Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 (spk.) Po kilku minutach warzywa zaczęły skwierczeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Cały czas mieszałam. Chciałam, żeby się dobrze usmażyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Po kilku minutach miałaś już przed sobą pysznie pachnące smażone warzywka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Odstawiłam garnek na stół, po czym zaczęłam szukać w szafkach talerzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Znalazłaś stos talerzyków w najniższej półce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Wzięłam dwa talerze, postawiłam je na stole i przerzuciłam na nie warzywa. Na jednym talerzu była o wiele mniejsze porcja. - Malutka, obiad gotowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 Mysia stanęła na dwóch łapkach i zaczęła węszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Postawiłam oba talerze na stole, a potem przeniosłam myszkę obok nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Mysia skoczyła do najbliższego talerza, czyli tego z mniejszą porcją i zaczęła ją pałaszować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Uśmiechnęłam się i zaczęłam jeść swoją porcję, jednocześnie obserwując myszkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Myszka miała mniejszą porcję i jadła szybciej, ale ty pierwsza zjadłaś posiłek. Maluch gryzł szybciutko każdy kawałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Odsunęłam swój talerz i uśmiechnęłam się lekko. - Spokojnie, nikt cię nie goni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Myszka nie przerwała, wciąż wciągała smażone warzywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Patrzyłam na nią i czekałam aż skończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Po kilku minutach talerz myszy był wylizany do czysta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Zabrałam oba talerze magią i przeniosłam je do zlewu. - I jak? Smakowało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Mysia stanęła na dwóch łapkach i zaniuchała w powietrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Zachichotałam cicho. - Masz ochotę na więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Myszka nie odpowiedziała, tylko wskoczyła na twoje kopytko, wspięła się na głowę i zanurzyła w grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - Heh... Wygląda na to, że ci tam wygodnie. No to wracamy. Wyszłam z kuchni i ruszyłam z powrotem do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Wciąż trwała kłótnia, kto powinien otrzymać punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (Długo się kłócą.) Nie zwracałam na nich uwagi, tylko przyśpieszyłam kroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 (wiem ) Wszędzie latały pionki do gry. Po kilku unikach znalazłaś się po drugiej stronie pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Poszłam szybko do pokoju i zamknęłam za sobą drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 (jakiego pokoju?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts