Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 - Jasne. Jestem ciekawa, jak ty to robisz. Sama nigdy nie interesowałam się masażem - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 - Wiesz... Pierwszy masaż gratis. Zachichoałam cicho.i zaczęłam lekko masować jej grzbiet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Ferno uśmiechnęła się i zamknęła oczy, czasami mrucząc jak kot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Cały czas masowałam jej grzbiet. Po jakimś czasie spytałam cicho. - Mocniej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 - Jeśli mogłabyś... - wymruczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Zaczęłam masować nieco mocniej. - Jeśli masz jakieś życzenia, to mów śmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 - Jest idealnie - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Kontynuowałam masaż. Cieszyłam się, że mimo trafienia do tak dziwnego miejsca, mogłam robić tak dobrze znaną czynność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 Mięśnie Ferno rozluźniły się, a pegazica nie przestawała mruczeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Nie przerywałam masażu. Czekałam aż Ferno powie, że już ma dosyć. Po chwili przyszło mi jednak do głowy, że być może to ja szybciej będę miała dość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 Ferno dała ci znać kopytkiem, że to już koniec. - Wow... Super było - powiedziała, wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Uśmiechnęłam się do niej szeroko. - Cieszę się, że ci się podobało. Polecam się na przyszłość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 - Dzięki. Jak wrócimy do Equestri, na pewno będę do ciebie przychodzić. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 - Mam nadzieję, że wrócimy... A właśnie, gdzie mieszkałaś, zanim tu trafiłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 - W Manehatten, a ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 - Ja... No cóż... W młodości mieszkałam w Canterlocie, ale jak wyprowadziłam się od rodziców, to przeniosłam się do Ponyville. Duże miasto nie jest dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 21, 2013 Autor Share Napisano Październik 21, 2013 - Ja nie potrafię już żyć bez nocnego zgiełku jak kołysanki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 - No cóż... Każdy jest inny. Szkoda, że z Manehattanu tak daleko do Ponyville. Chyba więcej wydasz na dojazdy, niż na masaż. Zaśmiałam się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 21, 2013 Autor Share Napisano Październik 21, 2013 - Pewnie tak... - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 - No ale... Póki co jestem blisko, więc możesz spokojnie korzystać. Umm... Może wrócimy już do kuchni zobaczyć czy już gotowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 W odpowiedzi na twoje słowa rozległ się dźwięk alarmu, a w powietrzu zaśmierdziało spalenizną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Na ten dźwięk niemal podskoczyłam ze strachu. - Och... Co się dzieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 - Ciasto się przypala - rzuciła Ferno i pobiegła do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Nie ruszałam się z miejsca. Byłam pewna, że cała wina poleci na mnie za to, że ją zajęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 23, 2013 Autor Share Napisano Październik 23, 2013 Po chwili Ferno wleciała do pokoju zadowolona z siebie, trzymając w kopytkach zawiniętych w szmatki blachę z ciastem. Wypiek miał prawie czarny kolor. Pegazica postawiła go na stole. - Kto chce ciasta? - zawołała. Wszyscy zaczęli się zbiegać do blachy. Każdy z obecnych prosił o kawałek oprócz Ventress i ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts