VileRaven Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Kurde widziałem na deviancie wcześniej a nawet do ulubionych nie dodałem hańba mi normalnie. I co ty gadasz ta praca jest zajedwabista! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Powtórzę się z dA, UWIELBIAM prace Beksińskiego! Twoja kopia wyszła wspaniale!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Ja też umarłam. I popawiowałam tęczą. Ale pawiować zaczęłam po śmierci. Przyjmujesz requestry? Jeżeli tak, to czy to mogą być ludzie, czy tylko kucyki? Bo jeżeli ludzie też mogą być to ja plosiem o Lukę Megurine. ^^ Zbyt dużo przepięknych rysunków. BSoD, BSoD w mózgu. DOS, DOS także. Micro$hit, Micro$hit też. Następuje to niżej, dlatego że zobaczyłam niewyobrażalnie wspaniale wykonane rysunki. Odinstalowywanie systemu. Ponowne zainstalowanie go jest nie wykonalne. BŁĄD 1a9s3s9x3d3d090s390a1 = Nie udana reinstalacja. Ile ty ludzi zabijasz. Zabijaj więcej. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Kurde widziałem na deviancie wcześniej a nawet do ulubionych nie dodałem hańba mi normalnie. I co ty gadasz ta praca jest zajedwabista! oj ^^ dziękuję bardzo ;3 Powtórzę się z dA, UWIELBIAM prace Beksińskiego! Twoja kopia wyszła wspaniale!! ja też uwielbiam i dziękuję bardzo Umarłem. Teraz trzeba mnie gdzieś zakopać, bo będę gnić na wierzchu i śmierdzieć. : o ale ale zawsze można utopić w roztworze zebyś nie gnił c: Te wszystkie obrazki uznaję za Ładne. bardzo dziękuję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Po prostu fenomenalne D: Aż chce się prosic o requesta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ja też umarłam. I popawiowałam tęczą. Ale pawiować zaczęłam po śmierci. Przyjmujesz requestry? Jeżeli tak, to czy to mogą być ludzie, czy tylko kucyki? Bo jeżeli ludzie też mogą być to ja plosiem o Lukę Megurine. ^^ Zbyt dużo przepięknych rysunków. BSoD, BSoD w mózgu. DOS, DOS także. Micro$hit, Micro$hit też. Następuje to niżej, dlatego że zobaczyłam niewyobrażalnie wspaniale wykonane rysunki. Odinstalowywanie systemu. Ponowne zainstalowanie go jest nie wykonalne. BŁĄD 1a9s3s9x3d3d090s390a1 = Nie udana reinstalacja. Ile ty ludzi zabijasz. Zabijaj więcej. xd haha xD nie jestem dobra jeżeli chodzi o ludzi xc i dziękuję c: oj może mi się uda xc Po prostu fenomenalne D: Aż chce się prosic o requesta. bardzo dziękuję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Cyli nalysujes? Skoro kucyki wychodzą Ci fenomenalnie (tak jak to ujął Ojciec Mafii Snickresów xd) to ludzie pewnie też. Narysuj, narysuj, narysuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Nie wiem co powiedzieć, masz talent.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Nie wiem co powiedzieć, masz talent.... Niezmiernie mi miło że tak uwarzasz ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Mega cudeńko! Ten światłocień! super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jak zwykle, przepięknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Mega cudeńko! Ten światłocień! super! Dziękuję ci bardzo ^^ ! Jak zwykle, przepięknie. miło mi ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutter.Fly Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Przeładne one są ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Przeładne one są ! dziękuję bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Umieram bo są Epickie. ( Mam OC'ka który jest Wampirem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Umieram bo są Epickie. ( Mam OC'ka który jest Wampirem ) ^^ nie umieraj D: (przeciez już mówiłes chyba c: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Nie mam tu za wiele do opowiedzenia, rysujesz perfekcyjnie. Może kiedyś narysujesz kucyki jaśniejącego miłością i uśmiechem po uszy?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Nie mam tu za wiele do opowiedzenia, rysujesz perfekcyjnie. Może kiedyś narysujesz kucyki jaśniejącego miłością i uśmiechem po uszy?? Dziękuję ci ^^ Oj nie wiem nie wiem xD nie czuję na razie takiej potrzeby : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Dziękuję ci ^^ Oj nie wiem nie wiem xD nie czuję na razie takiej potrzeby : D Tak se myślę, zmień muzykę to od razu zaczniesz inaczej rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Tak se myślę, zmień muzykę to od razu zaczniesz inaczej rysować. w życiu nie zmienie : o a poza tym muzykę zaczełam słuchać dlatego że rysowałam mroczne arty c: czyli najpierw były mroczne arty a potem muzyka ;p ale nie zamerzam jej zmieniac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 To mamy nawiedzoną na forum..... suuuper i jest kolorowo. (Żart) Choć ja bardziej nawiedzona jestem więc mnie nie prześcigniesz w tym muuuuaa achachachacha... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 To mamy nawiedzoną na forum..... suuuper i jest kolorowo. (Żart) nawiedzoną ? D: to ja Nawiedzam :qKFPC: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Chachacha.... a i dobrze, że nie rozumiesz. XD chyba :pinkie: :pinkie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się