Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ferno wleciała na górę i razem z Darkiem zaczęli znoszenie kucyków. Na koniec razem znieśli wózek z maluchami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Przez kilka chwil obserwowałam resztę, po czym zwinęłam się w kłębek i zamknęłam oczy. Przez sekundę miałam nawet nadzieję, że to tylko sen i obudzę się we własnym domu... Jednak sekunda minęła zbyt szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Po chwili rozległo się ciche chrapanie maluchów i głośniejsze chrapanie bliźniaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ułożyłam się wygodniej i spróbowałam zasnąć. Starałam się ignorować chrapanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Jednak coś innego nie pozwalało ci spać. Myśl o tym, że możesz już nie wrócić do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Po dłuższym czasie nadal nie mogłam zasnąć. Rozmyślania o domu mi nie pozwalały. W końcu podniosłam głowę i rozejrzałam się. Chciałam się upewnić, że wszyscy już śpią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Tylko Eris robiła coś w rodzaju medytacji. Poza nią wszyscy spali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Ostrożnie wstałam i ruszyłam w stronę drzwi najciszej jak umiałam. Nie chciałam przeszkadzać ani jej, ani nikomu innemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 - Coś się stało? Jeśli chcesz wyjść, to musisz zaczekać do świtu - powiedziała Eris, nie odwracając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Zatrzymałam się i spojrzałam w jej stronę. - Och... Wybacz, nie chciałam cię budzić... Po prostu... Zawsze idę się przewietrzyć jak nie mogę zasnąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 - Bez pomocy pegazów nie wyjdziesz. Szyb jest za wysoki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 - Umm... A... To tak tylko... Z przyzwyczajenia. Zawróciłam i położyłam się z powrotem na kocu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Ciszę przerywało już tylko chrapanie i szum wody w bojlerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Zwinęłam się w kłębek i znów próbowałam zasnąć. To miejsce coraz mniej mi się podobało i coraz bardziej tęskniłam do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Udało ci się zasnąć bez snów. Kiedy się obudziłaś, nikogo w pobliżu nie było oprócz Darka, który stał obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Przeciągnęłam się, ziewając, ale nadal leżałam. - Dzień dobry... Która godzina? I gdzie są wszyscy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - 'Jest jedenasta. Wszyscy są już na górze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Poczułam się tak, jakby ktoś uderzył mnie w brzuch. - J... Jedenasta? O rety... Nigdy nie wstawałam tak późno... Przespałam śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - Jeszcze nie. Ale zjedzą bez nas, jeśli się nie pospieszymy. - uśmiechnął się słabo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Wstałam powoli, chociaż najchętniej jeszcze bym trochę pospała. - No dobrze... Możesz mnie zabrać na górę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - Po to tu czekam. - złapał cię i wyleciał przez szyb. Pośrodku pokoju stała wielka miska płatków owsianych, a kucyki jadły z małych misek. Słychać było głośne chrupanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Umm... Dostanę jakąś miseczkę, czy... Mam jeść z tej dużej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - Twoja jest tam. - Dark pokazał miseczkę jak wszystkich leżącą niedaleko. Była wypełniona płatkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Poczułam się trochę głupio. - Och... Przepraszam... Nie zauważyłam... Po chwili wahania zaczęłam jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Płatki nie były takie złe. Po kilku chwilach miski zostały opróżnione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts