będziesz miała co robić xDDD Proszę o Goldenkę,Isia i Nor`a w wilczych wersjach Iś i Goldie mogą być na jednej kartce,jak wolisz. Golden - [link] Islandia - kucykowa wersja/normalna Norwegia - kucykowa wersja/normalna Ludzie robią po 100,700 czy nawet 2000 punktów Ile mi to wyjdzie? Edytowano Październik 17, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 No to już mam zajęcie na dzisiejszą noc, bo tamto powyższe robiłam od wczoraj wieczór do 5 rano O jejciu...czyli 30 pts, ale z tej sytuacji że jesteś ekstra, miła, fajna i wgl pierwsza, to...20pts? Ano, wiem że po takich kosmicznych cenach - nie raz widziałam ^^ Nawet moja przyjaciółka robiła po 200 pts! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 O EM DŻI,DOSTAŁAM ZNIŻKĘ,CHYBA WYGRAŁAM ŻYCIE ;U; DISHKFNCIEDSKHFCNVIORDFLKHGCNVIFKCHNGB RJFK,MVCNGV IFDKC,GNV FKDCGJNVF DJKCM BEKON NCIDSKHXFNCID SKLJFNCEODSKLXFJNMCMEDKX WOW HNDICESDKHFXNCIDKHGNVFJKDCGHNV FJKCG,NV SOŁ MENI ŁONDER JHNFCEIDSKNFVRIFDKYHNBYTIOGLK DED Już płace~ Huh,sama walnęłam wysokie ceny chociaż i tak mam zamknięte żeby ludzie nie brali,jak brałam niskie to co chwilę były nowe wiadomości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 26, 2013 Autor Share Napisano Październik 26, 2013 Octi, jak skończę haloweenowego arta to biorę się a comissiony. Ale jak na razie jest to- 1). 2). 3). Mam jeszcze kilka Tamar zrobionych z baseów ale to nie wiem czy sens tutaj wrzucać... ~Dr.Tamara 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts