Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Nikt z nas tego nie wie. Ale teraz musimy się dostać do bazy. Tu każdy dzień jest szkołą przetrwania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Ojej... Aż tak źle? Ja... Umm... Nie przywykłam do trudnych warunków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Nie martw się, głównie, kiedy trzeba się spotkać z jakimś brony lub pegasis. Wtedy jest gorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Nie wiedziałam co na to powiedzieć, więc milczałam. To miejsce z każdą chwilą podobało mi się coraz mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Po chili dotarliście do drzwi. Ventress j otworzyła i wszyscy powoli zaczęli wchodzić do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Spojrzałam za siebie, po czym również weszłam do środka. Zaczęłam rozglądać się po wnętrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Wyglądało to jak normalny, przytulny domek. Ściany były fioletowe, a na ziemi leżało kilka puf. Niedaleko były drzwi do następnego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Podeszłam do puf i z uśmiechem usiadłam na jednej z nich. - No. W końcu jakieś normalne warunki. Jeśli mogę spytać... O której zwykle jadacie obiad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Za... Pięć minut - rzucił Dark. Wszyscy porozsiadali się na pufach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Czekałam wciąż rozglądając się po pokoju. Nie wiem, może to przez ten kolor, ale wydawał mi się większy, niż wyglądał z zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Po równo pięciu minutach Ventress weszła do pokoju obok wraz z kilkoma kucykami. Po chwili wrócili z kilkoma miskami z sałatką. Dark i Ferno nieśli małe miseczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Uśmiechnęłam się na widok zbliżającego się posiłku. Nagle uświadomiłam sobie, że przecież nie tak dawno zjadłam kilka jabłek, nie powinnam być aż tak głodna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Miseczki z sałatką warzywną zostały ustawione na podłodze, a Eris wprowadziła do pokoju wózek z dwoma niemowlakami. - To FireBlast i Pumpkin Pie. - pokazała najpierw czerwonego ogierka, a następnie żółtą klaczkę z pomarańczową grzywą. FireBlast był ziemskim, a Pumpkin Pie miała róg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Wstałam i podeszłam bliżej, żeby lepiej przyjrzeć się maluchom, a mój uśmiech stał się jeszcze szerszy. - Jejku, jakie one śliczne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Prawda? Słodziaki... - szepnęła Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - W życiu nie widziałam słodszych źrebaczków... Podziwiałam je jeszcze przez chwilę, po czym z pewną niechęcią wycofałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Co jest? Coś się stało? - zapytała Eris. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Co? Och... Nie, nic... Po prostu... Umm... Mogłabym się przespacerować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Eee... Nie bardzo... - speszyła się Eris. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Och... No, trudno... Usiadłam z powrotem na pufie i zaczęłam jeść sałatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Sałatka była z sałaty, oliwek, serka tofu i pomarańczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Szybko zjadłam wszystko. - Mmm... Pyszna sałatka. Kto ją zrobił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Bolt, Eris i Ventress - powiedziała Ferno, karmiąc źrebaki tarkowaną marchewką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Uśmiechnęłam się szeroko. - Przepyszne. Mogłabym dostać przepis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Nie przydałby ci się. Większość tych składników nie rośnie w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts