Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Po zjedzeniu swojej porcji zaczęłam się rozglądać. Nie wiedziałam co teraz zrobić, a nie chciałam się pytać, bojąc się, że znowu powiem coś głupiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Dzisiaj może pojedziemy do lasu! - krzyknęli bliźniacy. Bolt chwycił magią ostatniego płatka, podrzucił go i złapał prosto w zęby. - Fajnie - powiedział i rozłożył się na pufie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - O tak, bardzo chętnie bym się przeszła. Albo może... Jest tu gdzieś w pobliżu jeziorko albo rzeka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - W pobliżu nie ma, ale jest w lesie strumyk koło naszej tamtej bazy. Ale tam mamy większą swobodę. - wziął magią butelkę z wodą i napił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - No to... Możemy tam pójść? Chciałabym trochę popływać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Jak Ventress przyjdzie, to wyjedziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Położyłam się na grzbiecie. - No dobrze... A do tego czasu co mogę robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Co chcesz. Oprócz wychodzenia na dwór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Emm... No dobrze... To może opowiecie mi coś o sobie? Skoro mamy być razem na dłużej, to powinniśmy się lepiej poznać, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Wszyscy tu mają taką samą historię. Żyli sobie w Equestrii i u każdego w jakimś czasie pojawił się portal do tego świata. Tylko oprócz źrebaków. One urodziły się już tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - No dobrze... Ale może coś więcej? Gdzie wcześniej mieszkaliście, co robiliście, co lubicie... Takie tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Nie wiem, czy to jest aż takie... - jego wypowiedź została przerwana przez Ventress, która otworzyła drzwi. Odłożyła kilka pękatych toreb do kuchni. - To kto chce do lasu? - zawołała, biorąc źrebaki na ręce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Szybko wstałam i podeszłam do Ventress. - Ja idę. Jeśli trzeba coś zanieść, to mogę wziąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Wystarczy, że nie dasz się zauważyć. Mój brat zwołał kolegów i się poukrywali za krzakami. Trzymają pistolety na wodę, czyli coś takiego, co psika wodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Umm... Ale... Po co się poukrywali? I po co im te... Eee... To coś na wodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Myślą, że mam hodowlę psów i chcą te 'psy' nastraszyć. Taki kawał ze złośliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Aha, rozumiem... Umm... Macie tutaj takie same psy jak w equestrii? Mogłabym zrobić kilka kopii. Albo coś innego, żeby ich nastraszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Te nasze są większe i mają mnóstwo ras. Lepiej szybko przejdźcie do samochodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Umm... No dobrze. To był tylko taki pomysł. Ruszyłam powoli w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Trawa była jak zwykle wysoka. Samochód stał na miejscu, z otwartymi drzwiami. Wszyscy ruszyli czołgając się przez ogród. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ruszyłam za resztą i trzymałam się nisko. Rozglądałam się dookoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Dzień wyglądał pięknie, ale musiałaś się trzymać na baczności przed tą bandą z wodą. Po kilku chwilach byłaś przy samochodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Rozejrzałam się po raz ostatni, po czym szybko wskoczyłam do samochodu. Usiadłam tak daleko od wyjścia, jak tylko mogłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Dołączyła do ciebie reszta grupy. Na koniec za kółkiem usiadła Ventress. Jej włosy były przemoczone do suchej nitki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Spojrzałam na Ventress ze zdziwieniem. Dopiero po chwili zrozumiałam, że to tamci ludzie musieli ją złapać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts