Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Jedziemy - powiedziała i nacisnęła coś z przodu. Samochód ruszył i wyjechał przez bramę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Daleko to? Kiedy będziemy na miejscu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Za jakąś godzinkę - powiedział Dark, przeciągając się i siadając na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Godzinę... Westchnęłam, położyłam się na grzbiecie i z nudów stworzyłam kopię mrówki na dachu. Obserwowałam jak sobie wędruje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Po tej godzinie samochód się zatrzymał, a wszyscy z niego wyskoczyli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Dopiero po chwili zorientowałam się, że stanęliśmy. Szybko wstałam, kasując kopię mrówki i wyskoczyłam na zewnątrz. Rozejrzałam się dookoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Wyglądało to jak milutka polana otoczona drzewami. Nie prowadziła do niej żadna ścieżka, a jedynym wejściem była wyrwa w drzewach. Po przeciwnej stronie do wyrwy był domek na drzewie. Wszystkie kucyki skakały lub inaczej spędzały czas. Nie wyglądało na to, że trzeba uważać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Zaczęłam wędrować po polance, ciesząc się świeżym powietrzem i zapachem drzew. Po kilku chwilach usiadłam pod jednym z drzewek i obserwowałam resztę kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Źrebaki wylazły z wózka i zaczęły się czołgać po trawie, próbując dmuchać na dmuchawce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Uśmiechnęłam się i obserwowałam źrebaczki. Przyszło mi do głowy, że ja w ich wieku pewnie zachowywałam się tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Czerwony ogierek wziął w pyszczek stokrotkę i doczołgał się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Uśmiechnęłam się do niego jeszcze szerzej i zaczęłam głaskać go delikatnie po grzywie. - Och... Słodziutki jesteś, maluszku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Mała jednorożka przypełzła z dmuchawcem. Oba położyły kwiatki obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Zachichotałam i wzięłam kwiatki. - Dziękuję wam. To miłe z waszej strony... Ale idźcie się bawić dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Maluchy znowu zaczęły pełzać na wszystkie strony. Prawie ich nie było widać w trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Przez chwilę patrzyłam jak źrebaczki odchodzą, po czym położyłam się na grzbiecie i skierowałam wzrok na niebo. Nadal trzymałam w kopytach kwiatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Nagle na polanę wjechał drugi samochód. Wyszło z niego pięciu ludzi, w tym dwóch z długimi grzywami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Szybko podniosłam się i spojrzałam na nowo przybyłych. Nie wiedziałam dlaczego tu są, więc na wszelki wypadek stworzyłam kilka swoich kopii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Spoko, Marina. To nasi - powiedziała Eris. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Och... Ja... Przepraszam... Nie byłam pewna... Skasowałam kopie i podeszłam niepewnie do gości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - To Mark, Fredi i Lukas - powiedziała Ventress pokazując trzech z krótkimi grzywami. - A to Sandra i Kate - powiedziała pokazując dwie z długimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Skłoniłam głowę. - Miło mi poznać... Ja jestem Marina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 - Nam też - powiedział chłopach przedstawiony jako Lukas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Obserwowałam całą piątkę, nie bardzo wiedząc co jeszcze powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ludzie weszli do domku na drzewie, uprzednio powitawszy się z resztą kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts