Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Och... Szkoda... Ale i tak jest pyszne. Umm... Mam jedno pytanie... Możecie mi coś powiedzieć o panujących tu zasadach? Nie chciałabym przypadkiem sprawić jakiegoś problemu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Najważniejsza: Nie wychodzimy na zewnątrz, jeśli nie jest to konieczne. Druga: Nie robimy hałasu. Trzecia: Sprzątamy po sobie. Czwarta: Nie bijemy się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Umm... No dobrze... A co z magią? Nagle przyszło mi do głowy, że zamieniłam jedno więzienie na inne. Ale to nie ich wina, okoliczności tego wymagają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Wolno jej używać, o ile nie nagina zasad. Mogłabyś skoczyć do Ventress po marchewkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Dobrze... Wstałam i poszłam do drzwi, z których przyniesiono sałatkę. Zajrzałam do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 W środku była powiększona wersja kuchni po prawej i zwykła wersja po lewej. Pomiędzy nimi były kolejne drzwi z napisem spiżarnia. W większej wersji Ventress robiła budyń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ruszyłam powoli w stronę Ventress. - Umm... Hej. Mogę dostać parę marchewek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Jasne. Może chcesz czegoś jeszcze? - zapytała, podając ci kilka marchewek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Umm... Nie, to wszystko... Na razie. Dziękuję. Wróciłam do reszty. - Komu marchewkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Ja poproszę - powiedział Bolt. Eris również wzięła dwie marchewki i zgniotła je w kopytkach. Maluchy zaczęły się śmiać, widząc, jak bliźniaki balansują marchewkami na nosach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Usiadłam z powrotem na swojej pufie, chrupiąc ostatnią marchewkę, jaka mi została. Również obserwowałam zabawę bliźniaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ziemskie kucyki zaczęły tańczyć z marchewkami na nosach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Uśmiechnęłam się widząc ich zabawę. Po chwili wpadłam na pewien pomysł. Wytworzyłam obok ich dwie kopie, które robiły robiły dokładnie to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Reszta patrzyła na kopie i na oryginały. Po chwili wszyscy tańczyli, oprócz ciebie i źrebaków, które śmiały się i chichotały w wózku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Obserwowałam całą zabawę z uśmiechem, jednak nie wstawałam, by dołączyć. Po prostu nie miałam na to ochoty. Zrobiłam za to więcej kopii i po chwili każdy, oprócz maluchów, miał własnego klona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Raczej chyba tu balangi nie będziemy robić, nie? - zapytała Ventress, patrząc na to z kuchni. Na zewnątrz powoli zapadał zmierzch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Skasowałam wszystkie moje kopie. - No... Chyba nie... Czy mógłby mi ktoś pokazać gdzie będę spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - Jasne. Wy pokażcie Marinie łóżko, a ja już muszę iść. - po tych słowach Ventress wzięła płaszcz wiszący obok drzwi i wyszła. - Chodź, Marino. Pokażemy ci sypialnię - powiedziała Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Wstałam i ruszyłam za nią. - Umm... Dokąd poszła Ventress? Myślałam, że nie wolno wychodzić, jeśli to nie jest konieczne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Venress ma swój dom. On nie mieszka tutaj, ma rodzinę. - pegazica odgarnęła dywan, który przykrywał drewnianą klapę. Pod nią był szyb do piwnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Zajrzałam z niesmakiem do środka. Po chwili skierowałam wzrok na Ferno. - Poważnie? Mam spać w podziemiach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - A w takiej ruderze to można? - uśmiechnęła się, złapała cię za talię i zleciała na dół. Szyb był dosyć szeroki by mogła swobodnie machać skrzydłami. Na dole było malutkie, puste pomieszczenie, niewiele większe od szybu z jednymi drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Rozejrzałam się dookoła. - Umm... Nie obraź się, ale... Czy mogłabym jednak spać na górze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Spokojnie, tutaj. - otworzyła drzwi. Za nimi była się niewielka piwnica z bojlerem. Dookoła niego rozłożono maty, pufy i koce. Przy ścianie stał dół od klatki dla gryzoni wypełniony wodą, a przy nim leżało wiadro z pokrojonymi marchewkami. Nad tobą już był przygotowany Dark by znieść na dół następnego kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Ech... No dobrze. Weszłam do środka i położyłam się na jednym kocu. Może to przez warunki w tamtej celi u ludzi, ale wydawał mi się wygodniejszy niż się spodziewałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts