Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Przez kilka chwil zastanawiałam się co zrobić. W końcu wróciłam tam, gdzie leżałam wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Źrebaki podpełzły do ciebie, przytuliły i zasnęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Objęłam je delikatnie i uśmiechnęłam się. Te źrebaczki były takie słodziutkie, zwłaszcza gdy spały... I wygląda na to, że mnie bardzo polubiły. Przez chwilę przyglądałam się im, po czym spojrzałam w niebo, ciesząc się spokojem i ładną pogodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Po chwili Ventress wyszła z domku na drzewie i rozłożyła na trawie koc. Potem na nim jedzenie, a kiedy to zrobiła, wróciła do domku. Kucyki zaczęły pałaszować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Obserwowałam resztę, nie ruszając się z miejsca. Nie chciałam budzić źrebaków, a poza tym i tak nie byłam jeszcze głodna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Po chwili podleciała do ciebie Ferno i wzięła maluszki na kopytka. Zaniosła je do wózka i przykryła kocem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Chętnie oddałam źrebaczki, uśmiechając się do klaczy. Wciąż leżałam w miejscu i przyglądałam się reszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Powoli poczułaś głód. Trochę czasu już minęło od śniadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Po chwili wstałam powoli i podeszłam do reszty. Rozglądałam się po kocu szukając wzrokiem czegoś, co by mi mogło szczególnie posmakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 13, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Niedaleko leżało kilka jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Jabłka zawsze były dobre. Sięgnęłam po jedno i zaczęłam jeść ze smakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Było nudno. Kompletnie nudno. Już nie głodno, ale nudno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Po najedzeniu się nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Podeszłam do kogokolwiek i zapytałam cicho. - Hej... Czy jest coś, czym mogłabym się zająć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Tym "kimkolwiek" była Ferno. Klacz uśmiechnęła się do ciebie. - Jasne. Możesz pomóc w kuchni. Niedługo Ventress wróci, a dzisiaj robimy ciasto - powiedziała, karmiąc źrebaki marchewkową papką z łyżki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Uśmiechnęłam się szeroko. - W kuchni? Chętnie pomogę. Mogłabyś mnie zaprowadzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Jasne - powiedziała z uśmiechem i przednimi kopytami chwyciła za oparcie wózka. Następnie ruszyła do kuchni. (chyba mi się pamięć odświeża, bo pamiętam, że twoja postać była już kiedyś w kuchni) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (Chyba muszę poczytać wszystko od początku... Bo nie przypominam sobie tego. Ale cóż... Marinkę też może pamięć zawieść, prawda?) Poszłam za nią, ale po chwili przyśpieszyłam, żeby znaleźć się obok niej. Uśmiechnęłam się do źrebaczków, a po chwili odezwałam się cicho. - Nie wiem czy już to mówiłam, ale warto to powtórzyć... Słodkie są te maluchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (Fakt ^^ ) - Już to mówiłaś - uśmiechnęła się pegazica, odstawiając malce koło stołu w kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Zachichotałam cicho. - I mogę to powiedzieć jeszcze tuzin razy, takie są słodkie. Dobra, to co mam zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Mogłabyś wyjąć cukier z górnej półki. Ja się zajmę mąką - powiedziała, pokazując szafkę pod sufitem. Następnie sama podeszła do stojącej nisko szafki narożne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Umm... Jasne. Magią otworzyłam szafkę, ale była tak wysoko, że nie mogłam zajrzeć do środka. Po chwili zastanowienia weszłam na stołek i wyciągnęłam szyję do góry, żeby poszukać wzrokiem cukru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Cukier leżał na brzegu, więc mogłaś spokojnie zdjąć torebkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Wyjęłam paczkę za pomocą magii i zeszłam na podłogę. - Mam cukier. Co dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Teraz, jeśli mogłabyś, to wyjmij okrągłą blachę z piekarnika. Następnie wyjmij mały garnek z szafki narożnej - powiedziała Ferno, przeglądając książkę kucharską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Już się robi. Pomyślałam sobie, że mogłabym przy okazji trochę potrenować magię. Wyszukałam wzrokiem piekarnik i szafkę w rogu, po czym skupiłam się i spróbowałam zdobyć oba przedmioty jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts