Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Wyszło na to, że garnewylądował na twojej głowie, a blacha przed twoimi kopytami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Wyglądało na to, że muszę jeszcze poćwiczyć. Zdjęłam garnek ze swojej głowy i podniosłam blachę. Tym razem użyłam do tego swoich kopyt. - Ouć... Już mam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - To teraz ty weź kilka pałek cynamonowych z szafki, a ja rozpuszczę masło. - oderwała się od książki, wzięła garnek i zaczęła majstrować z nim przy kuchence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Dobrze, już... Umm... Z której szafki? Rozejrzałam się niepewnie po kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Tej nad piekarnikiem - powiedziała Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) Znowu na górze, pomyślałam. Ponownie weszłam na stołek, otworzyłam wskazaną szafkę i zajrzałam do środka. Edytowano Wrzesień 17, 2013 przez posealor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Stał tam mały słoik bez wieczka, z którego wystawały pałki, cynamonowe i waniliowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Magią wyciągnęłam cały słoik. Przez chwilęzastanawiałam się czy nie wziąć sobie waniliowej pałeczki, ale w końcu zrezygnowałam z tego pomysłu. - Mam pałeczki. Co dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Teraz, jeśli możesz, to wyjmij miseczkę z tej szafki niskiej narożnej i rozkrusz jedną cynamonową - powiedziała pegazica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Już się biorę. Wyciągnęłam miskę ze wskazanej szafki, potem chwyciłam magią pałkę cynamonową i zawahałam się. Po chwili zapytałam niepewnie. - Umm... Mogłabym wziąć sobie jedną waniliową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Jasne, możesz nawet dwie - powiedziała wesoło Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 - Dziękuję. Wzięłam jedną pałkę do pyszczka i zaczęłam ją ssać. Jednocześnie kruszyłam cynamon do miseczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Pokruszony cynamon stanął w misce obok reszty składników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 - Skończyłam. Potrzebujemy coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 20, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2013 - Hmm... Jeszcze... Jeszcze mleko. Podaj jeden karton z lodówki, a ja wezmę drugi - powiedziała Ferno i skierowała się w stronę białej szafki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Otworzyłam lodówkę i zajrzałam do środka. Poza mlekiem rozglądałam się jeszcze za czymś, co mogłabym szybko i niezauważenie przekąsić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Ferno uniosła pierwszy karton i zaniosła go na stół. Obok stal drugi, a za nim jeszcze... O świecie... Serek wiejski z miodem. (mniam ! ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Wzięłam mleko, jednocześnie przesuwając serek gdzieś głębiej z nadzieją, że później będę mogła po niego wrócić. Następnie poszłam zanieść karton na stół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Po chwili do kuchni wtarabaniła się Ventress obładowana zakupami. Nie wyglądała na zadowoloną, a do tego była cała mokra, jakby na zewnątrz straszliwie lało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Gdy tylko weszła spojrzałam na nią. - Umm... Co się stało? Pogoda się zepsuła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 - Jeśli oberwanie chmury można uznać za złą pogodę, to tak - wysapała, odkładając rzeczy na stół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Nie wiedziałam co jeszcze powiedzieć, więc po prostu obserwowałam ją w milczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Po chwili zaczęła się krzątanina. Cała elegancka kuchnia została ubrudzona mąką, a Feno i Ventress szalały przy mikserze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Cały czas przyglądałam im się uważnie. Nie wiedziałam co powinnam zrobić, a nie chciałam co chwilę pytać. No, ale z samej obserwacji też można się sporo nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Jednak obie dziewczyny nie dopuszczały cie do garów. Ciasto było robione w tempie ekspresowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts